středa 11. února 2015

Povídka ze školních lavic

Už nevím kdy to začalo, ale neskutečně mě bavila a vzrušovala představa sexu ve škole. Dlouho jsem s opřenou hlavou o lavici myslela na to, jak budu mít tajný vztah s učitelem a budeme se scházet v kabinetě jen za jedním účelem. Bohužel..roky plynuly a já se svého sexy, mladého učitele nikdy nedočkala. To jsem ale nevěděla, že jednou budu na té druhé straně. Na straně za katedrou.




Svůj první školní den, kdy jsem nastupovala jako učitelka chemie na střední školu, si pamatuji přesně. Opět jsem ho prožívala, chtěla jsem udělat dojem, působit uvolněně ale zároveň vzbuzovat autoritu, nadlidský úkol. Připravovala jsem si úvodní věty, představení a dlouho přemýšlela, jestli není bílá opravdu lehce průsvitná košile příliš. Je to jen půl roku, ale od té doby se stala celá řada věcí. Bylo zajímavé, že jsem od první chvíle věděla, že je mezi námi něco zvláštního, něco jiného než vztah učitelka a žák. Ze začátku to byly sympatie, zajímavé jiskření, které jsem cítila, když se usmíval. Nejprve jsem to neřešila, ale pak se dostavily výčitky svědomí a myšlenky na to, jestli je to vůbec normální. Byl to jeden z těch kluků, kteří mají do poslušnosti daleko a možná právě to mě tak zaujalo. Rvačky, průšvihy. Jeho ostře řezané rysy a pronikavé drzé oči, jizva na tváři, ten kluk měl příběh a já věděla, že ač jsem o dost starší, tím svým se mu nemohu rovnat.

Bylo to pár dní od mého nástupu, kdy jsem si všimla, jak mě pozoruje. Bylo to pár týdnů, kdy jsem si všimla toho, že vyhledává chvíle, kdy mi může něco říct. A bylo to pár měsíců od toho všeho, kdy jsem za sebou otočila klíčem a nechala ho do sebe divoce přirážet. Zpět ale na začátek,i když začátek vlastně moc dlouhý nebyl, pokud čekáte měsíce tajných gest. Nebyl to jeden z těch kluků, kteří myslí na budoucnost a na to, že jsou někde překážky. Bylo to jen pár úsměvů, pozdravů a drzého smíchu, kdy si skousl jazyk mezi přední zuby a mě to přivádělo k šílenství. Dobře věděl, že pro mě není jako ostatní a já u dalšího špatného testu záměrně rozhodla, že začneme s doučováním. Samozřejmě, dobrovolným. Kromě pár aktivních šprtů se na odpolední doučování přihlásil i on a věděla jsem přesně na co myslí, když se zapisoval do tabulky.
Konečně to bylo tady, nechtěla jsem si ale nic nalhávat. "Já... nechápu vlastně vůbec nic.." svalil se na křeslo v kabinetě a vedle sebe hodil batoh. Byla na něm vidět únava. "Můžu si zapálit?" možná tušil, že právě touhle větou ukáže, že pro něj pravidla neexistují. Sedla jsem si ke stolu a rozložila na něm testy, očima jsem sklouzávala po jeho těle. Vypadal vlastně trochu starší.
Nemohla jsem si pomoct, ale když jsem se k němu nakláněla jeho vůně mi projížděla celým tělem. V tu chvíli položil nedokouřenou cigaretu, chytil mě za obličej a políbil. Chutnal hořce, nesnášela jsem muže, kteří kouří, ale k němu to tak patřilo, že mi jeho hořký jazyk způsoboval mravenčení po celém těle. "Omlouvám se.." pronesl, když se naše obličeje oddálily. "Neomlouvej." řekla jsem já a posadila se mu na klín. Vášnivě jsme se líbali, ruce nedočkavě zkoumaly tělo druhého a já měla přesně to, co jsem chtěla. Byl si tak jistý..žádné váhání, jeho doteky byly jemné a tvrdé zároveň. Klekla jsem si před něj, a on si rozepnul pásek a kalhoty sundal ke kotníkům. Pod černými boxerkami se rýsoval pořádný macek, který se ještě zvětšil hned, jak jsem po tenké látce přejela rukou. Vyprostila jsem ho a začala kouřit. Divoce jsem po něm přejížděla jazykem a sála ho, užívala jsem si, když mě chytil za vlasy a začal mi sám přirážet do pusy. Toužila jsem po něm!
Nechtěla jsem žádný dlouhý sex ani na něj nebyl čas. Sundala jsem si kalhotky, vyhrnula si úzkou černou sukni, otočila se k němu zády a pomalu na něj dosedla. Tlumeně vydechl a chytil mě za boky. Pohupovala jsem se na něm a užívala si jeho penis, který mě zaplnil tak jako snad ještě nikdo. Přirážel zespoda a hlavu mi táhnutím vlasů v culíku zakláněl dozadu. Začala jsem vzdychat, věděla jsem, že mi stačí jen chvilka k orgasmu a chtěla jsem to.
"Chci tě šukat jako učitelku!" zašeptal a já mu všechna jeho perverzní přání chtěla splnit. Popadl mě do náručí a položil na vedlejší stůl mezi papíry s otázkami, automaticky jsem sáhla po brýlích, které používám jen na čtení.
Přistoupil mezi moje rozevřená stehna a prudce přirazil, pak znovu a znovu. Viděla jsem na něm tu touhu a chtíč, držel mi nohy otevřené a opíral se o ně, pak jednou dlaní sjel na mojí kundičku a začal jí poplácávat. Přidával a já ani nevěděla, jestli to v kombinaci s jeho hlubokými přírazy bolí nebo je to příjemné. Okamžitě jsem vybuchla v orgasmu! "Postříkej mě.." vyhrkla jsem při tom a pravda je, že jsem to chtěla snad už od první chvíle. Přitáhla jsem ho k sobě a políbila na krk, vytáhl ho, a rychlým honěním se mi udělal někam mezi sukni a kundičku, po které ta dávka stékala.
"Dáš si kafe?" přerušila jsem ticho, které po jeho výstřiku nastalo. "Jasně, díky!" sedla jsem si za stůl a on se o něj opřel, a pak jsme se začali bavit, o testech, o sexu a o životě. .

4 komentáře:

  1. Tak tahle se vážně povedla! :) Přečetla jsem ji jedním dechem.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc výborná povídka, jako žák jsem si tohle vždy přál a muselo to být něco neskutečného. Doma jsem dal to dal přečíst přítelkyni a ta mi slíbila, že ze sebe tu učitelku udělá a já budu ten zlobivý žák :)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné... Taky bych chtěla neco takového zažít. Jenom s jedním rozdílem - já bych byla ta zlobivá studentka =P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥