čtvrtek 27. března 2014

Blogerský "tutorial"

Už jednou jsme tady řešili tzv. Titty fucking, neboli sex mezi prsa- TADY. A protože žádný popis není tak přesný jako samotná ukázka, následující video vám ukáže jak na to.
Slečna se s tím rozhodně nemazlí a pojala to jako kdejaký jiný návod.... a to je jedině dobře. Koukněte se TADY




Intim

Na Barrandově běží jeden pořad, jmenuje se Intim night. Už jste ho viděli?

www.barrandov.tv
Ačkoli běží podle mě už nějaký ten rok, možná už druhý, já jsem se dostala k tomu o něm napsat až teď. Když jsem slyšela tu upoutávku, co nás čeká a jak to bude otevřené a naprosto sexy a něco co jsme u nás ještě neměli, nemohla jsem se dočkat. Jenže pak jsem viděla pár dílů a musím říct, že nadšení mě přešlo. Hlavní hvězdou magazínu je Heidi Janků, která vyvalená na gaučíku rádoby sexy a zkouřeně uvádí jednotlivé reportáže. Je to takový Top star magazín, který se snaží bavit o sexu. 
Moderátorky jsou podle mě otřesné, nemůžu si pomoct, ale buď se snaží tak extra působit sexy a nenuceně až to vypadá komediálně nebo nevím. Nicméně bych měla ocenit snahu u nás rozjet takový styl pořadu. 
Je to taková "oddychovka", ležíte v posteli a máte si buď pustit VIP zprávy nebo tenhle sexuální magazín, možná si vyberete spíš to druhé. 
Kdyby to totiž bylo úplně takové peklo, asi bych se nedívala vůbec a to zas ne. Viděla už jsem pár dílů a párkrát jsem našla to, co mě zajímalo.
A tak to jsem vám chtěla ve zkratce říct, díly jsou ke stažení TADY, zkuste to a uvidíte. A nezapomeňte se podělit o váš názor ;) 

O pár hodin později upravuji článek, po zveřejnění se objevil komentář, že Intim night byl nahrazen Intimem a tak jsem si pustila tenhle zázrak. Ta zrzka, která mi byla nepříjemná už předtím tady usedla do hlavního křesla. Takže koukám na jeden z dílů o tom, jak být dokonalou milenkou. Mám pocit, že na mě ty její obří s prominutím kozy skočí a zadusí mě, jak se jí tlačí ven z upnutého korzetu. Ale dobře, nenechám svojí pozornost aby se soustředila jen na to, vnímám chvíli ještě ten obsah. Tak tenhle díl byl o ničem. Stahuji ale už další tři, ležím v posteli a chci něco na usínání, takže proč ne?


středa 26. března 2014

Ve třech

Všechno mi to dlouho přišlo jako nevinné flirtování a dvojsmyslné narážky, nic víc nic míň. Do té doby než jsem zavřela dveře od pokoje. 

Pár hodin před tím jsem stála v koupelně, :"Tak co? Půjdeme už? Na co se tak chystáš, víš že jsi krásná i tak". Poslední překontrolování v zrcadle. Ano, jsem sexy, dnes jsem si dala vážně záležet. Když vylezu z koupelny netrpělivě až hrubě mi stiskne ruku a táhne mě ke dveřím. Je to narozeninová oslava jeho nejlepšího kamaráda a my přijdeme pozdě, kvůli mě, poslouchám to celou cestu tam. 

Naštěstí se mezi námi to hrozné dusno brzo ztrácí a s pár drinky a pár přáteli se skvěle bavíme. Prostě normální večírek. :"Jdu si zakouřit na balkón" oznamuji mu s úsměvem a odcházím z obýváku plného lidí. Aspoň se trochu nadýchám čerstvého vzduchu... Stojím na balkóně a koukám na osvětlené město, opřená o zábradlí. Když se vedle mě objeví oslavenec, trochu se leknu. :"Snad ses mě nelekla ne?", usmívá se. Sice už jsem chtěla jít dovnitř, ale nakonec s ním stojím na balkóně dalších deset minut. Mezi tím probereme všechno možné a řeč se dostane i na mě a přítele. "Víš, já mu vlastně závidim, jsi skvělá holka", říká najednou a jeho ruka mi ani nevím jak přejede po zadku. "Už asi půjdu" nechávám ho stát venku a sama jdu zpátky. Musím přiznat, že mi nikdy nepřišel tak atraktivní, asi to dělá jen to pití, říkám sama sobě, ale nemůžu ten dotek setřást z těla. Zábava pokračuje, Kuba dělá jakoby nic a já taky, i když občas se přistihnu při dvojsmyslných narážkách a vtipech. 

Něco před půlnocí, někdo navrhne že půjdeme do baru vedle v ulici. Pár přátel už jde domů, někdo se začne oblíkat, že půjde napřed a tak tam zůstáváme jen my. "Kuba mi říkal, že jste si pěkně popovídali na tom balkóně" říká mi najednou ON a ve mě hrkne. "Hmm, docela i jo", beru si z věšáku bundu ale on mi jí vezme z ruky a pověsí jí zpátky. "Co takhle dát Kubovi trochu lepší dárek než byla ta flaška?", teď nevím, jestli si dělá srandu a čeká že se nachytám, nebo o co vlastně jde. Dělám, že jsem nic neslyšela a znovu sahám po bundě. To už mi jí vytrhne docela razantně. "Svlíkni se a jdi do pokoje!" šeptá mi do ucha rozkazovačně a rukou mi při tom zajíždí pod sukni. Sám mě začne svlíkat a já se nebráním. Chce si to rozdat v cizím bytě? Skoro nahá, jen v podvazcích a kalhotkách otvírám dveře a pomalu vcházím do pokoje.


Na posteli leží Kuba ještě v kalhotách a tričku a drží ho v ruce. Pohled na něj a hlavně na ten velký klacek mě rozžhaví doběla. Najednou nemám žádné zábrany. Chce to? Chtějí to? Mají to mít! Jdu k němu aniž bych uhnula jeho pohledu do očí. Kleknu si před něj a říkám :"Tak ty bys chtěl všechno nejlepší?" Vidím že sám tohle nečekal a to, co vypadalo jako nevinný žertík ze strany přítele a jeho kamaráda se začíná ubírat jiným směrem než čekali. Začnu mu ho kouřit, jen tak pomalu, ale vidím jak moc se mu to líbí. Sama cítím, jak mám mokré kalhotky. "Nebudeš s ním spát!" přijde do pokoje ON a když vidí, že jsem ustrašeně nevycouvala, ale moje role se mi docela dost líbí, trochu ho to znejistí. Po chvíli co Kubovi dělám orál a ON se na nás dívá skončíme všichni tři v posteli. Jasně že se nechci s Kubou vyspat, chci si jen užít jeho přítomnost. Když do mě ON vniká  Kuba se na nás dívá a začne si ho honit. Potom si klekne k mému obličeji a já ho začnu kouřit. Musím se hodně ovládat abych se hned neudělala, je to něco tak zakázaného a nového, že mě to přivádí k šílenství. 


Tohle trvá strašně dlouho, tak dlouho že už to nemůžu vydržet a udělám se. "Chci ho do tebe taky strčit, strašně to chci!" začne opakovat Kuba, jako kdyby tady ON ani nebyl. Cítím jak mu v něm škube a že se za chvíli udělá. Zatím ještě nechci, chci si tenhle sex ještě pořádně pořádně užít a tak mu na chvíli přestávám kouřit. ON do mě buší úplně nadoraz, cítím v něm ten vztek ale to zoufalé vzrušení zároveň. 


Když si mě začne brát zezadu, Kuba mi ho zase cpe do pusy, všichni jsme jako smyslů zbavení. :"Chci tě postříkat", řekne najednou ON, prudce mě otočí na záda a oba nade mnou s Kubou stojí. Chvíli je oba honím a sama nejvíc chci aby se mi udělali na prsa. 
Pak si každý převezme velení a honí si ho nade mnou. Druhou rukou mě oba dva prstí, mám neskutečný orgasmus. Oba dva mi při tom stříkají svojí dávku na prsa. 


Po tom, co se tohle stalo, jsme se všichni zvedli, oblíkli a šli do baru. Ani jeden z nás se o tomhle zážitku už nezmínil. Když jsem seděla vedle přítele v taxíku, opřela jsem si o něj hlavu a unavená usnula. Byl to prostě parádní večírek!




pondělí 24. března 2014

Co takhle bodlinky nebo radši vroubky?

Vybrat si můžete z mnoha stylů, velikostí, barev i toho, jaké dráždění chcete a možná si nejdřív budete myslet, že tahle erotická pomůcka je určená jen pro páry. O čem bude dneska řeč? O návlecích na penis! 
A protože abych vás hned vyvedla z omylu o "párové hračce" dnes si budeme povídat o tom, jak slastný návlek na penis může být, i když žádný penis není v dosahu. 
Musím přiznat, že to, proč jsem tyhle tři kamarády zařadila mezi svoje hračky bylo, že jsem chtěla zkusit něco nového v sexu. Ještě nikdy jsem to s tím nezažila, věřím tomu, že mi přinesou úplně jiné zážitky a taky mě zajímá co na to řekne on.  
Můžete vybírat podle toho, co chcete, jak jednoduché. Ale návleků je tolik, že možná neskončíte u jednoho. Já mám nakonec tři. Jeden, bodlinkatý, u kterého mě lákaly hlavně ty výstupky, další, který se dá pro změnu používat z obou stran a každá strana má jiný povrch no a pak jeden, o kterém si nejsem jistá zda ho využiju, a to je ten prodlužovací.. ale zkusit by se mělo všechno. 


Každý má něco do sebe, ale nejvíc se mi líbí ten s bodlinkama. Nevím co všechno vám popisovat co se týče kladných bodů. Je pružný, měkoučký a jak už vidíte, má ty úžasné výstupky. Jak jsem si tak prohlížela ty návleky, byla jsem čím dál tím víc vzrušená z představy, jaké to asi bude. A tak proč čekat na večer? Hned jsem ten bodlinkatý zkusila sama. 


Tímto bych chtěla vyvrátit ten dojem, který může návlek na penis budit. Není to jen na penis. Navléct si tuhle ozdobu můžete na co chcete. A to bych hodně, hodně ocenila. Na co mít různá dilda pro různé chvíle? Návlek vám změní vaše hladké dildo na vroubkované a pak zase naopak, krátké na delší, prostě co chcete. Navíc materiál je dost příjemný. Můj první zážitek byl úžasný! Ty vroubky jsou prostě něco tak neobvyklého a je to jedna z hraček, která dokonale splnila (a možná ještě předčila) moje očekávání. Když jsem u toho, návlek se dá docela jednoduše natáhnout, takže už nemám obavy z toho, až budeme zkoušet tuhle hračku ve dvou. Popravdě jsem si docela nedovedla představit, jak ho do toho "rvu". Až budu mít za sebou testování v páru, tak určitě napíšu další recenzi, ale zatím jsem se musela pochlubit s tímhle. A hlavně vám to dát jako takový typ, protože jsem o tom nikdy nečetla a ani by mě nenapadlo, si koupit tyhle návleky jen pro sebe. 

 Tenhle "kuličkovaný" návlek je stejně super. Myslela jsem, že kuličky ani příliš neucítím, jsou takové malé a sem tam posázené, ale spletla jsem se. V závěru, kdybych si měla koupit jen jeden, tak vyberu tenhle. A to proto, že splňuje to co chci- příjemný materiál a navíc jsou to vlastně dva návleky v jednom. Dá se obrátit naruby a z druhé strany má takové kroužky. Takže tím pádem vlastně stimuluje i uvnitř partnera. 
Poslední návlek je prodlužovací a nakonec se mi moc nelíbí. Sice může být fajn řešením, pokud si chcete pár cm přidat, ale na druhé straně je dost široký, takže si myslím, že nám bude při sexu klouzat a sundavat se. Koukám že i výrobce uvádí, že je vhodný na penis nad 4 cm průměr. Navíc si říkám, co z toho má vlastně muž, protože přece přes tu dlouhou umělou špičku nemůže nic cítit a i celý návlek je v tomhle případě dost tlustý. 
Opět by se dal tenhle pomocník využít třeba při masturbaci s menším dildem a nahradí vám tak slušných pár centimetrů. 

Jak už jsem řekla, jsem nadšená! Vlastně je to po dlouhé době pomůcka, od které jsem toho moc neočekávala a hodně příjemně ( hodně příjemným orgasmem) mě potěšila! Protože jsem slíbila, že tenhle článek bude hlavně o tom, jak tyhle pomůcky můžou sloužit, když jste sólo, povím vám ještě na závěr pár věcí, které mě napadly. 
  • Navlečeme návlek na dildo - navlékla jsem návlek na skleněné dildo, které má hladký povrch. Úplně to změnilo pocit z masturbace nejen díky vroubkování ale také jinému materiálu.
    -oboustranné dildo - Na druhý konec jsem navlékla druhý návlek a udělala si tak oboustranné dildo, každé s úplně jiným koncem. 
  • navlečeme návlek na úplně jiné věci - kdo říká, že musíte mít v návleku něco, co je primárně určeno k masturbaci? Uvnitř může být cokoli, co tvarově odpovídá vaší představě (okurka, mrkev, svíčka...)
  • navlečeme návlek na vibrátor - a uděláme si tak úplně jiný vibrující zázrak. Materiál je tenký silikon takže jsou vibrace přenesené úplně jako kdyby tvořil návlek a vibrátor jeden celek. 
  • kombinujeme análně - tvořivosti se meze nekladou takže stejně takové využití může mít návlek i v druhé dírce, jen dávejte pozor ať se vám pomůcka nevysvleče
  • prodloužíme si hračku - máte vibrátor, který vám úplně nevyhovuje velikostí? Tak si na něj navlečte prodlužovací návlek (ten můj prodlouží o sedm cm!) 
  • nezapomeňte na lubrikační gel! bez něj to nebude ono. 

Výběr návleků je dost široký a tak možná bude chvíli trvat než najdete ten svůj. Myslete hlavně na to, jaké dráždění očekáváte a jaké bude hlavní využití. Také pokud zrovna netoužíte po ostřejším zážitku, vybírejte měkký materiál (silikon). 
Já ty svoje vybrala 
hlavně pro to, že mě zajímal přesný popis, zvlášť když jsem objednávala něco, o čem nemám tušení, jaké to je. 


Jinak ještě malá připomínka k použití ve dvou. I když návlek může vypadat jako kondom, primárně jako ochrana neslouží, takže bych se na to nespoléhala. 







středa 19. března 2014

Dnes jsme female friendly

Female friendly porno. Že nevíte co si pod tím představit? Když jsem tuhle kategorii viděla poprvé, projela jsem pár videí a nenašla nic úplně specifického, co by dokazovalo, že právě tohle video je "přátelské k ženám?" Ale pak jsem zjistila jedno. Je to jiné.
A tak se dnes můžete podívat na jedno velmi hezké video, velmi hezkého páru na velmi hezkém místě.

TADY




úterý 18. března 2014

Zanedbaný blog?

Krásný večer,
tak jsem se rozhodla na chvíli zavítat na blog a napsat pár vět. Momentálně totiž vůbec nestíhám a to u notebooku trávím psaním skoro všechen čas. Bohužel mě teď pár dní čeká intenzivní psaní něčeho jiného než blogu. Absolventská práce to je. A tak mám psaní trochu po krk.
Určitě se ale zase brzo začnu věnovat psaní zábavnějších věcí, takže mějte strpení.
V.


středa 12. března 2014

Sexy focení

Proč platit hříšné peníze za to, že vás vyfotí fotograf? Stačí trocha tvořivosti a krásné erotické fotky si můžete pořídit doma. Stačí k tomu jen pár věcí, vy, různé rekvizity, digitální foťák, velké zrcadlo a taky nějaký program na úpravu fotek. To všechno mám a tak jdu na to!
Nejdřív je třeba se zamyslet, jak by konečný výsledek měl vypadat a na co se zaměříte. Udělejte si čas, nepočítejte s tím, že hezkou erotickou fotku uděláte mezi snídaní a odchodem do práce. Před zrcadlem si natrénujte různé pozice, zhodnoťte si, jak vypadáte dobře a jak dosáhnete toho, čeho dosáhnout chcete. Celá akce by měla být nenucená, užívám si svoje tělo, cítím se fajn a chci mít spoustu krásných snímků.
Před tím než se vrhnete na samotné focení, vyřešte si světlo a stíny. Každá malá lampička, kterou umístíte udělá úplně jiný stín a s každým posunutím se stín změní.


A teď si vyberte místo, nesnažte se o prázdné pozadí, nefoťte se před holou zdí. Já vybírám gauč a umisťuji foťák tak, abych byla vidět. Jasně, než se vám tohle povede možná to bude trochu trvat a tak můžete zkusit "trik" se zrcadlem, kdy si dáte zrcadlo před sebe, vidíte svoje tělo a můžete lépe usoudit, jak vypadáte nejlíp, ale vidíte taky samotný foťák. Odraz obrazovky foťáku vám napoví, jestli jste nebo nejste vidět a vyhnete se tak fotkám bez hlavy nebo bez nějakých, pro tuto fotku důležitějších, částí.
Nemusíte se fotit hned nahá s roztaženýma nohama. Zkuste košilku, prádlo, župan, podpatky, podvazky. Jako další skvělý doplněk vidím sexy masku přes oči, paruku, peříčkové boa, šperky, cokoli...
Nezapomeňte, v případě že budete zabírat obličej na dostatečný make-up. V tomhle případě totiž moc na přirozenost nehrajeme. Volím červenou rtěnku, nalepovací řasy, pořádně si pohrát s vystínování pomocí tmavšího make-upu.

Máme už pár fotek a zabralo to docela dost času. Odolejte pokušení fotky mazat. Nepropadejte panice pokud nejsou podle vašich představ a usaďte se k počítači.
Opět se vyplatí mít čas a pohodlí, protože čím víc si s fotkou pohrajete, tím líp bude vypadat konečný výsledek. Pokud jste na tom jako já a v počítači žádný lepší program na úpravu nemáte, zkuste třeba tyhle stránky http://pixlr.com/express/. Pohrajte si s efekty, vylaďte barvy, kontrasty, použijte různé filtry. Fotku můžete ořezávat, zaostřovat a dělat toho ještě mnohem víc.
V závěru budete mít pěknou sbírku (a nebo jen pár) krásných obrázků.

Anální kuličky od Veroniky

Protože mému příteli se líbí análek, bavili jsme se, že bychom něco vyzkoušeli. 
Tak já zasedla k internetu a hledala tipy a triky, protože se mi to zpočátku ale vůbec nelíbilo a připadalo mi to nechutný a špinavý. 

Když jsem se ale dočítala různé informace, začínalo mi to připadat přinejmenším zajímavé a lákalo mě to čím dál víc. Začali jsme s prstíkama a pokračovali i dál,ale nebylo to ono.
Jednou jsem po dlouhé době zabrousila na blog Vanilopky a našla článek o růžové hračce, takové "Y" s kuličkami na všech třech částech o různých velikostí. Ined jsem kuličky objednala a nachystala si je pro přítele jako vánočí dárek. Samozřejmě mi to nedalo, musela jsem se i sama vyzkoušet. Tak jsme vzala můj vanilkový durex gelík a vyrazila do sprchy. Kombinace sprchy a kuliček byla famozní a už jsem se těšila na Ježíška!
Přítel dárek rozbalil, rozzářily se mu oči a brzy jsme kuličky vyzkoušeli. Byl nadšený, s kuličkami jsme si fakt vyhráli a bylo moc příjemné. Pak jsme si povídali, která až kulička byla kde a co zkusíme příště :) Myslím, že pro oživení je to naprosto super a i díky této hračce se třeba odstaneme k jeho vytouženému análku, ale chce to trénink ;-)
V. 




úterý 11. března 2014

Úterní posezení


Poloha kdy se usadíte muži na obličej, ano to je facesitting nebo taky queening.
Vždy jsem měla pocit, že je to trochu traumatizující poloha, žena působí dominantně, celá se odhalí a navíc, ovládne svého partnera svým klínem.
"Jo, je to fajn, ale trochu trauma, nemůžeš dejchat a někdy toho máš fakt dost", řekl na to on.
A já se nad tím zamyslela. Pro koho je tahle poloha větší trauma? A proč jí máme i tak rádi?


V podstatě je přímo cílem téhle polohy "zasednout" partnerovi obličej tak, aby mohl vnímat pouze chuť a vůni vašich intimních míst, nic jiného. On vám pak provádí orální sex s tím, že mu můžete na obličeji jezdit a nebo, pro příznivce trochu ostřejšího sexu, ho přidusit. Takže pokud oba milujete orální sex, pravděpodobně se vám i tahle technika bude líbit. Taky pokud on má rád, když ho trochu ovládáte a ukazujete tak nadřazenost. 
Další výhodou pro nás je možnost dopřát si úžasný orgasmus. Ke klitorisu je právě v téhle poloze nejlepší přístup jazykem a navíc si můžeme určit tlak a intenzitu, která nám vyhovuje. 
Jelikož já žádnou milovnicí orálního sexu nejsem, a on zas není milovníkem toho, aby byl v posteli podřízený, u nás se tahle poloha vyskytovat asi příliš nebude. Přes to jsem jí několikrát zkusila a zas se k ní vrátím. Proč? Protože prostě věřím tomu, že jednou za čas je právě tahle poloha vhodným zpestřením sexu a trošku jiné intimity.  
Mnohem bližší je mi takový facesitting s cenzurou, nebo jak to nazvat. V tomhle případě totiž nemám žádné zábrany. Nechám si na sobě jemná tanga a kleknu nad jeho obličej. Nedosedám, jen se k němu přiblížím a jemně se otírám, pak se zase vzdálím a hladím se sama. Jeho jazyk přes jemnou látku je pro mě rozhodně mnohem lepší zážitek. A myslím, že i pro něj. Právě ta možnost, zabloudit si pod kalhotky sama, když on jazykem nedosáhne, se mi líbí. 
A kupodivu, ať je to jakkoli traumatizující pro něj, řekl, že by strašně chtěl abych se mu na obličej udělala. Jako squirt. A tak, možná i tohle nás čeká, protože představa, že mu splním přání a navíc tímhle příjemným způsobem se mi víc než líbí.


pondělí 10. března 2014

Nuru těšení

Je to poměrně nedávno, co jsem viděla jednu reportáž a do té doby jsem neměla o nějakých Nuru masážích ani ponětí. Jenže jak jsem tak na reportáž koukala, přišla mi vzrušující už jen ta představa, že tuhle masáž zažiju na vlastní kůži- a to doslova!
Pomalu jsem začala sbírat nějaké informace. Co je to vlastně přesně Nuru masáž? Jak se provádí? A potřebuji něco speciálního? Odpovědi na otázky jsem našla na stránkách www.nurugel.cz, kde jsem si rovnou pustila i video. A pak jsem se koukala na další a další videa a myslela na to, jak v roli masírující slečny budu já.



Zpět ale k otázkám, které jsem si pokládala. O jakou masáž se jedná? A jak se liší od té normální, kterou už jsem zkusila několikrát?  Nuru masáž je v podstatě masáž tělem. Anglicky označovaná jako "body-to-body". Při masírování používáte svoje tělo a právě pomocí speciálního gelu kloužete po nahém těle toho druhého. Gel, díky kterému si užijete smyslné klouzání na partnerovo těle se jmenuje prostě, Nuru gel. Je původem z Japonska a je vyrobený z hlubinných řas nori. Gel je bez chuti a zápachu a na rozdíl od různých masážních olejů nebudete mít problém s umytím, je totiž na bázi vody. .

O pár dní později jsem doma rozbalila krabici. Co myslíte že v ní bylo? Ano, Nuru gel a taky černé latexové prostěradlo. 

Standard, Platinum nebo Nurux plus shake? Každý gel má trošku jiné vlastnosti a výhody, takže si nejprve přečtěte, zvažte a pak objednejte. No a nebo to udělejte jako já a vyberte Standart, který se používá nejčastěji. Další moje volba bylo černé latexové prostěradlo. Ať to všechno klouže! Ale zvolit si můžete třeba nafukovací matraci NuruX Airbed, která je vidět i ve většině videí. 
S nadšením jsem svoje masážní "pomůcky" vybalila a oznámila to jemu. Viděla jsem v jeho tváři absolutní zvědavost a při popisování téhle masáže i vzrušení. 
Tak a teď se jen těším na to, až si první masáž tělo na tělo užijeme!
www.nurugel.cz - gely, doplňky i návod, jak takovou masáž udělat!

A kdo o tom bude vědět první, tedy hned po nás? No přece vy ;)
Na pořádně sexy videa koukněte TADY

čtvrtek 6. března 2014

V posteli s Tilou

Zavřela jsem oči a cítila jí u sebe. Ležela jsem na posteli jako přibitá a nemohla se ani pohnout, její přítomnost do mě přímo pronikala a já cítila její vůni všude kolem. Čekala jsem co se teď stane, mám se zvednout a jít za ní?

 Její župánek se mezi tím spouští ke kotníkům a padá na zem. Stojí přede mnou celá nahá. A hlavně celá krásná. Usmívá se. 
Když jde ke mě do postele, její drobná ruka mi pevně stiskne stehno jak se o mě opře. Lehá si vedle mě. Odhrne si vlasy za ucho a pomalu se ke mě naklání a líbá mě na rty. Ten polibek chutná zvláštně, trochu hořce ale její jazyk mi pomalu vniká do pusy. Cítím jak se někde uvnitř celá třesu. Naše jazyky si spolu začínají hrát a do toho mě jemně kouše do rtů. Myslím při tom na to, jak mě bude lízat. Její ruce mi během našeho polibku putují všude po těle a i já se konečně dostávám k tomu abych se pohnula. Hladím jí. Její kůže je hebká a horká. Přejíždím jí prsa a když si nade mě klekne jedu jí po bříšku až dolů. Sklání se ke mě a její vlasy mě šimrají na krku, líbá mě a zvlášť se věnuje každému kousku mého těla. Bere do zubů bradavku a vždy po chvíli jí zkousne a olízne jazykem... hraje si. 


Věděla jsem, že přesně tohle se mi na ní bude tak líbit, ta hravost a nezkrotnost. Sedí obkročmo na mojí noze a začíná se o mě třít, během toho se třu já o její stehno. Jako malá kočka po mě leze a obě přesně víme kam směřuje. Strká mi prsty pod kalhotky, které už jsou úplně mokré. Chci aby mi je sundala ale ona se uvelebí mezi moje stehna a začne mě lízat přes ně. Vlhká látka tak tvoří malou překážku mezi mnou a jejím jazykem. Když mi je sundá a její jazyk mi projede štěrbinou mezi pysky jsem vyřízená. Vsouvá do mě pomalu prsty a jazykem mi kmitá kolem. Provokuje a když už se chci udělat zase přestane a tak pořád dokola.
 Obě ruce mi pak položí do třísel a chytne mě za stehna, dlouhé vlasy se mi rozloží po břiše a klouzají dolů a ona mi začne sát klitoris, jak jsem to ještě nezažila. Pár kmitavých pohybů a už jsem na vrcholu toho všeho. Chvíli mě nechá si tyhle pocity užít, vyleze ke mě a políbí mě znovu na rty.
Vím, co teď po mě chce a ráda jí to oplatím.




Ano, já mám prostě pro tu holku slabost. Máte taky nějakou ženu- známou, kamarádku nebo nějakou hvězdičku z reality show jako já? Představujete si s ní takové chvilky?
Už jsem o ní jednou psala TADY jestli nevíte, kde jsem jí poznala a kdo to vlastně je.

A na závěr, pěkné "holčičí" video s ní TADY

středa 5. března 2014

Porno tip

Můj první pooperační orgasmus jsem si užila u videa fajn páru. Nejdřív jsem se bála jak to bude probíhat, ale vzala jsem si vibrátorek na klitoris, Miu, no a všechno dopadlo výborně!
Už jsem se někdy zmínila o tom, že mě vážně rajcujou potetované mužské ruce? Takže pokud vás taky, koukněte se TADY




Co dostala Kristýna?

Pink Elefant Valentine

Není to záměrná reklama pro tenhle sexshop.Ale přece jen,když víme,co chceme koupit a mají to v jednom obchodě,tak proč ne? Která z nás,chudých studentek nechce ušetřit na poště,že? To bylo jen na úvod,aby jste mě neukamenovali za reklamu.
Od začátku našeho vztahu s přítelem říkáme,že Valentýn neslavíme,ale stejně každý rok něco dostanu...



Klystýr Black
milujeme anál..vážně. Vadí mi na něm jen jedna věc-jsem pak nejnadrženější člověk na světě,rajcuje mě pocit,že mě nedráždí tam,kde chci..,ale o tom teď ne.
Pro mě to není nic příjemného,žádný nástavec,ani s gelem! Nesnáším to,ale pro hygienu... Jenže to pak přítel musí kompenzovat mazlením,vážně to pro mě není příjemné.
Jako plus vidím ty tři nástavce,byť mi není příjemný ani jeden. A jako mínus? Malá nádobka-musíte ji asi tak třikrát naplnit,abyste byly čisté...




'Pohřešované'  triple  kuličky
Miluju,miluju,miluju! Nebudu tvrdit,jak jsou ty 3 konce skvělé,líbí se mi jen jejich různá šířka. Miluju je v análku,ale ve předu se mi nelíbí... Jsou krásně růžové,a vlastně všechno o nich už řekla Vanilopka ;)


Uvolňovač 2v1,lubrikant
Uvolní krásně,jen můžu potvrdit,co píšou na webu-nedoporučuje se používat s hračkama.. Fakt to pak klouže o dost míň......
..a kalhotky jsou jako bonus :) Ty jsme ještě nezkoušeli. Mám v plánu muže vytáhnout ven v nových šatech,pod ně podvazky a tyhle kalhotky,ale pst :-*



vše zakoupíte TADY

úterý 4. března 2014

Usínání ve třech

Často když usínáme, a ještě se k sobě tulíme než usneme, vezmu svou ruku a chytím ho za NĚJ. Proč to dělám nevím, není v tom nic sexuálního. Prostě tam položím ruku a "obejmu ho". Asi jako kdybych ho držela za ruku, jen trochu jinde.
Ano, musím říct, že si prostě tak užívám naši blízkost a intimitu, asi proto to dělám? Protože prostě netoužím po tom něco začínat, i když někdy to tak dopadne. A taky se mi líbí, jak někdy ztvrdne, prostě ho držím, od malého až do většího a pak když pochopí, že ani jeho majitel ani já už nemáme nic v plánu, zase se zmenší.
Možná to zní divně, ale je to prostě příjemné.
A tak takhle ve třech usínáme.


Jak jsem vzala do ruky svíčku

Po tom, co mi on daroval úžasnou masáž jsem se těšila až na to dojde a vezmu do ruky svíčku já!
"Vydržíš to a budeš mít zavřené oči?" nakonec jsem mu je pro jistotu zavázala. Věděla jsem, že se zavřenýma očima je požitek z horkého oleje mnohonásobně větší. Zapálila jsem jí a plamínek osvítil pokoj. Začala jsem ho hladit a čekala až se svíčka trošku víc rozehřeje.
První kapky oleje jsem směřovala na hrudník, úmyslně jsem ho nechala ležet na zádech. Sedla jsem si na něj a olej pomalu roztírala. Do té doby jsem si ho nedovedla představit v takové "pasivní" a klidné roli, ale teď tady ležel a nechával se opečovávat. Pomalu jsem se posouvala směrem dolů, po břiše a když jsem mu kápla horký olej na stehna, celý sebou škubl.


Teď si musím vybrat, jak pokračovat, říkala jsem si. Vzala jsem jeho chloubu do ruky. "Ne, to nemyslíš vážně, tam ne!!", ozvalo se, ale to už jsem lila horký olej přímo na něj. Kapky stékaly až ke koulím a tam se rozlévaly. Jen pár pohybů rukou a viděla jsem, jak hrozně se mu to líbí. Začala jsem přidávat na tempu a těsně před tím, než se mohl udělat jsem přestala. I když byl celý od oleje, vzala jsem jeho žalud do pusy, olej nijak nechutnal a ještě se mi líbilo mít takhle "navoskované" rty. Hrála jsem si.
Klekla jsem si nad něj a věděla jsem, že tohle nebude na dlouho. Všechny svaly napnuté, plný očekávání kam zase olej dopadne ležel pode mnou a já ho pomalu do sebe vsunula.
Úžasné!
Rozhodla jsem se, že ho "vysvobodím" a rychle začala přirážet zadečkem. Strašně jsem se těšila na to, až se udělá. Jeho ruce mě k sobě najednou pevně přitiskly...


Hodnocení:


+ skvělý zážitek
+ krásná, intenzivní vůně
+ zvýší váš prožitek
+ vytváří olej 





http://www.freesexshop.cz/lelo-trpytiva-masazni-svicka-5658

Těmhle masážím jsem prostě přišla na chuť! A teď? Po tom, co jsem viděla jednu reportáž mě začala lákat Nuru masáž, takže až jí někdy zkusím (ať už v roli masírujícího nebo "užívajícího si") určitě napíšu svoje dojmy!

Poznámka k upřesnění- tohle není zážitek z dneška, ale z doby před "zákrokem", konkrétně z minulého týdne. Teď jsem si jenom pěkně zavzpomínala. Aby si někdo nemyslel, že jsem abstinenci vydržela půl dne nebo tak něco ;)

A je to za mnou! - odstranění kondylomat

Tenhle příspěvek bude věnovaný především pro ty z vás, které mají problémy jako já. Tedy jako jsem měla já. Ještě blíž pro ty, které čeká odstraňování kondylomat.

Budou mě řezat...elektrickým nožem!

Nejprve jsem si myslela, že o tom psát nebudu, ale teď si říkám, že i já bych ocenila nějaký takový článek před tím, než jsem na zákrok šla. A tak, jdu na to.
Přesný název mého zákroku byl elektroablace kondylomat. Ufff, co si pod tím představit? Odstranění výrůstků elektrickým nožem. Ještě že jsem spala!

Takže, přišla jsem ráno na sedmou, byla jsem nenajezená, nenapitá, nekouřila jsem, nežvýkala a nic necucala, přesně podle pokynů. Podepsala jsem pár papírů, nechala si změřit tlak a šla na pokoj. Tam jsem čekala. Litovala jsem toho, že jsem si nevzala aspoň knížku, protože jsem měla docela nervy, ale nečekala jsem že to bude probíhat takhle. Zapnula jsem televizi, jeden díl Ordinace v růžové zahradě, druhý díl, třetí díl z těch prvních dílů.. Dopoledne utíká... V půl dvanácté konečně jdu! Jdu pěšky, normálně kráčím na sál. Když jsem přišla, svlíkla jsem se, lehla si na lehátko a dostala uspávací látku. To, čeho jsem se nejvíc bála, a to přechod do spací fáze, proběhlo stylem jako když přeženete alkohol, svět se zhoupl, žaludek mi vyskočil do krku a.....spinkám.

Probudila jsem se o půl hodiny později! Ano, o půl hodiny. Žádná operace styl Dr.House. Ležím a koukám, cítím se normálně jako kdybych spala. Bolí mě to. Ale nic hrozného, vlastně je mi dobře. Ležím ještě čtyři hodiny po zákroku a pak konečně můžu vstát. Za ty čtyři hodiny mě bolest skoro přešla, zvedla jsem se a došla na záchod. Strašně jsem se bála, jak to bude pálit a bolet a všechno, ale NIC. Všechno je v pořádku. Při další cestě na záchod trochu koukám v zrcadle na rány, které napáchali, ale nevidím nic.

Domů jsem jela večer, někdy v sedm hodin. Při opouštění nemocnice už mě nebolelo nic, vlastně to ani necítím, krom malého pálení a to jen občas. Mám za úkol tři dny být doma, chodit nejlíp na ostro a v sukni a oplachovat jí řepíkem. To jsem zahájila hned.
Večer jsem se doma koukla zrcátkem, nemohla jsem to vydržet. Pokud nejste pevně přesvědčeny, že to chcete vidět, nedívejte se. Jsou tam díry. Dobře, nebudu přehánět, jsou tam dírky, je to divné a bílé. Až s divím, když jsem to tak viděla, že mě nic nebolí.
No a teď nastává zbytek, léčení doma, čekání na uzdravení, abstinence.
Přítel byl na kožním a tam mu řekli, že on nic nemá. Což se mi vážně nezdá. Že ty tečky, které se mu udělali jsou normální a nemá to s tím nic společného. Přes to ať měsíc počká, co to bude dělat a pak se znovu ukáže. Trpím panickou hrůzou, že po tomhle zákroku mě on opět nakazí a příběh bude pokračovat.


V.