středa 20. listopadu 2013

Orální sex ona jemu

Protože další Vaše přání byl článek o orálním sexu, ptáte se, jak to dělat, co dělat..tak jsem se rozhodla něco napsat. Bohužel si myslím, že neexistuje žádný zaručený návod, jak na to. A nikdy jsem takový návod ani nenašla. A když už přece jen hodně tápete, koukněte se na nějaké porno video, to je stejně lepší než když je to černé na bílém.

Ono je to s tím sexem složité. Není to jako sestavit gauč z Ikei. Prostě to chce zkoušet a hledat a nebát se.
Tak jako každý chlap má rád úplně jiný orální sex, tak to každá žena dělá podle mě jinak, i kdyby se snažila udělat to stejně. Jestli za sebou máte už víc než jednoho partnera, tak určitě víte o čem mluvím.

Ve zkratce, moje rada zní, užívejte si to! Dostaňte si do hlavy myšlenku, že vás strašně vzrušuje mu to dělat pusou. A pak když se ho dotknete rty ucítíte přesně co dělat. Neupínejte se na "nahoru a dolů", netlačte se do toho, že ho prostě musíte udělat do pěti minut.
Třeba pamatovat si jenom pár základních anatomických věcí k nutných k orientaci a to, kde je nejcitlivější, kde můžete (nebo musíte přitlačit), kde jsou koule (a že je máte zapojit) a kde máte zuby (a že ho nemáte kousnout).

Každý chce vykouřit jinak

Není prostě univerzální TO, co se mu bude líbit. Jednomu jste to dělala takhle a šílel vzrušením, pak přijde druhý a zpraží vás jeho:" Auuu!", když děláte to samé.
Takže... bez au a ach se to prostě neobejde. Ale tak je to i u vás ne?
Další anatomickou věcí je, že jeho nářadí není schopné lubrikace, teda je, ale ne moc. Takže používejte sliny. Nedělejte to na sucho, nehoňte na sucho a když vám vysychá v puse jděte se radši napít než pokračovat.
Myslím, že nejlepší orální sex dělám od doby, co jsem se přestala bát, že něco udělám špatně a přemýšlet u toho. Uvolněte se, svět se nezboří. Přece máte v posteli chlapa, který dokáže říct:" Tohle není ono, ale tamto se mi líbilo".

A poslouchejte ho a sledujte. (Nenápadně, nemusíte na něj civět:)).
Uslyšíte jak dýchá, uvidíte, že zatíná svaly, klepe se, zvláštním pohybem protahuje kotníky (to je moje oblíbené), přivírá oči. To všechno vás navede.
Já miluji když cítím, že tam je. Jeho ruce jsou dole u mojí hlavy, kolem mého obličeje, hladí mě ve vlasech, chytá a přiráží, líbí se mi když ho vezme do ruky a sám si honí zatímco já můžu jazykem bloudit kolem.
Vadilo mi, že mlčel, žádné zvuky. Já řekla:"Víš,znervózňuje mě, že tě neslyším, nevím jestli se ti to líbí nebo ne." Oni chlapi si moc na to vzdychání nepotrpí, bylo mi řečeno, že to nikdy nedělal. Ale já nechci žádné výkřiky. Chci slastné chlapské "zabručení", vydechnutí, prostě něco... Od té doby je všechno jinak! A vždycky, když si to užívá, slyším to i já. A ještě víc mě to rajcuje!

Jak to dělám já?

Opět, je to pokaždé jinak, ale většinou ho nejdřív líbám a hladím kolem. Je to taková příprava na to, co přijde, jak pro mě tak pro něj. Líbí se mi chvíle takového napínání, ale ne zas moc dlouho.
Začínám pomalu, pohyby nahoru a zas dolů, do toho se věnuju nejvíc žaludu. Lízám ho, přejíždím po uzdičce, semknu ho rty a stimuluji jenom tohle místo. Olizuju mu penis odspoda nahoru, nahoře se zastavím a chvíli si zas hraju. Přidám ruku. Laskám mu varlata, hladím ho. Užívám si to! Tlak a rychlost přichází pomalu. Pokud se na něj vrhnete hned s největší rychlostí a nasazením nebude mu to s největší pravděpodobností ani příjemné a protože se možná neudělá do tří minut, tak po dvou vy odpadnete na vyčerpání.
Líbí se mi, když si ho můžu strkat dozadu do pusy, nebo jezdit našpulenými rty po celé jeho délce, hodně ho naslinit a pak dlaní druhé ruky hladit klouzavými pohyby žalud (a to milují, věřte tomu). Jsou prostě různé takové věci. A je jenom třeba si je oblíbit a nebát se je používat.
Nevím proč jsem měla vždy nějaký odpor k penisu bez erekce, nechtěla jsem začít dělat orální sex, dokud nebyl pevný, ale od doby, co jsem poznala JEHO to dělám ráda. Líbí se mi, když mi tvrdne v puse a líbí se mi, jak ho vzrušuje, když ho vezmu do pusy v tom malém stavu.

A nejlepší odměna za dobře odvedenou práci? Jeho vyvrcholení, to když se vám udělá do pusy a vy se cítíte jako královna orálních sexů:)

10 komentářů:

  1. Tedy já mívám problém hlavně s tím se "udržet" - jsem schopná se u kouření udělat a je pak těžké nezatínat čelist/dlaň a dál se soustředit na "práci" :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tebou. :) Prostě se nebát a zkoušet.
    Přítel mě kolikrát "pochválil" , že to je super a že mě to nějak baví dneska, né? Takže to jde fakt vidět. A k tomu žaludu- řekl mi, že ho ma dost necitlivý, že nějaké jemné přejíždění defakto necítí, jsem nevedela :) Ja mam nejradsi kdyz si ho chytne a "hrajem si" spolu:D:)

    OdpovědětVymazat
  3. Můj přítel má nějaký psychický blok a i kdybych mu to dělala sebelíp, tak se neudělá a mě to nebaví.. A to jsem orál tak milovala a dělala ho všem chlapům s chutí, s tímhle mě to úplně přestalo bavit... :-(((((

    OdpovědětVymazat
  4. Mě orál nevadí, jen musí být dobře umytej... Nikdy jsem žádnou reklamaci neslyšela (pokud jsem ho nevzala drátem od rovnátek). Ale taky občas když se do toho vložím, tak mám tendenci občas trochu víc cvaknout.

    OdpovědětVymazat
  5. Nakonec, když se po dýl jak půl hodině udělá mě vždycky hladí ve vlasech. Jakoby říkal - díky zlato, bylo to bezvadný :)

    OdpovědětVymazat
  6. mě orál dost baví .. vlastně ho mám dost ráda baví mě :D můj přítel je dost zkušený a už několikrát mě pochválil a o to mě to baví víc když vidím ten výraz ve tváři :D:-)

    OdpovědětVymazat
  7. a nezapomínáme na koule :-D milují to! a taky někdy, když jsme rozjetí, je fajn ho trochu "zchladit" douškem vody: napiju se a pevně sevřenými rty ho pomalu vpouštím do úst plných vody.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :) Mám takový dotaz.. Mám přítele a orál většinou provozuje spíš on na mě než já na něm a za to jsem mu neskutečně vděčná :D A taky teprve zkouším co a jak. Teprve předminule sem si to nechala udělat do pusy, protože jsem se strašně bála chuti spermatu a jak to vlastně udělat. No chuť byla nečekaná a ne moc příjemná. S tím "jak na to" už to bylo horší. Polovina mi vytekla z pusy a na ruce.. :D Ale minule se mi stalo že se mi navalilo. Myslím že se dost lekl :D Chtěla bych teda poprosit o radu jak zvládnout tu chuť a ten celkový moment. :)

    OdpovědětVymazat
  9. K předchozímu komentáři: Přečti si článek o orálním sexu: http://www.ruzovyslon.cz/eroticke-pomucky/8-chyb-ktere-muzi-delaji-pri-oralnim-sexu/
    třeba tam najdeš radu:-) Jinak na chuť spermatu může pomoci i ananas-např. ananasový džus, který by se měl pít průběžně, ale ne těsně před stykem. Nebo banán,borůvky i jablko. Taky pokud Ti sperma nechutná, tak si ho vlož do pusy co nejvíce při ejakulaci a nech si to nastříkat až na konec jazyka. Chuťové buňky jsou totiž jen na špičce a přední části jazyka. K tomu si ještě můžeš postavit tak, aby Ti sperma vytékalo rovnou do krku, a ne z pusy před chuťové kanálky, takže pak chuť spermatu vůbec neucítíš. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥