pátek 19. července 2013

Do zadečku?

Dobrá zpráva - dnes vám povím něco o tom, o čem jste chtěly slyšet.
Když jsem se ptala, co by vás zajímalo, spousta z vás odpovědělo -
Něco o análním sexu. Dobře, ale co?

Anální sex (zatím) nepatří mezi moje oblíbené praktiky. Ale protože
všechno se má zkusit, tak i tady jsem hned nezařadila zpátečku a párkrát si zažila, jaké to je.
Všichni dobře víme, co anální sex znamená, jak se provádí a taky to, že ho pronásledují různé obavy, kterým se asi nikdo nevyhne. Ani já ne.


Bude to bolet! První a největší obava, která je u spousty žen bohužel realitou. Upřímně nedokážu pochopit, že u toho některé ženy necítí bolest. U mě to totiž pokaždé bylo to hlavní, co jsem cítila.
Říká se, nepodceňte přípravu. Ve většině případech jsem jí opravdu nepodcenila. Takže pomalu připravovat, roztahovat a pak pomalu vsouvat. A tam nastává problém. Ze začátku jsem měla většinou pocit, že to opravdu bolestí nevydržím a nějaké vzrušení bylo hodně potlačené. Pro mě to bylo prostě spíš jen zvláštní. A prováděné jen pro něj, nikoli pro můj zážitek.
Zkuste různé polohy, za mě určitě platí- ovládat si to sama. Nemusíte být nutně nahoře. Klidně i zezadu ale říct mu ať se nehýbe a sama si vytvářet tlak a nasouvat se na něj.


Stane se trapná nehoda! Udělejte si klystýr. Před každým očekávaným sexem do téhle dírky si ho udělejte. A nespoléhejte se na to, že si někde přečtete, že se to nestává. Vyhnete se pak tomu šílenému pocitu, že svoje náčiní vytáhne v jiném stavu než když ho vsouval dovnitř.
Klystýr není nic nepříjemného a v klidu si ho uděláte během pár minut v koupelně. Koupíte ho v lékárně, v sexshopech nebo pokud je to nečekaná akce a nestíháte nic takového koupit, určitě najdete způsob jak ho nahradit ( od injekční stříkačky po zdobičku na dort :) ). A udělejte to s předstihem, řekla bych tak dvě hodiny, protože se voda dostane do střev a trvá poměrně dlouho než se zas dostane ven.

Na den po noci, kdy se mi vystříkal dovnitř asi nikdy nezapomenu.


Při psaní a hledání obrázků jsem narazila na něco co mě zaujalo a musím se s vámi podělit. Je to anální šperk. Vypadá jako anální kolík, ale je ukončen krásným třpytivým kamínkem! Protože mám slabost pro hezké věci, mám opět další bod na seznamu - Co vyzkoušet! :)
A dost pravděpodobně se na tuhle ozdobu blíž podíváme v nějakém z dalších příspěvků.


Pár rad na závěr! Dejte si trochu alkoholu. A pod slovem trochu si představte trochu víc než je pro vás obvykle trochu. Ne abyste sotva stály na nohou, ale pro uvolnění a zmírnění obav.
Zakřičte si, zavdychejte si, dýchejte, hekejte, dělejte co chcete. Podle mě se tohle potichu prostě dělat nedá. Je to možná zvláštní, ale s každým hlasitým projevem jsem cítila větší vzrušení.
Zkusit můžete i znecitlivující gel pro anální sex.

A protože nejsem žádnou odbornicí v těhle hrátkách, víc než kdy jindy mě zajímají vaše zkušenosti.






15 komentářů:

  1. Zrovna včera jsme to s přítelem zkusili. Oba jsme byli lehce pod v vlivem alkoholu, příprava proběhla, ale asi ne dostatečná. Teda mě ani nenapadlo, že je to příprava na anál, myslela jsem si, že se přítel prostě jen víc věnuje mojí prdelce. Pak jsme začali sexovat - zezadu, ležela jsem na břiše. Bylo to super, jezdil mi penisem i kolem análního otvoru, tak jsem si řekla, že by to mohl zkusit. No a on to vážně zkusil. Ačkoli jsem byl naprosto uvolněná a v pohodě, bolelo to tak moc, že jsem se rozbrečela a bylo po všem... A přitom se análnímu sexu nebráním a chtěla bych ho zkusit a prst v zadečku při sexu mi většinou vůbec nevadí, právě naopak se mi to líbí. Tak nevím, co s tím. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám trochu bizardní zážitek s touhle praktikou - byla jsem ještě velmi velmi nezkušená a sexuální partner se mě zeptal, jestli mi "ho" tam může strčit. Byla jsem trošku opilá a nechtěla se před ním ztrapnit, tak jsem řekla že jo. Bez jakékoliv přípravy, bez lubrikačního gelu, bez klistýru, prostě bez ničeho... A nebolelo mě to. Vůbec. Nemůžu sice říct, že bych si to buhvíjak užila, ten pocit se dá nejspíš přirovnat k pocitu který mám při kakání. Ale absolutně žádná bolest, ani jiný prblém. Do dneška nechápu jak se mi to mohlo podařit. A není to tím, že by měl malé péro. Od té doby jsem to nezkoušela, ale pokud by to můj partner chtěl vyzkoušet, neodmítnu...

    OdpovědětVymazat
  3. Kdy mi to ukážeš Vanilopko? :P

    OdpovědětVymazat
  4. Ten anální šperk je paráda, ráda bych ho zkusila. Ačkoli mám obavy, že by se v mé ''brazilské zadnici'' ztratil nadobro.

    OdpovědětVymazat
  5. S přítelem ho praktikujem už pomalu běžně. Líbí se mi to, nebolí to a to ani bez gelu. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moj priatel by to chcel skusit, ale mne sa to do toho velmi nechce. Bolest citim zo zaciatku aj pri normalnom sexe a to aj pri mnozstve lubrikacneho gelu takze sa mi nechce velmi spekulovat ked viem ze je tam riziko tej bolesti. A potreba robenia klistiru ma tiez velmi nenadchla :D
    A mozem sa spytat kedy budes vyhodnocovat giveaway??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. giveaway už byla vylosovaná - http://vanilopka.blogspot.cz/2013/06/patecni-losovacka.html
      :)

      Vymazat
  7. Tak někdy to jde (kupodivu hladce), ale někdy zase vůbec.

    Nejlepší je to po nějaké pitce (asi nemám pak žádné zábrany a jsem uvolněná).

    Jednou jsme dokonce dělali...teď to bude znít pro někoho asi hodně nechutně a nezdravě, ale zkrátka jsme byli v ráži... na střídačku "tam" a pak "tam".

    A baví mě, když je to až do konce :-). Neberu žádné prášky, takže to je jediná možnost vyvrcholení "do mě".

    OdpovědětVymazat
  8. Ten anální šperk mě dostal, docela ráda bych ho vyzkoušela... Vanilopko, napiš o něm něco ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě by zajímalo to: "Na den po noci, kdy se mi vystříkal dovnitř asi nikdy nezapomenu" s tím nemám zkušenost, můžeš to rozvést? Nemám úplně představu, co všechno se může dít,když to potom teče ven...:)Chtěla bych mému navrhnout, aby to někdy (za dlouho) příště pustil dovnitř, ale teď nějak nevím, jestli je to dobrý nápad...?

    OdpovědětVymazat
  10. Ja myslim, ze je to o zvyku. Pri analnim sexu mivam mnohem intenzivnejsi orgasmy, praktikujeme ho pravidelne (to neznamen kazdy den), takze uz jsem si poradne "probrala" svoje pocity a nyni to zvladnu bez jakekoliv pripravy, protoze poznam, kdy se uvolnit, kdy zatlacit, a kdy muze zacit poradne prirazet. Stejne tak se mi pri analu nikdy nestalo, ze by se uspinil, takze nejaky klistyr apod. neresim :) A i kdyby, proboha, jsme dospeli, on moc dobre vi kam ho strkam nebudeme z toho delat drama, ne? ;) Vsak me by se to mohlo stat taky, kdyz ho "delam" pres prostatu.
    Pri posledni komentar - nevim, co tim myslela autorka, ale ja zadne problemy nemam, je to stejne jako po vaginalnim sexu - bud si zajdu hned pote na zachod a "odtece to ze me", nebo to neresim a pak uz si na to ani nevzpomenu. Ale slysela jsem od kamaradky, ze pry pak obcas miva prujmy. Bude to vysoce individualni, takze radim vyzkouset a pockat, co to udela :) Jinak pocit strikani do analu je pro me tak intenzivni zazitek, ze bych radila to aspon jednou zazit :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nedávno se to stalo. Do té doby to já chtěla vyzkoušet, ale přítel ne, měl z toho obavy. Pak ale jednou jsme se vrátili domů opilí a a on to chtěl. Já samozřejmě neodmítla, vždy jsem to chtěla zkusit.. Použili jsme lubrikační gel. Nejdřív mi tam strkal prsty a pak ho tam vsunul..Bylo to šílený blaho, nechápu jak je to možný, ale málem jsem se udělala, opravdu jsem k tomu neměla daleko, přitom logicky si říkám, že ,,tam" přece žádný bod G není.. ale byla to neskutečná slast, vůbec to nebolelo, naopak, bylo mi nádherně a potvrzuji, že bez křiku to snad ani nejde.. Dodnes mám nad postelí obtisklý obrys ruky, kterou jsem měla od gelu, ale nemohla jsem se tou slastí jen tak udržet na čtyřech, tak jsem se potřebovala o tu zeď zapřít.. Otisk už trochu bledne, ale i tak mi stále připomíná ten nezapomenutelnej večer. Rada na závěr? Chlast! Bez něj bych to vzhledem ke své povaze určitě těsně před tím moc řešila a měla obavy z bolesti. Pak by to možná bolelo už jen kvůli strachu, protože jak víme, při stresu se svaly stáhnou a to i ten kruhový sval, anální :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mě jen jednou,..ze si milenec spletl otvor a omylem v tý rychlosti a vášni mi ho narval do patricnych mist. Reknu vam v tu chvili jsem malem umrela :D hrozne ale opravdu hrozne to bolelo-okamzite se mi spustily slzy,byla jsem slusne natrhla, 3 tydny bylo chozeni na zachod peklo. Zlomena ruka oproti tomu fajnovka :D

    OdpovědětVymazat
  13. ježkovy voči...a co takhle použít Poppers? zkusili ste to s tím někdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nezkoušela, ani nevím že (a kde) se to u nás dá koupit ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥