neděle 10. listopadu 2013

Jak se zahřát?

Jak už to tak vypadá teplé letní dny jsou nadobro pryč. A když se domů vracím celá zmrzlá mám chuť na to, aby mě někdo pořádně zahřál... A určitě nejsem sama :).



Masážní svíčky

Kombinace masáže a světla svíček je největší klasikou v romantických hrátkách. Kombinace masáže a horkého vosku to je už něco navíc. Celá místnost je zahalená do příjemné a vzrušující vůně a na tělo vám kape příjemně teplý vosk. Jeho ruce ho roztírají všude...
Speciální masážní svíčky se dají koupit skoro v každém sex shopu a to v různých vůních.



Hřejivý lubrikační gel

Pokud toužíte po hlubokém rozmrazení, příjemném zahřátí a prokrvení sáhněte po hřejivém gelu. Někoho sice může pálit až moc, ale já jsem byla spokojená. Prostoupí vás pocit tepla a sex bude intenzivnější. Já ho používám někdy při masturbaci, a teď na zimu to bude asi o něco častěji.



Horká vana 

Vana plná horké vody mi přijde neskutečně sexy i bez chlapa. A když už tam skončíte ve dvou není nic lepšího než sex. Teplá voda uvolní všechny svaly, celé tělo je prokrvené a údajně je mnohem snažší dosáhnout orgasmu. Pokud máte vanu velkou jako já skočte radši pod sprchu, rozehřátý sprchový kout splní vaše prohřívací požadavky určitě stejně
dobře.


Dýchat

Máte zmrzlé ruce, automaticky je dáte k puse a třením a dýcháním je zahříváte. Dělejte stejný postup i jinde na těle a požádejte o odplatu.

Zády na topení

Pokud máte v ložnici rovný a hladký radiátor jako já máte vyhráno. Usaďte si ho zády k topení a houpavým pohybem na něm společně roztajte. Nezapomeňte zkontrolovat teplotu, opřít ho o rozžhavené topení nebude úplně nejvíc rajcovní věc kterou zažil.


Ohřívací lahev

Určitě už s vámi v posteli někdy byla, takže to není žádná novinka. Přiložená na ty správná místa může ale zařídit větší uspokojení, než si dovedete představit.

Rukavice? Nesundavat

Jednou jsem se hladila v rukavicích. Zkuste to taky.

Léčba šokem

Blíží se období, kdy bude na parapetu sníh a kolem oken rampouchy. Zavažte mu oči a pak pro nějaké chladivé překvapení sáhněte a trošku ho potrapte. Nikdy si vašeho příjemně teplého jazyka nevážil víc.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, V. ♥