neděle 30. září 2018

Jedno velké tabu aneb chlapský zadek



Mé dnešní povídání se bude týkat pro mnohé velmi intimní, pro mnohé velmi neznámé, pro mnohé úplně zapovězené a pro jiné zase velmi příjemné oblasti – chlapského análu. Sexuální hranice se stále posouvají, málokdo tak o zařazení těchto hrátek do postelové repertoáru nepřemýšlel. Ať už s velkým očekáváním, nebo naopak jako o něčem, co by nikdy neudělal/a.
Podotýkám, že je mi jasné, že jde o můj čistě subjektivní pohled. Netroufám si zobecňovat, netvrdím, že se hrátky s pánským zadečkem musí všem líbit. Berte to tak, že řádky níže píše mladý chlap, který je v téhle oblasti hodně otevřený. Asi víc než většina mužů. Přesto si myslím, že podobný názor má spousta chlapů, ale kvůli obavám z reakce partnerky vše zůstává jen v jejich hlavě.

Předsudky: Myslím, že tohle je největší překážka. Spousta lidí si dodnes říká, že chlap, který se takovým hrátkám nebrání, musí být minimálně bisexuál. Není to pravda. Jsem stoprocentně hetero, muži mě nepřitahují, nic ve spojení s muži mě neláká. A přesto to mám rád. Základem je totiž uvědomit si, že chlapský zadek je úplně stejný jako ten ženský (chápu, není tak hezký, ale to je jiná debata 😊). A stejně by se to mělo brát i v posteli. Vždyť klasický anální sex (kdy to kluk dělá do zadečku slečně), je pro spousty mužů velký sen, zatímco ženy jsou v tomhle opatrnější. Tak proč by to nemohlo fungovat i naopak? A vůbec, kdo rozhoduje o tom, co nám může být příjemné a co už je příliš? Na čem se oba partneři dohodnou, to je za dveřmi ložnice povolené. O tom by sex měl být.



Hygiena: Ani zde se to mezi muži a ženami neliší. Hygiena je prostě základ. Je jasné, že na všechno kolem tohoto je nutná minimálně důkladná sprcha, v případě větších hrátek i stejná příprava, jakou absolvují ženy před análním sexem. Chlapi by taky neměli zapomínat na oholení – myslím, že to tím udělají ženám mnohonásobně příjemnější.

Do ničeho se nenutit: Je to jako ve všem v posteli a platí to pro obě strany. Pokud se to chlapovi vyloženě příčí (a naopak by si s ním jeho přítelkyně takto ráda hrála), nemá smysl se do něčeho tlačit. Pokud člověk totiž nechce, nedokáže se uvolnit a požitek bude nulový, spíše záporný. A pokud je to vyloženě nepříjemné ženám, nemá smysl to dělat jenom kvůli chlapovi a nutit se do toho. Tyhle činnosti mají být příjemné oběma. Fyzicky i psychicky. Proč by mělo být holce příjemné, že si hraje s přítelovým zadkem? No proto, že mu to dělá radost. Protože může následovat nečekaná a fakt vzrušující reakce. Protože když se oba dokáží naprosto uvolnit a odevzdat se sobě navzájem, nemusí být žádné místo na těle tabu. A protože i slečnu samotnou může vzrušovat jen to, že to vzrušuje jeho. A že pro něj udělá v podstatě cokoliv. Pokud to tak ale kdokoliv v páru necítí, násilné nucení se to jenom do budoucna zablokuje.

Rimming: Lízání zadečku je ze všeho asi ta nejintimnější praktika. Vyžaduje vzájemnou důvěru partnerů, asi to není nic, co by člověk očekával od prvního rande. Za sebe ale musím říct, že je to pro mě vůbec jedna z nejpříjemnějších věcí, které v sexu znám. Prostě to miluju. Miluju, když mě přítelkyně kouří, pak sjede jazykem a pusou na koule a najednou mi sama od sebe zvedne nohy, aby měla ke všemu lepší přístup. Miluju, když mi anál dráždí jazykem, když do něj jemně přiráží, když si hraje kolem. Sám jsem přemýšlel, čím to vlastně je. Je to tou směsí zakázanosti, odevzdanosti, pro mě nezvykle submisivní pozice (protože jinak jsem hodně dominantní) a toho, že mě partnerka chce se vším všudy. A samozřejmě je to skvělý pocit a až nečekaná rozkoš. Rád si u toho honím péro a užívám si to. Přítelkyně navíc přišla na to, že je to opravdu zaručená finta, jak mě vydráždit do maxima. Když máme třeba už několikátý sex za den a chceme, abych byl maximálně tvrdý, tohle je cesta, jak toho za pár vteřin dosáhnout. Má partnerka má sama dráždění análku jazykem ráda, je to u nás vlastně nutná předehra před análním sexem, takže i z toho zřejmě plyne její pozitivně vztah k tomu, ať už k pasivní nebo k aktivní roli.


Masáž prostaty: Zatímco rimming vyžaduje hlavně otevřenost na straně ženy (lízání je přece jen intimnější než zapojení prstů), jakékoliv pronikání do análního otvoru naopak potřebuje uvolněnost a pohodu na straně chlapa. Tohle nejde dělat vždy, navíc by to zevšednělo. Používání prstů taky vyžaduje určitou zručnost a nutnost se to trošku naučit. Není to jen o jednoduchém zastrčení prstů dovnitř (byť i to je vzrušující), nutné je hledat, nespěchat, být trpělivý, použít lubrikant. Pokud navíc chce holka klukovi opravdu masírovat prostatu, musí ji prostě najít. Pak už je to jednodušší, v podstatě jakékoliv dráždění je příjemné. Sám v takovém případě už ani nepotřebuju nic víc, trocha ruční práce a je hotovo. Pocity jsou to zvláštní, chlap poznává úplně nečekané rozměry vlastního těla, diví se, kde můžou být nervová zakončení. A když je to spojeno s orálním sexem, je unikátní zážitek na světě. Nutné je se nebát, důvěřovat partnerce, a hlavně nikam nespěchat. Všechno má svůj čas. A pokud máte rádi masáže a všelijaké oleje, je masáž prostaty skvělý ozvláštněním, vřele doporučuju.

Hračky: Zatímco lízání a prstění jsme s přítelkyní do našeho sexu zařadili poměrně rychle, hračkám jsem se dlouho vyhýbal, vlastně ani nevím proč. Zdálo se mi, že mi to stačí a není třeba zkoušet všechno. A pak se jednou stačilo trošku opít a zažívat dlouhý a hodně vášnivý noční sex. Přítelkyně byla tehdy dost perverzní, masírovala mi prostatu a najednou z nočního stolku vytáhla svůj anální kolík, který používáme před análním sexem. A prostě mi jej zasunula do zadku. Ta situace mě tehdy na moment paralyzovala, ale v příjemném duchu. Bylo to úplně nové a nečekané. A šlo to snadno, což by mne nikdy nenapadlo. Měl jsem u toho samozřejmě zvláštní pocity, protože jsem jako chlap poprvé zažil takový ten ryzí pocit pronikání. Ale v ten daný moment jsem byl nesmírně vzrušený. Když přítelkyně viděla, co to se mnou dělá, nebála se zrychlit. A když pak na mě nasedla na koníčka, začala na mě jezdit, a přitom mi stála rukou vzadu přirážela kolíkem dovnitř, dokonalost okamžiku byla dokonána. Tehdy jsem zažil nejsilnější a nejintenzivnější orgasmus. Byl to fakt skvělý zážitek, který jsme si užili oba. Od té doby jsme to zopakovali zatím jen jednou, není to nic, co by se mělo opakovat nějak hodně často, aby tomu zůstala spontánnost, a právě pocit nečekanosti, zakázanosti, posouvání hranic. Ale pokud to chtějí oba, proč ne?
Strap-on: Poslední velké téma je strap-on, tedy použití připínacího penisu při partnerském sexu. Rovnou říkám, že s tím nemám žádnou zkušenost. Ale mluvili jsme o tom. Důležité je se připravit na to, že při tomhle všem se chlap dostává opravdu do té podřízené pozice. Já jsem většinu času dominantní, často opravdu dost. Právě proto jsme se k tomu asi zatím nedostali, přestože přítelkyně chce. Vzhledem k zážitku popsanému výše jsme ale na dobré cestě. Myslím, že to může otevřít zase úplně nové obzory. Přítelkyně už má dokonce jednu hračku vyhlídnutou, takže je to otázka času. Využití je jasné – pokud slečna touží po občasném a výjimečném převrácení rolí, může být tohle slušné finále. A jestli na to dojde, dám vám vědět, jaký to bylo. Sám jsem opravdu zvědavý.


Závěrem: Jakékoliv hrátky s chlapským análkem vyžadují hodně důvěry mezi partnery. A taky upřímnosti. Pánové, přestaňte se za to stydět. Pokud vás to třeba jen maličko láká, svěřte se o tom svým partnerkám, stojí to za to. Nemusí to zajít vůbec daleko, vždyť stačí jen lehké hlazení prsty nebo kroužení jazykem. Jsem přesvědčený o tom, že pokud v hlavě překonáte ono tabu, bude vám to příjemné. Dámy, ani vy se toho nebojte. Pokud vám to není proti srsti, můžete být samy překvapené, že vás ta situace vzruší. Zaručeně totiž uslyšíte chlapa vzdychat, zaručeně uvidíte jeho neskutečné vzrušení a překvapení. Nebojte se, že je váš chlap bisexuál nebo gay, pokud ho to láká. Je to hloupost. Překvapte ho, zkuste to a třeba tomu přijdete společně na chuť. V konečném důsledku to může zvyšovat pánskou empatii, pokud se jednou zase role obrátí a oni si budou hrát s vaším zadečkem… Tak vzhůru do toho.

4 komentáře:

  1. Hodně zajímavé. Mně by se to docela líbilo, ale přítel o tom nechce ani slyšet...

    OdpovědětVymazat
  2. S manželkou občas provozujeme vše co bylo zmíněno v článku a jako muž musím říct že je to úplně fantastické.Kdo nezkusil tak nepochopi a o hodně přichází ��

    OdpovědětVymazat
  3. Kdysi v mladickych casech jsem si vyzkousel udelat masaz prostaty sam a muzu potvrdit, ze to je fakt atomova bomba. Bohuzel moje zena povazuje cokoliv spojene s analem za odporne (s jejim i mym), takze na to muzu jen nostalgicky vzpominat :(

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tedy pro různé experimenty, ale úplně si nedokážu představit lízat svému partnerovi zadek, nebo mu tam strčit prsty. Na nějakou hračku, bych asi přistoupila, ale na lízání ne. A myslím, že ani můj manžel nemá v tomhle směru zájem. Navíc si to nedokážu úplně představit vzhledem k tomu, že je tam dole přírodní :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥