čtvrtek 26. listopadu 2015

H2O Vibe - vodní vibrátor

V dospívání jsem si zamilovala sprchu. Proč? V koupelně jsem měla soukromí, zvuk vody mě odpojil od okolního světa a hlavně - ve sprše jsem dosahovala skvělých orgasmů! Různý tlak vody mi pomáhal mít různé orgasmy a experimentovat, později jsem připojila různé vodotěsné hračky. Sprchou pravidelně masturbuje velká spousta žen, takže H2O Vibe je rozhodně skvělý nápad!



úterý 17. listopadu 2015

Závěrečné Dráždění na pracovišti

Tři ve třicátém třetím

   U každé větší firmy dojde čas od času ke změně. Koupila nás silná zahraniční finanční skupina se sítí poboček po celém světě. Vlastnila i jednu naší dříve konkurenční společnost.  V ní pracuje ona a prý budeme spolu zase sdílet jedno pracoviště. Naše hrátky s kravatou proběhly už před dvěma měsíci a od té doby jsme se neviděli.
   Dneska mě volají do zasedačky ve 33. patře. Venku je zamračeno, prší a dešťové kapky pomalu klouzají na velkých skleněných oknech. Celé oddělení sedí v kožených křeslech u kulatého stolu a čeká na nového šéfa. Když se objeví ve dveřích, všichni ji s překvapením poznají. To je ona! Na sobě má černou halenku, sukni a vysoké podpatky, celý její outfit jen podtrhuje vedoucí postavení, které má, stejně jako pevně sevřené rty a přísný výraz.

čtvrtek 12. listopadu 2015

Dráždění na pracovišti pokračuje!

Hra s kravatou

http://screenrant.com
   A je to tady. Před měsícem jí vyhodili z práce. Vyzkoušeli jsme spolu snad všechny místnosti v budově firmy. Kanceláře, zasedačky, kuchyňky, záchody, terasu, sprchy, kumbál pro uklízečky a dokonce i přepážku ve vstupní hale na recepci. Jenže znáte to. Tak dlouho se chodí se džbánem do lesa pro vodu… Přistihl nás závistivý kolega ve školící místnosti, udal na vedení a to si vzhledem k mé odbornosti a zkušenostem ponechalo mě a ji vyhodilo. Ve čtyřiceti je muž nejvýkonnější, alespoň pro práci to platí rozhodně. Ona je jen referentka s krátkou praxí. Je to nespravedlivé a šovinistické, vím, ale prostě to tak na světě chodí od nepaměti a já nemohl nic dělat. Ženy jsou v tomto směru v nevýhodě.    
  

středa 4. listopadu 2015

Teď píšete vy VII. Dráždění na pracovišti

Úplně si nejsem jistá, jestli je tenhle mail povídkou nebo pracovním zážitkem a o to víc se mi líbí! Ať je to jak chce, tohle má v hlavě Honza a určitě bude rád, když to budete mít v hlavě taky!

Venku je krásný slunečný den, paprsky mě něžně šimrají na obličeji. Bohužel je to jen přes sklo okna mojí kanceláře. Sedím v ní sám za stolem, rukou si podpírám bradu a myslím na novou kolegyni, která nastoupila minulý měsíc na místo referentky do vedlejšího oddělení. Od začátku jsem z ní byl úplně vedle. Jsem čtyřicátník a ona je asi o deset let mladší. Věčně usměvavá přírodní blondýna, která každého slušně pozdraví. Má pěknou postavu, třikrát týdně chodí cvičit do fitcentra. Chodí vždy hezky upravená, na sobě moderní šaty ze solidních obchodů. Jako dnes. Světle modrá sukně těsně nad kolena a bílá lehce průsvitná halenka. Boty s dlouhými podpatky, poznám už jejich klapání na chodbě, pečlivě nalakované nehty na nohou i rukou. Na uších ji visí dlouhé náušnice, které se jí skoro dotýkají ramen. Když otáčí hlavu se stále lehce nadzvednutými koutky úst, tak zvláštně se zhoupnou, což je nesmírně vzrušující.

Už asi týden si píšeme po Whatsappu. Napětí mezi námi roste, zprávy jsou čím dál víc intimnější. Při včerejší poradě seděla u stolu naproti mně. Odstrčil jsem si židli a díval se dolů na její nohy. Stále si hrála s prsty u nohou, kmitala s nimi rychle, jako by se chtěla každou chvíli rozběhnout. Poslala mi zprávu, ať se podívám, co dělá tam dole. Kolena roztahovala od sebe a dávala zase k sobě. Zahlédl jsem jen na chvíli její rozkrok, měla na sobě bílé kalhotky. Ve slabinách se mi rozlilo teplo a šimrání. Porada skončila, ani nevím, co se na ní vlastně řešilo, před očima se mi míhala jen bílá.
Dnes se nemohu od rána soustředit vůbec na nic. Po ranní kávě mě přilétla zpráva od ní o včerejším vzrušujícím zážitku na poradě, že se jí líbil a co na to já. Vyměníme si pár žhavých zpráv, jestli to tak půjde dál, už to nevydržím a budu mít jen dvě možnosti. Buďto k ní vtrhnu do kanceláře a vrhnu se na ni nebo si doběhnu na záchod či do archivu a udělám si to tam sám. První možnost vlastně nepřipadá v úvahu, protože její tři kolegyně v místnosti by se asi divili. Zvednu se a jdu na záchod. Na chodbě ji potkám, jde tam taky. Projdeme kolem sebe, okolo je několik klientů, kteří čekají na židlích, až se jich někdo ujme. Dotkneme se nenápadně rukama a zapadneme na WC. Vejdu na Pány, ona na Dámy. Vlezu do kabinky, vytáhnu ho z kalhot, vezmu mezi palec a ukazováček. Jsem tak nadržený, že po několika tazích jsem hotový. Mám přitom zavřené oči a představuji si, že zrovna masturbuje i ona. Když vycházím, skoro současně na svých stranách otvíráme dveře. Podíváme se na sebe, oba jsme v obličeji trochu červení a zadýchaní.