neděle 4. prosince 2016

II. adventní recenze- mrazivé překvapení pro muže


K erotickým dárkům pro muže přistupuji pořád dost opatrně i když v dlouhodobém vztahu to asi není úplně třeba. Chci tím každopádně říct, že představa, že můj drahý rozbaluje pod stromečkem věrnou kopii vagíny pornoherečky nebo něco podobného není nic pro mě. Naštěstí existuje spousta dost pěkných, vkusných a kvalitních kousků, které vypadají pod stromečkem o něco snesitelněji i v případě, že je tam zapomenete, když přijde na návštěvu někdo z rodiny. Letos jsem si řekla, že navíc najdu něco s chladivým efektem a můj výběr dopadl následovně. Tenga Deep Throat CUP Cool edition, Tenga Egg Cool a nakonec něco naprosto speciálního- chladivý lesk na rty pro orální sex. Vezmu to teď pěkně popořadě a i když já byla samozřejmě nejvíc nadšená z chladivého lesku.

Tenga Deep Throat CUP Cool  a Tenga Egg Cool 



Tenga Deep Throat už u nás jedno byla a sklidila velký úspěch. Pokud vás to podle názvu ještě nenapadlo, tahle hračka simuluje dokonalý hluboký orální sex. Tentokrát jsem byla při rozbalování opatrnější a sundala jsem modrý obal jen z dolní části, kterou musíte pak odšroubovat, protože skrývá samotný otvor pro zasouvání. Musím říct, že hned po rozbalení mě překvapilo, jak moc je lubrikovaná, ale to určitě není na škodu. Gel je úplně bez vůně (nevím proč, ale čekala jsem mentol) a je ho opravdu požehnaně. Uvnitř je měkká, příjemná, kombinuje výstupky a měkký molitan, takže se do ní penis hezky zaboří a zůstane stále pevně obemknutý. Nejprve jsem zkusila dovnitř zajet prsty, protože mě zajímalo, zda ucítím ten chladivý efekt, ale nic se nekonalo.


Při společném testování mě překvapilo, že je vážně dost těsná a při prvním vsouvání jsem se dokonce trochu bála. Zdá se, že těsnost ale opravdu vůbec není na škodu a i přes "odpor"  a přes to, že automaticky vyjíždí Tenga nahoru, si to drahý pochvaloval. Při použití pěkně čvachtá a docela dobře se drží (lépe samozřejmě větší pánské ruce, na mě je i přes kuželkovitý tvar docela široká). V horní části je otvor, který slouží pro regulaci podtlaku, což je super vychytávka. Pokud je ucpaný, celá hračka je dost těsná a zasouvání je ještě trochu těžší, ale když se naučíte sání ovládat, celkový zážitek to ještě umocní. I když byla hračka dost lubrikovaná, gel po nějaké době začal lepit a museli jsme doplnit jiný gel (na vodní bázi). Pořádně silné vyvrcholení na sebe nenechalo dlouho čekat a i když prý žádný chladivý efekt necítil, stálo to rozhodně za to. Já byla trochu zklamaná z toho, že hračka úplně nesplnila moje "cool" očekávání, ale o mě tu vůbec nešlo. Všechny Tenga masturbátory jsou podle výrobce na jedno použití (myšleno až do konce), což je docela nevýhoda. Pokud ale hledáte něco, co spolehlivě udělá radost tak masturbátory Tenga jsou super volbou.

Tenga Egg Cool je levná, vtipná a praktická hračka, kterou rozhodně neurazíte. Tenga vajíčka mají hromadu různých vzorů a tak slibují pokaždé jiný zážitek. Vajíčko má v sobě ukrytý sáček s gelem, který dáte dovnitř a vánoční jízda tak může hned začít! I když se na první pohled zdá malé, silikon se skvěle přizpůsobí každé velikosti a díky jemným vlnkám se o mužskou chloubu skvěle postará. Chladivý efekt je zajištěn díky gelu. Také vajíčko je výrobcem určené na jedno použití, ale nechá se úplně snadno obrátit naruby a umýt, takže při troše šikovnosti ho pak můžete použití znovu. Jako velké plus hodnotím nejen rafinovaný tvar a pocit překvapení po rozbalení, ale taky cenu.

Bijoux Cosmetiques Oral Sex Lip Gloss
 

Když jsem viděla lesk na rty pro orální sex, byla jsem nadšená. Jako snad každá žena miluji kosmetiku a tahle je navíc pořádně sexy. Slibuje, že muži zajistí explozi pocitů a já se nemohla dočkat, jak bude fungovat. A víte co? Je výborný! Abych začala u krabičky, tak už ta se mi moc líbí! Působí tak klidně, luxusně a líbí se mi obrázek přírody uvnitř krabičky... Lesk vás může potěšit i proto, že (jak jsem později zjistila) je 100% přírodní a veganský. Krabička ukrývá skleněnou lahvičku s aplikátorem, který není jako u klasických lesků na rty tyčinka, ale je to malá pumpička. Ihned po nanesení na rty začíná lesk chladit a tenhle efekt doprovází jemné brnění, které je víc než příjemné. Vedlejším efektem jsou pak plné a prokrvené rty, ale od toho tenhle dáreček není. Svému partnerovi můžete díky téhle maličkosti zajistit úplně nové a vzrušující pocity a orální sex, na který jen tak nezapomene. Lesk funguje jak má a slíbený chladivý efekt se tentokrát dostavil. Znáte ten trik s "mentolovou kuřbou", při které si dáte do pusy žvýkačku nebo mentolový bonbon? Tak to je přesně ono! Pokud se bojíte chuti lesku, tak i ta je příjemná a určitě vám nebude překážet. A navíc věřte, že dřív než Vánoce skončí, vyzkoušíte s ním řadu dalších příjemně mrazivých věcí.

3 komentáře:

  1. Myslíš, že tento produkt bude obsahem stejný? Byla by to totiž výhodnější koupě.
    https://e-kondomy.cz/bijoux-indiscrets-cooling-warming-nip-gloss-lesk-na-bradavky-2-x-13ml

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že to bude fungovat na stejném principu. Nebála bych se toho, s Bijoux Indiscrets jsem zatím byla vždy spokojená.

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥