čtvrtek 14. listopadu 2013

Super sexy CPR

První pomoc trochu jinak..







10 komentářů:

  1. Ahoj, tvuj blog mam moc rada, ale musim rict ze tento novy design vypada docela lacine. :-( Ten predtim byl mnohem lepsi. Ty bily cary na cernym pozadi... fakt ne. Mozna si trochu vyhrat s pismem a tema carama co oddeluji casti blogu. Neber to spatne, ale docela jsem se lekla kdyz to na me baflo.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, děkuji za připomínky. Bohužel jsem se "hrabala" v šabloně, neuložila si původní a tak je teď blog v takovém "pracovním" vzhledu..
    Tímto všem, kdo to čtou a jsou šikovnější než já, byla bych ráda, kdyby mi někdo se šablonou pomohl ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem pozadí a čáry změnila, snad je to lepší ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ted je to dokonale :-) ta svetla barva blogu slusi vic. :-)

      Vymazat
  4. jéé. to je boží ty videa :) hrozně sexyy

    OdpovědětVymazat
  5. Videa jsou super, pouštěli nám je na kurzu první pomoci, jen nám říkali, že tu resuscitaci dělají blbě, začínat se má se stlačením hrudníku ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám kurz taky a tam se to učilo úplně stejně- první dva vdechy:) ale už je to nějaká doba co jsem tam byla, takže je možné že je to teď už jinak:) každopádně tyhle videa se mi taky líbí, možná si to podle nich víc lidí zapamatuje:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj :) Prepáč ak otravujem, iba sa chcem spýtať, či by nebolo možné zverejniť moju súťaž o vibrátor na tvojom blogu? Samozrejme, nebol by problém potom spraviť reklamu aj tebe zase u mňa, čo ty na to? Vopred ďakujem za skorú odpoved! :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=665105933534099&set=a.665105926867433.1073741827.352964994748196&type=1&theater

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj ;) možné to určitě je. Napiš mi mail na Vanilopkablog@seznam.cz něco o tvých stránkách ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥