pondělí 9. července 2018

Proč fetišisti lžou

Ráda se občas zapojím do diskuzí na zajímavá témata, takže když jsem jednou viděla diskuzi o fetišistech a jejich lžích, hned jsem se musela podívat, jaké zkušenosti ostatní mají. Já totiž takových kecálků, už pár poznala.


Nemám nic proti neškodným úchylkám, pokud tak můžu nazvat i oblibu v nošeném oblečení nebo botách. Sama jsem v jednu dobu byla docela ráda, že jsem svoje nošené ponožky a děravé punčochy mohla poslat dál a přijít tak k penězům. Proč ne? Z mojí strany rozhodně nešlo o uspokojování se představou, co se s nimi dál děje, bylo mi to úplně jedno a nijak jsem to neprožívala. Pár stovek za ponožky, které by jinak skončily v koši? Hlavně v době studia, kdy jsem tenhle přivýdělek vyhledávala, jsem se takhle na dálku seznámila s několika muži a závěrečná bilance byla taková, že jen u dvou jsem se nakonec dočkala bezproblémové spolupráce. Neměla jsem žádné přehnané požadavky, vlastně jsem chtěla jen jedno - věcnou komunikaci na úrovni, bez intimností. Nenapadlo by mě, jak těžké bude najít někoho, kdo tohle zvládne.

"Taky jsem se s jedním domlouvala asi 3 týdny. Fotky před/fotky po, detaily na chodidla ponožek, že teda jako nekecám a fakt jsou onošené a jak přišlo na placení, tak ticho po pěšině." S.


Příběhy všech holek jsou jako přes kopírák, stejně jako ty mé. Většinou na začátku obrovský zájem a nabídky poměrně slušných částek. Pak přijde první žádost o fotku, ať ví, jak ponožky vypadají a ať tomu může věřit. Pak o fotku na nožičkách, pak o další, o detailní záběry, pak žádost o video. Konverzace přestává být věcná a snaží se vás natlačit k něčemu, o co vy nejspíš nemáte vůbec zájem. V nejhorším případě se dočkáte nevyžádaných fotek z druhé strany, jako se to stalo jednou mně s jedním milovníkem pletených ponožek. Obraz chlapa s erekcí, navlečeného v pleteném spodním prádle jsem musela z hlavy dostávat ještě dlouho. O tom, že peněz jsem se nakonec vůbec nedočkala, nemusím asi vůbec mluvit. Podle holek v diskuzi je tohle naprosto běžné a fetišisti pěkně kecají, zdarma si pohoní nad fotkou a pak si ještě stěžují. Největší hnus je, že někteří jsou schopní i následného "vydírání", pátrání a zatahování osobního života do původně úplně nevinného obchodu. Právě tohle, v kombinaci s tou fotkou, mi tehdy úplně změnilo názor na věc a došla jsem k závěru, že to za to rozhodně nestojí. Můj původní postoj byl pryč. Ponožky mají skončit v koši, protože existují pitomci, kecálci a nakonec i magoři a vy bohužel nikdy nemáte jistotu, na koho z nich narazíte. Stačí, že je to jen kecálek. Koho má bavit fotit si nohy, vypisovat odpovědi na otázky do zpráv a nic z toho nemít? Je to nakonec docela škoda, protože věřím, že spousta chlapů je jako ti dva, se kterými jsem obchodovala, a byla jsem spokojená. Zároveň je určitě hodně holek, pro které není představa toho, že takhle někomu pošlou ponožky/ spodní prádlo/ boty nechutná a tak by to mohlo úplně krásně fungovat.

"Žertoval, že si mě najde podle IP adresy a přijede mi nožičky pofoukat, po tom, co jsem mu napsala, že mě bolí po celým dni v práci. To byl konec." A.

Podotýkám, že diskuze i mé zkušenosti pocházejí z webu, který primárně slouží k prodeji normálního oblečení a doplňků, nikoli z nějakého místa pro fetiš určeného. Tím chci říct, že možná právě tady je vyšší koncentrace těch, kteří si myslí, že si skvěle popovídají, vyloudí fotky a na placení se vykašlou. Zkušenosti z jiného webu nemám, ale kdybych dnes měla chuť na přivýdělek touhle formou, určitě zvolím právě místo, které je k tomu určené a ne "holčičí bazar" s oblečením. Je to už pár let, co jsem do posledního prodeje šla, ale poměrně pravidelně se mi ve zprávách objeví rádoby zájemkyně. Žádá fotky bot na nohou, chce si psát, chce detaily, no a pak je to jasné. Zase další fetišista kecálek.

"Na začátku všechno OK, vypadal jako seriózní chlap a pak mi začal vypisovat několik zpráv denně, jak se těší, až mu ponožky pošlu a co s nima bude dělat. Peníze na účet samozřejmě nepřišly nikdy." K.

1 komentář:

  1. Máš zaujímavé skúsenosti. Na tvojom mieste by ma takáto negatívna skúsenosť tiež odradila aj keď súhlasím, že je to zaujímavá možnosť ako si privyrobiť...

    xo Mia

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥