pátek 27. prosince 2013

Jak to všechno dopadlo

Našly jste pod stromečkem nějakou erotickou hračku? A nebo přítel?
Jako každý rok mě totiž zajímá co kdo dostal, tak povídejte.. :)
Na mě pod stromečkem žádný vibrátor sice nečekal, ale těším se na Silvestra, kam plánuji vyrazit ozdobená tím análním šperkem. Ptáte se proč? No přece jen tak.. pro ten pocit..










19 komentářů:

  1. Mě na Vánoce čekal rozchod po 4,5 letech takže super ;D Tvůj blog mám ráda ale asi si tě na nějaký čas odeberu, ať nedostanu chut pokazdé co pridas clanek :-/ :D

    OdpovědětVymazat
  2. Muhehe,právě objednávám,už aby tu byl... jen se nemůžu rozhodout mezi kamínkem a ocáskem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti nedivím, u mě vyhrál kamínek protože je takový nenápadnější ;)

      Vymazat
  3. Já dostanu ocásek, už se na něj moc těším.

    OdpovědětVymazat
  4. silikonový analní kolík, ale ještě jsem ho nepoužila, nemám totiž lubrikační gel, který by to na poprvé asi chtělo... :)

    OdpovědětVymazat
  5. já mám taky šperk a je to bomba, nemůžu se vynadívat a sama si asi pořídím klystýr, at se cítím dobře a nemusím se ničeho obávat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klystýr je takové instantní řešení, ale paradoxně jak se naplníš vodou, nikdy nedostaneš absolutně všechnu pryč, tak pak klidně i po půl hodině ti vyteče trocha hnědý vody. prostě se to všechno naředí a vylouhuje, takže pak je to horší než kdybys tam měla někde malej pevnej dorbeček. Mnohem lepší je jíst dostatek vlákniny, třeba jako doplněk stravy od dr. Popova je to nějaký australský jitrocel či co. A stolice je pak tak úžasná, že z tebe v pravidelnejch termínech vyjede tak, že není potřeba ani papír, prostě naprostá čistota. A když si pak ihned po vyprázdnění strčím prstík do zadečku a vytáhnu ani není cítit, prostě dokonalost. Takže to rozhodně doporučuji za sebe. Je lepší si celkově spravit zažívání a funkci střev vlákninou než se jen vyplachovat, to nemá žádný dlouhodobý efekt. prostě jen instatntí řešení

      Vymazat
  6. Vanilopko, proč si smazala ten předchozí článek? Kvůli negativním reakcím?

    OdpovědětVymazat
  7. Po rozchodu ani nemám od koho nějakou hračku dostat :( Ale, proč si neudělat něčím radost sama, že? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nechápu ty lidi. Nikdo je ten článek nenutil číst, tak proč se nad tím tak pohoršovali? Nemělas ho mazat. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký článek? Teď si neuvědomuju na jaké téma...A to tady příspěvky sjíždím pravidelně...

      Vymazat
  9. Přesně tak, tím, že jsi ho smazala jsi ,,uznala chybu"... V jejich očích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Chybu" jsem uznala, zpětně jsem si řekla, (po mailech že až mi s prominutím nasere do jídla ať to nezveřejňuji a podobné) že jsem to psát neměla. Někdo to holt neumí pochopit nebo mu to přijde příliš pobuřující a nechutné.. i když mě to tak nepřišlo.

      Vymazat
  10. Jestli jde o ten článek s čůránkama, neměla jsi ho mazat. Sice by mě asi nenapadlo udělat zrovna tohle, ale nějakým způsobem mi to přišlo strašně romantický, nebo nevim ani jak to nazvat. Prostě se mi na tom líbí to, že toho člověka bereš se vším všudy. Asi je to nesrozumitelný, co? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ano, ten článek jsem smazala, přišlo mi že to víc lidí pohoršilo a to jsem neměla v plánu. Po pár mailech i komentářích tady, zda bych mohla vynechat nechutnosti jsem neměla náladu.
    Ale děkuji těm, kteří si toho všimly;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je dost povrchní, chtít, abys ho smazala. Píšeš tu veřejně o tom, co máš ráda a co ne, čímž na sebe bereš docela riziko a dáváš svou hlavu na špalek. Ale přesto některé slečny chtějí, abys psala jen o tom, co je blízké jim. Nějaké to naplácání, pouta, ale hlavně nic odvážného nebo nezvyklého. Mě osobně čůrání do pití taky nebere a asi ybch do toho nešla, ale pobavilo mě to a přišlo mi to zajímavé.

      Vymazat
  12. Mě se ten článek naopak moc líbil, bylo to něco pro mě nepoznaného :) Rozhodně tě neodsuzuji. Klidně bych tu podobné věci uvítala.. ,,Jak ho správně vykouřit" si člověk přečtě na každým rohu, ale tohle..to člověk jen tak nikde nenajde. Mě to docela inspirovalo. Ne že bych to chtěla zkoušet v nejbližší době.. ale líbí se mi tvá odvaha a jeho uznání. Přijde mi hezký, že vy dva máte svá tajemství. Když už tu píšeš věci z ložnice (odhaluješ co máš ráda a tak) tak proč ne i s tímhle.. :) Taková je pravda. Nikoho přece nenabádáš, aby to hned udělal, jinak že není ,,in" nebo kdoví co :D Píšeš, jak to máš ráda ty..je to tvůj blog..a mě moc baví tvůj pohled na sex :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lituji, že jsem tu dlouho nebyla a článek si nepřečetla :( Taky ráda čtu i jiné , hlavně upřímné, záležitosti. Porno je nuda, lepší je realita :)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥