čtvrtek 4. července 2013

Rajčata a čtvrteční úvahy

Krájela jsem dneska rajčata a vypadala u toho jako když krájím cibuli.

Je to zvláštní, myslela jsem, že mě budou dojímat jiný věci. Ale pravda je, že rajčata mám s naším vztahem hodně spojená a tak... je třeba se smířit s tím, že pokud chci krájet v budoucnosti rajčata, budu u toho vzpomínat. Jinak je mi 90% času fajn.
Dalším poznatkem dne bylo, že jsem se od toho, co jsme se oficiálně rozešli neholila. S hrůzou jsem si to uvědomila, když jsem se šla utopit do vany.
Při holení jsem si pak zpívala - ♫ ♫ ♪ Tak zarůstám vousem a vlci už jdou sem už slyším je výt blíž a blíž. ( http://www.youtube.com/watch?v=25TTLSGkIdE )  Možná jsem se definitivně zbláznila.

Pak jsem hodinu přemýšlela jestli půjdu na kolo, ale nakonec jsem v posteli koukala na Prcičky Školní sraz. Od TOHO dne jsem neviděla žádnej smutnej film, žádnou smutnou scénu a neslyšela jsem žádnou pomalou písničku. Možná se tomu cíleně vyhýbám a potlačuji tak svoje emoce.. Možná jenom nemám potřebu se v tom plácat.

Zvažuji jestli budu mít v blízké době sex. Pravděpodobně ne. Když jsem se snažila si to udělat, musela jsem na to myslet. Jako myslet na to, že pravděpodobně nebudu mít sex. Vzdala jsem to.

Bohužel začínám uvažovat nad tím, jestli se ze mě nestává lesba, protože už mě nerajcuje pohled na chlapy a vlastně nemám ani žádnou představu.
Aktuálně jediná forma sexu, kterou si dovedu představit je tahle (včetně toho popcornu).
Je to prostě strašně zvláštní období...



16 komentářů:

  1. Taky si nepouštím žádné smutné písničky apod, ani si nepředstavuju co už s ním nezažiju.. ale ty emoce musí ven dřív nebo později, uleví se ti a pujdes dal. ja prvni dva dny silene brecela, nejedla a byla fakt na dně:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč jste se rozešli? :(

      Vymazat
    2. ptas se me nebo Vanilopky?:) no u me byl konec bo on preferuje karieru,chce neco dokazat a odjet do zahranici :(

      Vymazat
    3. a veříš v návrat? :(

      Vymazat
    4. kdoví co bude,treba za 5 let budem zase spolu, jak on rekl "stara laska nerezaví" a "jestli spolu mame byt tak si cestu k sobe najdem" .)

      Vymazat
    5. s poslední větou souhlasím, myslím, že pokud spolu mají dva být tak je osud zase dá dohromady :)

      Vymazat
  2. A co bude dál? máš nějakou představu? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Představu nemám žádnou, a bráním se tomu si i nějakou představu utvořit. Ráda bych aby se všechno tak nějak odehrálo a já si "užila" období kdy nic nemusím řešit.

      Vymazat
  3. holky nezoufejte, vím, že se mi to snadno mluví, ale čas vyléčí všechno, dejte teď energii do něčeho jiného

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj jen čas to vyléčí :( zkouším dát energii do neceho jineho ale nevim do ceho a taky se neda delat jine veci kdyz srdce tak bolí a nonstop myslim na nej:(

      Vymazat
    2. jj vím jak to bolí, sama jsem si to zažila, ale ber to jako příležitost vyzkoušet nové věci, sežeň si parťáka, vyraž na bazén, na kola vyzkoušej třeba horolezeckou stěnu ...pořádně se od srdce zasměj...hlavně nepřemýšlet nad tím co by kdyby, nesmíš se tím nechat pohltit...

      Vymazat
    3. diky, zkusím to, clovek musi najit silu no:) a prijmout to, srovnat se s tím, je fakt, ze jsem ted dost venku a je to fajn ale stejne mi porad chybí no:/

      Vymazat
  4. Tak holky, jestli vás to nějak uklidní, já jsem si po pár dnech co jsme se rozešli pustila porno, no a místo abych se udělala, jsem brečela jak želva :D :D :D chce to čas a jak už tu bylo řečeno "jestli spolu máme být cestu si k sobě najdem"

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem taky týden rozejitá :D asi dva dny jsem lehce brečela.. ted už dobrý, ani na něj tak často nemyslim. Přece jen jsem ten rozchod chtěla já (protože jsme bohužel neviděla budoucnost, snad to nezní moc karieristicky). Spíš mě teď děsí, koho si najdu a hlavně JAK/KDE? A ten sex, taky chybí... ale furt je to prd, po nějakym tejdnu, co takhle za měsíc? :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojoo.. kde a jak, a kdyz nekde tak je pulka divnych, pulka jen nadrzenych, pulka hloupych, pulka osklivych.. no maras:D:/

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥