sobota 21. ledna 2017

Růžová paruka



Pokud si chcete vytvořit svoje druhé já a zpestřit tak sex, nebudete toho potřebovat příliš. Pro mě je základ paruka a o tom, jak je skvělá, pokud nemáte dostatečné sebevědomí na to, co vás láká, jsem už psala. Hezká paruka (samozřejmě úplně odlišná než jakou máte barvu vlasů) vám opravdu dá pocit, že jste někdo jiný, že se můžete chovat odvážně, bláznivě nebo jen tak, jak doopravdy chcete. Pokud si tedy chcete koupit něco, co vám v posteli dodá odvahu a něco nového, zapomeňte na drahé kostýmy a pořiďte si paruku. Koneckonců, takový převlek můžete vytvořit docela jednoduše doma, ale rozhodující jsou vlasy! A k dotažení k dokonalosti vám pomůžou třeba výrazné brýle. Já bych vám ráda představila paruku, kterou jsem si pořídila začátkem prosince. Je trošku netradiční a zajímavá a o to víc se mi líbí. Zvlášť u paruk se vyplatí sáhnout po kvalitě, i když si možná říkáte, že čistě k postelovým hrátkám žádný zázrak nepotřebujete. Moje první paruka byla odněkud z obchodu s ptákovinami a stála okolo 400,-. Nejen, že vypadala hodně uměle, ale po velmi krátké době se z  ní stal velký zacuchaný chomáč, který se nedal rozčesat. O tom, že jsem po tom sexu nacházela dlouhé černé vlasy všude (ano opravdu všude) snad ještě týden, ani nebudu psát.


Tentokrát jsem si vybrala světle růžové mikádo s ofinou a rozhodně toho nelituji! Trošku mi ten účes připomněl Pretty Woman, což je prostě srdcovka, navíc se mi líbila představa, se občas proměnit v holku z ulice. Barva byla jasná volba, protože už delší dobu jsem toužila po nějaké nepřírodní barvě a růžová se mi líbí. Každopádně tohle mikádo můžete mít v několika barvách, třeba v oranžové nebo (naprosto božské) modré.


Paruka je na první pohled opravdu kvalitní, vlasy jsou příjemné na dotek, hebké a vypadají přirozeně. U paruk se často stává, že mají nějaký tvar (třeba ofinu ke straně) a prostě je nepřečešete, i když vám zasahuje ofina do očí atd. Velmi příjemně mě překvapilo, že tahle se nechá upravit, jak chcete. Když říkám, jak chcete, tak to znamená i včetně žehlení nebo natáčení kulmou na 120°C.


Paruka není jako helma, je hodně lehká, což je samozřejmě zásluha krátkého účesu, ale i tak je mi její nošení příjemné. Vnitřek je upraven tak, aby na hlavě držel a velikost se nechá nastavit tak, aby vydržela veškeré řádění nejen v posteli. Dneska je článek hodně o fotkách, ale je tak krásná, že si myslím, že fotky to vystihnou nejlépe.


Pokud se chcete podívat na všechny paruky, kostýmy i spodní prádlo od The Fever Collection, mrkněte se na jejich facebook, který jsem našla TADY. Mojí paruku najdete na e-kondomy.cz, kde najdete spoustu dalších paruk! Moje paruka stála 895,- Kč a dlouhé paruky jsou jen o stovku dražší. Schválně mi napište, která se vám líbí, protože já přemýšlím ještě nad
Nicole v černé barvě.

3 komentáře:

  1. krásná paruka :) mě se moc líbí Fever Khloe, miluju ohnivě červené vlasy, příjde mi to strašně "rajcovní" :D

    http://deniselibertas.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná paruka. Uvažuju nad blond mikádem, zaprvé proto, že bych si chtěla zkusit mikádo, a zadruhé proto, že přítel má rád blondýnky. Mám ale docela dlouhé vlastní vlasy a nevím, jak to udělat, aby se mi pod paruku vešly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám vlasy na lopatky a nějak je tam vždycky nastrkám :). Třeba u téhle, když to pořádně neurovnám, tak je vzadu trochu boule (ale nic výrazného), u delších mi to nepřišlo tak výrazné. Ale mám pocit, že se prodává i taková síťka pod kterou se napřed vlasy dají a pak až na ní paruka.

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥