pondělí 24. září 2018

MyMagicWand moje nová masážní hlavice


Když jsem poprvé vyzkoušela masážní hlavici, nechápala jsem, jak jsem bez ní mohla vůbec být. Možná to bylo tím, že to je taková zvláštní hračka a jednoduše spíš sáhneme po klasickém vibrátoru, než po hlavici. Mojí obrovskou láskou se stala hlavice od Tokidoki, kterou jsem prostě milovala. Bude to znít divně, když řeknu, že jsem si k ní opravdu vytvořila nějaký úzký vztah? Byl to den, kdy jsem se odstěhovala od bývalého do svého bytu a poprvé jsem byla skutečně sama. Stoupla jsem si k oknu v té prázdné místnosti a nádherně jsem si to udělala, bez porna, bez nějaké fantazie, prostě jen tak. Od té chvíle jsem si to udělala ještě tak tisíckrát a pořád jsem přicházela na nové možnosti. Bylo jasné, že najít něco, co se jí alespoň trochu vyrovná, bude pěkná výzva. Zatím jsem s radostí přijala nabídku od Sexshop1 a doma se mi tak objevila hlavice MyMagicWand.


Moje první zkouška proběhla docela netradičně nebo tedy rozhodně jinak, než většina. Nové hračky si totiž chci napřed osahat a vyzkoušet sama a až potom je případně přizvat do postele s partnerem. Tentokrát se hlavice chytil první on a pro mě to byl šok. Nevím, jestli to bylo tím, že jsem byla už dost rozdrážděná nebo tím, že jsem prostě čekala něco jiného, ale vibrace byly až moc prudké. Po chvilce, kdy jsem se zkoušela jinak posunout, aby neútočily přímo na můj klitoris, to bylo o něco příjemnější, ale následný orgasmus byl stejně téměř nepříjemný. Naštěstí jsem se k hlavici později vrátila a musím říct, že se k ní vracím od té doby pravidelně. Stačilo jí tak nějak přijít na chuť. Mnohem radši používám tuhle hlavici přes kalhotky nebo alespoň postupně. Rozhodně nejde přiložit na už citlivý klitoris, protože to se vážně podobá spíš mučení, kdy se začnete svíjet. Každopádně je to jediná vibrující pomůcka, která vás udělá spolehlivě, bez nějaké aktivity z vaší strany a prostě kdykoli, ať už máte chuť nebo ne. Orgasmy přijdou velmi rychle (odhaduji u sebe i půl minuty) a když budete chtít, tak přijdou několikrát za sebou. Pokud máte problém s dosažením orgasmu, našla jsem pro vás řešení, za které bych snad dala ruku do ohně.


MyMagicWand má šest různých režimů, z toho tři odstupňované intenzity a poté pulzování. Je to první hračka, u které mi pulzování vyhovuje víc než samotná plynulá vibrace a orgasmus, o kterém tak úplně nevíte, kdy přijde, je opravdu parádní. Hlavice patří mezi hlučnější pomůcky, ale to byla i ta "jednorožčí". Samotná hlučnost mi nijak nevadí, ale pokud bydlíte u rodičů nebo se spolubydlícími, tak to nebude určitě ta správná volba. Hlavice splnila můj požadavek na to, aby byla hlavně do sítě a měla dlouhý kabel. Jsem už prostě asi příliš pohodlná a chci mít jistotu, že tu bude kdykoli a na dlouho. Hlavně momentálně u mně najdete všechny hračky, které se musí nabíjet, vybité a ty na baterky jsem už vyhodila úplně. Kabel má délku rekordních 350 cm, ideální! Možná si řeknete na co takový kabel, ale věřte, že to fakt není na škodu, protože tak dosáhnete úplně všude.


Ovládání vibrací je naprosto jednoduché, a přestože v jednoduchosti je krása, chybí mi to kolečko, na které jsem byla zvyklá. MyMagicWand má klasicky tlačítka (+) a (-) a tlačítko pro zapnutí, ale nejsou moc vystouplá, takže vám může ze začátku trvat, než se naučíte je podle potřeby už během akce přepínat. Překvapivě, i když jsou vibrace neskutečně silné, u MyMagicWand nehrozí, že by vám nesnesitelně brněla ruka. Za tohle jsem ráda, protože to není nic příjemného a i když je trošku těžší, není to nic, co bych kritizovala. Samotná hlava je jakoby potažená příjemným a měkkým materiálem, takže to není úplně pevný povrch. Materiál mi přijde lehce porézní, není to silikon, ale doufám, že s údržbou nebude problém. Design pomůcky je takový klasický. Rozhodně to není nic diskrétního nebo nějak luxusně provedeného, nic originálního na ní není, a pokud ji necháte ležet u postele, každému dojde, co to je. Nicméně, přijde mi, že tady jde hlavně o tu funkčnost, která je stoprocentní. MyMagicWand si rychle našla své místo, ale přesto si nejsem úplně jistá, jestli tady s výběrem končím.

Masážní hlavici jako mám já, najdete TADY v nabídce je ještě se zelenými detaily.

Jak můžete vidět na fotkách, já jsem si k hlavici rovnou pořídila i nástavec, který vypadá jako silikonový zajíček. Myslela jsem si, že to nebude něco tak převratného, ale stejně jsem to chtěla zkusit. No a nakonec mám pro vás nachystaný ještě jeden článek přímo o ní, protože jsem přišla na tolik perfektních možností, že se to nedá najednou napsat sem. 

Nástavec zajíček čeká TADY za 439 Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, V. ♥