úterý 27. září 2016

Návrat k amatérům


www.mensxp.com
Asi jsem moc koukala na filmy, jako je Láska přes internet a podobné jiné naprosto nereálné a neúchylné kousky. V té době se dokonce moje kamarádka seznámila přesně takhle s klukem, který vypadal na první pohled docela normálně a kupodivu ji na prvním rande nezatáhl do lesa ani nechtěl, aby mu na konci schůzky nechala ponožky nebo tak něco. Tenkrát jsem si řekla, že internetové seznamky mají svoje kouzlo a je možné tam potkat tu pravou lásku. Nebylo to poprvé, co jsem si čistě ze zvědavosti založila profil na seznamce a nebylo to ani naposled, ovšem já takové štěstí neměla (díky bohu). Nějaký čas jsem se objevovala na Badoo, na Igirls a vyzkoušela jsem i nějakou "Noname" seznamku, na stránky si už nevzpomínám. Nikdy jsem nenarazila na někoho, s kým bych se chtěla sejít, po pár větách mě každý přestal bavit a když už mě někdo bavil, brala mě panika z toho, že je to někdo úplně jiný.

středa 21. září 2016

Konec zvonec jednoho manželství

Médii otřásá hrozná zpráva o tom, že nic není nastálo a pár, který byl pro mnohé vzorem ukázkového manželství se rozpadá. Světem se šíří petice, která má rozvod zastavit, ženy pláčou, řada lidí se ptá, co tak zlého Brad udělal a vzduchem lítají miliardy. Ano Angelina se rozvádí s Bradem. 
Zatlačme slzu a nechme v srdcích jen sexy vzpomínku!







úterý 20. září 2016

Kam schovat erotické hračky

thedebrief.co.uk
Je to už delší doba, co jsem přemýšlela nad tímhle článkem. O tom, jak skladuji své hračky jsem totiž ještě příliš nemluvila a přitom existuje tolik možností. Na začátku, když jsem měla jen pár pomůcek a rozhodně jsem nechtěla investovat jako studentka do nějakého přímo pro to určeného boxu, jsem si vyrobila svůj vlastní. Vždycky jsem měla ráda různé DIY nápady, takže jsem si vzala větší krabici od bot, která měla otvírání (ne klasické přiklopení) a oblepila jsem jí černou čtvrtkou, vnitřek jsem vyložila sametovým šátkem, který jsem jednoduše přilepila ke krabici. Když se víko odklopilo, byly na něm srdíčka a různé obrázky. Zkrátka, perfektní teenagerovská krabice.
Později jsem svojí krabici vylepšila a to vcelku jednoduše tím, že jsem do ní vyřízla kulatý otvor na nabíječku. Hračky tak mohly být schované i během nabíjení a nebudily příliš pozornosti. Pokud si řeknete, že u vás doma by rozhodně vzbudila černá krabice s kabelem velkou pozornost rodičů, tak já jsem ji měla pod postelí, ale samozřejmě se dají vymyslet lepší úkryty.
Jak začalo hraček přibývat, tak mi krabice přestala stačit.Dlouho jsem pečlivě všechny věci měla v krabičkách ve kterých jsem je pořídila a schované ve skříni, po tom, co jsem se přestěhovala a zjistila, že jsem s sebou přitáhla opravdu velké množství neskladných pomůcek, udělala jsem docela chybné rozhodnutí. Vzala jsem všechny obaly a krabice a vyhodila je. Hračky jsem vedle sebe naskládala do nočního stolku, pěkně spolu s gely. Jediné nad čím jsem přemýšlela bylo, jak ušetřit místo, mít hračky po ruce a mít je hezky srovnané a seřazené. Při tomhle jsem několik z nich vyhodila.
Po nějaké době takového skladování jsem si všimla první vady. Na gumovém dildu se udělaly vcelku nepochopitelné tmavé fleky, které se nedaly umýt, protože byly jakoby uvnitř materiálu. Bohužel materiály hraček spolu mohou různě reagovat, což se stalo ještě s další hračkou. Poslední kapkou bylo, když jsem nejspíš špatně zavřela silikonový gel, který tam vytekl a nejen, že hračky opatlal jak nejvíc mohl (přesvědčil mě o svých dokonalých lubrikačních vlastnostech), tak se konala další reakce. Za velmi krátkou dobu (řekla bych tak den) než jsem si toho všimla, byl silikonový vibrátor úplně rozteklý a lepkavý a erekční gumové kroužky na tom byly podobně. Až do téhle chvíle jsem netušila, že ta reakce může být taková a poničené hračky jsem vyhodila.
Poslední dobou docela dost uvažuji o nějakém boxu ačkoli zatím nevím, který by se mi líbil. V tuhle chvíli mám hračky uložené tak, aby se vzájemně nedotýkaly a gely zvlášť v krabici a vám bych doporučila to samé, aby jste o ně nepřišli. K oddělení můžete využít různé organizéry (na kosmetiku, do kuchyně..)nebo je jen oddělit kartonem.
Před tím, než je uložím, vždy hračku umyji v teplé vodě s mýdlem (opatrnost podle voděodolnosti), vysuším a očistím. Jednou za čas všechny pořádně očistím dezinfekcí u análních hraček to dělám vždy. K čištění se mi osvědčily dezinfekční ubrousky (přímo určené na erotické hračky) a nebo sprej. Už dlouho mám od značky JoyDrops a nemůžu si stěžovat.
Teď přemýšlím nad pořízením "krabice" Joyboxxx, protože co jsem viděla, tak mě vůbec nelákají takové ty úložné nazdobené (nepraktické) kufříky, které akorát připoutávají pozornost tím, že vypadají jako z Padesáti odstínů.
A jak máte uložené vaše hračky vy? Uvažujete nad něčím podobným nebo vám to přijde zbytečné?