pondělí 18. srpna 2014

Zkuste to jinak!

Je tomu už pár let, co jsem objevila kouzlo masturbace. Tenkrát jsem zkoušela všechno, byla jsem vynalézavá a hledala jsem orgasmus poctivě a všude. Ať už to byly polohy, různá místa, různé věci, různé techniky. Pak jsem přišla na to, jak to udělat co nejrychleji a jak se mi to líbí a u toho jsem zůstala. Máte to také tak? Zpohodlněly jsme a nastoupil masturbační stereotyp...



Jenže pak jsem viděla vibrátor Lelo Alia a slečnu, která si s ním užívá v poloze na břiše. Jak jsem na to mohla zapomenout? Na břiše jsem to milovala! Vždy jsem si protáhla mezi nohama peřinu a otírala jsem se o ní až k orgasmu. To vibrátory mě automaticky naučily dělat si to na zádech, v polosedě s nohama od sebe. Je sice fajn, že jsme přišly na to, co se nám líbí, ale zvlášť pokud vám něco chybí v sexu je třeba si vzpomenout (nebo objevit) další polohy a další styly. 
Lelo Alia mi to připomněl, hned, jak jsem to malé hebké vajíčko zapnula a vsunula ho pod sebe. Má 6 nastavitelných vibrací, takže jsem se rozhodla, na to jít postupně, zlehka a nechvátat.


 Už dávno nepoužívám při masturbaci žádný lubrikační gel, ale tentokrát jsem si tenhle zážitek zpříjemnila se vším všudy. A jak příjemné to s gelem bylo! Tiskla jsem vajíčko v pravé ruce a pomalu se o něj třela, zavřela jsem oči. Ne, dnes se při tom nebudu dívat na porno..Představovala jsem si, jak je tam se mnou ON, myslela jsem na to, že když do mě vniká a já ležím na břiše, je to všechno tak intenzivní!  Pomalu jsem přidávala vibrace až jsem zůstala na programu, který vibruje v rytmu, dlouho jsem si takhle užívala a pak mě napadlo dát nohy k sobě, pevně jsem k sobě přitiskla stehna a najednou přišel dlouhý a intenzivní orgasmus... Tak jiný, že jsem si ho prostě zamilovala! 
Lelo Alia je dokonalý vibrátor na takové polohy, vibruje po celém obvodu vajíčka a je neskutečně hebký. Luxus s jakým Alia nastoupí do vašeho života je prostě dokonalý. Je zabalený v černé krabičce a spolu se šperkem na tom plyšovém pozadí vypadá jako jeden z nejlepších dárků, které můžete dostat. 


Když jsem od značky Lelo dostala svojí Miu (TADY) byla jsem nadšená, ale bylo mi jasné, že se dá jednoduše nahradit a tak bych si jí za tu cenu popravdě nekoupila, každopádně Alia je úplně něco jiného. 
Získal si mě také tím, jak se dobře drží a že je plně vodě odolný. Hned na druhé kolo jsem ho vzala pod vodu do vany a udělala tak zatěžkávací zkoušku. Zkoušela jsem také nabíjení, které se provádí přes přibalenou nabíječku, po dobu nabíjení vibrátor problikává (vidíte, že se opravdu nabíjí) a vydrží 4 hodiny!
Alia je jednou z těch více účelových hraček, které mám moc ráda, dá se použít na všechna citlivá místa a to jak při masturbaci, tak při sexu, kdy jí jednoduše zasunete mezi sebe. 


Hodnocení:

+ krásný a originální design
+ vhodný jako dárek
+ tichý
+ vodě odolný
+ různé stupně vibrací 
+ nabíjení 
Koupíte ho TADY


Pokud vám dělá problém objevit orgasmus, tenhle vibrátor bych určitě doporučila jako sázku na jistotu. Vibrace jsou opravdu různorodé a díky speciálnímu tvaru se neomezí jen na určitý bod, ale zasáhnou poměrně velké místo! 


Na stránkách intimity.cz najdete spoustu krásných a luxusních erotických pomůcek a doplňků, včetně dárkových sad a poukazů! 
Mě osobně zaujala také Intimity párty, o které jsem slyšela v televizi. Může být zajímavou rozlučkou se svobodou nebo narozeninovou akcí! 


3 komentáře:

  1. No tak zrovna s tímhle vibrátorem nejsem vůbec spokojená - LELO sice dělá krásné designové kousky, ale mnohdy "zapomínají" na to nejdůležitější - erotická hračka je na erotické hraní a ne na koukání. Zrovna tahle měla slabé vibrace a rozhodně nebyla nijak dráždivá a intenzivní na prožitek....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem co se týče intenzity vibrací moc spokojená jak s tímhle tak s "Miou"

      Vymazat
  2. Zvláštní jak každému z nás vyhovuje něco jiného :) Každopádně tahle hračka vypadá víc než zajímavě :) co dneska neexistuje :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥