úterý 12. listopadu 2013

Rozvibrujte si klitoris

Klitoris- Víme co to je, víme kde je a je škoda nevědět co se mu nejvíc líbí. A já vám ukážu jednu malou, ale za to hodně rajcovní hračku.

Vibrátorek na klitoris.
Tyhle vibrátorky najdete většinou pod přezdívkou Pocket Rocket a je jich obrovské množství v různých barvách a s různými nástavci.
Když bych měla říct, jaká hračka mi pokaždé, stoprocentně zajistí orgasmus, řekla bych právě tenhle malý vibrátor. Zároveň je to moje nejlevnější hračka, a víte co? Ráda se k ní vracím!
Tenhle malý společník přišel v době, kdy jsem přestávala být spokojená jenom se sprchou. A tady přišla otázka: "Co se mi bude líbit, když miluji masturbaci se sprchou ale chci něco nového?" a pak jsem ho zapnula a bylo to prostě super. Koupila jsem ho navíc do tří stovek, takže to není ani žádná velká investice, je to prostě taková ta (podle mě) první hračka. 

Původně měl u sebe v krabičce ještě plastový nástavec s výstupky, ten jsem párkrát zkusila, ale protože byl na mě moc tvrdý a oproti kovovým kuličkám pro mě nepříjemný, sundala jsem ho.. a pak někde ztratila.


Když se mě ptáte, jak dosáhnout orgasmu a já říkám zkoušejte to, myslím tím, zkuste to třeba takhle. Moje kamarádka, které jsem mimochodem doporučila novější oranžovou verzi s mnohem lepšími nástavci, mi děkuje dodnes. Navíc není vůbec hloupé tuhle hračku zapojit do sexu, protože na rozdíl od některých nepůsobí úplně tak "sprostě" nebo konkurenčně aby jste se bály ho na partnera vytáhnout. Ačkoli je tahle hračka opravdu laciná (s porovnáním s ostatníma) lacině nepůsobí a je prostě fajn. Navíc je jen na jednu tužkovou baterku, kterou z každého ovladače na televizi v případě nouze vyndáte. 
Musím na závěr ještě říct jednu věc, i když jsem zkusila vibrátor na klitoris za téměř dva tisíce, tenhle u mě zvítězil, sice je hlučnější, nemá regulovatelné programy a je to "jen" plast, ale je silný, má super dráždící plochu a nedám na něj dopustit. 


Podobnou alternativu má i moje kamarádka a čtenářka blogu, tentokrát v oranžové a vylepšené (a trošku dražší) verzi.

TADY
"Tuhle hračku jsem si koupila sama. Přemýšlela jsem o něčem již dlouho a jednou večer, dost připitá, jsem byla najednou na stránkách a objednávala. Pohled mi na ní padnul hned. Malá, skladná, hezký tvar, výrazná barva, super cena a ještě lepší recenze. 
Je to vibrátor na klitoris, má hlavní nástavec, na který se dá nasadit ještě jiný. V balení je na výběr ze 4 různých nástavců. Malé hroty, výstupky či hladký povrch… každý si vybere. Je voděodolný a funguje na jednu tužkovou baterii. 
U tohohle pomocníka je úspěch snad vždy zaručen :). Nabízí silné vibrace, které se teda nedají regulovat, což vidím jako jeho mínus. 
Myslím, že z něj bude nadšená každá slečna / žena, protože jednoduše funguje. Ať už si s ním hrajete samy nebo s partnerem / partnerkou, nezklame."


Hodnocení:

+ cena
+ stoprocentní orgasmus!
+ silné vibrace


- nemá regulovatelné vibrace
- nástavce mohou hůř držet (jak u kterého) 



7 komentářů:

  1. Heh, takže blog jako jedna velká reklama na růžového slona? No proč ne, ale je to trapné...

    OdpovědětVymazat
  2. proč by to měla být reklama na růžového slona? dala jsem odkaz kde se dá vibrátor koupit, kdyby to někoho zajímalo. A pokud tebe to nezajímá není třeba odkaz otvírat.

    OdpovědětVymazat
  3. Celý blog tak vypadá, nejenom jeden příspěvek ;)

    OdpovědětVymazat
  4. A proč ne? Je to snad každého věc, já také nakupuji jedině tam! Mají super věci za super ceny:)

    OdpovědětVymazat
  5. I kdyby to tak bylo, tak co? Až bude giveaway tak se budeš hlásit abys něco dostala zadara. Ona jim dělá reklamu a oni jí zato nabízí produkty..

    OdpovědětVymazat
  6. Ano do giveaway zaslal ceny tenhle sexshop. Ale nejsem s nima nijak domluvená že bych dělala reklamu do článků. Prostě mám hračky od nich a některé čtenářky taky a protože se vždy snažím dát odkaz, kde koupit, tak to tak možná vypadá..;)

    OdpovědětVymazat
  7. omg, tak s růžovým slonem asi spolupracuje ne?:D volové

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥