pondělí 25. listopadu 2013

Vánoční soutěž!!



Vánoce se jako každý rok kvapem blíží a možná už stejně jako já přemýšlíte o dárcích pro své blízké. A opět se ukazuje jako nejtěžší vybrat něco pro vaši drahou polovičku, manžela, milence, kamaráda prostě pro NĚJ. A protože kromě těch klasických dárků můžete potěšit i něčím speciálním, rozhodla jsem se vám vybírání trochu ulehčit.
Pro muže existuje řada erotických hraček, ale podle mě je třeba vybrat tu, která bude dobře a vkusně vypadat, neurazí jeho ego a ještě k tomu (a v ne poslední řadě) si s ní pořádně užije.
No a plus je hračka, ze které budete mít radost i vy.
Co tedy pod stromeček? Masturbační návlek nebo vagínu? Má rád masáž prostaty a nebo to prostě chcete zkusit? Tak co třeba vibrátorek? Chcete radši něco romantičtějšího? Co třeba masážní olej, jedlé barvy na tělo nebo šimrátko? A nebo si chcete užít netradiční hrátky a sáhnete radši po poutech nebo důtkách?
Ne, nemám ráda rádoby "vtipné" dárky, a tanga z bonbonů nebo "lechtivé" hry pro dva bych nekoupila, ale pokud si myslíte, že budete mít úspěch proč ne.
Volíte letos finančně nenáročné Vánoce? Omotejte se mašlí a ulehněte pod stromeček, nebo zkuste štěstí v soutěži!
Čeká na vás pár krásných dárečků:


Erekční kroužky Elephant Ring

Tři kroužky Elephant Ring, každý v jiné velikosti s výstupky v podobě měkkých kuliček potěší jeho i vás. Kroužky jsou z příjemného a pružného materiálu. Protože mají různé velikosti, mohou se také různě využít. Velký na zaškrcení až dole pod šourkem, nejmenší zase třeba pod žalud. Jeden a nebo všechny najednou? Záleží na vás.
Více informací a video TADY


Kroužky Hard Boy

Opět erekční kroužky z pružného materiálu. Stahují víc a jsou o dost širší než Elephant Ring. Výstupky jsou výraznější, jeden má malé bodlinky a druhý větší kuličky po celém obvodu. 
TADY se můžete dočíst víc










Gelová modrá vagína

Něco přímo pro něj, i když můžete tuhle modrou krasavici zapojit do trojky. Vagína je pružná a gelová, obsahuje stimulační výstupky.
Jak si užít s gelovou vagínou TADY
Vajíčko Tenga Egg

A pak je tu kouzelné Tenga vajíčko. Opravdu malinké, ale různě vychvalované a u mužů oblíbené. Tohle vajíčko Twister má uvnitř výrazné a rovnoměrné výstupky a i přes svoji velikost se dá natáhnout na 25cm.
Více informací TADY a čekejte článek z testování, přímo od mého drahého :)!

Tak, to by bylo.
Podmínky k soutěžení jsou tentokrát o něco zajímavější :). 
1. Být pravidelným čtenářem blogu
2. dát Like stránkám Růžového Slona TADY
3. Poslat mail na adresu Vanilopkablog@seznam.cz s:
přezdívkou pod kterou blog sledujete a s nějakým VÝTVOREM! Čekám básničku, obrázek, písničku, video, prostě něco, o tom, komu chcete dárek dát. 
Kreativitě se meze nekladou, budu se těšit!♥

Losování proběhne 15.12.2013
Všechny hračky do soutěže poskytl Růžový Slon!







7 komentářů:

  1. No to vajíčko bych teda vůbec nevěděla co s tím.. :-O Janca

    OdpovědětVymazat
  2. super :) zrovna to vajíčko sem chtěla příteli dát k narozkám, tak zkusím nejdřív štěstí tady :D

    OdpovědětVymazat
  3. My máme doma ty první erekční kroužky. Jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá dobře:) chtěla jsem na vánoce přítele něčím potěšit, tak třeba se mi poštěstí :)

    OdpovědětVymazat
  5. také bych se ráda zapojila, díky tzvému blogu jsme si do domácnosti začala pořizovat ,,hračky,, a k Vánosům příteli právě to vajíčko TengaEgg :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥