čtvrtek 5. prosince 2013

Anální šperk

Vzpomínáte si na článek o análních špercích? Doufám že ano, protože tahle krása byla mým dosud největším objevem, který mi zůstal v hlavě ještě dlouho po tom, co jsem zjistila, že něco takového existuje. Když jsem dnes otevírala malou černou krabičku cítila jsem se, jako kdybych právě dostala prsten s diamantem.  


A tak mi dovolte pár vět k našim drahým mužům.  Když nevíte co nadělit své polovičce pod stromeček, mluvím za ní- Tohle chceme! Chceme luxus, potěšení a originalitu. Spojení erotiky a šperků je přesně TO.  Navíc vás může hřát u srdce (a nejen tam), že tenhle šperk bude ukazovat jen a jen vám.

Na stránkách www.analnisperk.cz si můžete vybrat ze tří edicí a mnoha různých barev. Můj poklad je z edice Swarovski s růžovým kamenem. Opravdu se dá jen těžko zachytit, jak krásně se třpytí. První co mě překvapilo, byla velikost. S porovnání s análními kolíky jsem čekala něco o dost většího. Byla jsem opravdu příjemně překvapená, když místo toho na mě čekal tenhle drobeček. Sice jsem si říkala, že ho vyzkouším až někdy jindy, až budu mít víc času a kdesi cosi, ale musela jsem hned. Prostě znáte to, je to opravdu jako s klasickým šperkem. Nebudete přece čekat na příležitost, než si poprvé nasadíte nové náušnice, ne? 


Díky přibalenému lubrikačnímu gelu, jsem neměla s aplikací žádný problém. Šperk je vytvořen tak, že ho vaše dírka prostě přijme sama a na správném místě se zastaví. K článku jste psaly, že se bojíte, aby nezajel úplně dovnitř. Musím vás uklidnit. Nezajede nikam, opravdu je pevně na svém místě a nikde se neztratí. Když už jsem ho měla, nakrucovala jsem se před zrcadlem a užívala si ten pohled. Vypadá to opravdu nádherně. Těším se, až to uvidí ON. Nejdřív jsem myslela, že to bude překvapení, ale musela jsem mu o tom už do práce napsat. Věřím, že se těší stejně jako já a možná ještě o trochu víc:). 
Při představě jak si mě bere zezadu a při tom se dívá na třpytivý kamínek mě dohnala k tomu, že jsem o deset minut později ležela na posteli v orgasmu. Dělala jsem si to klasicky vibrátorem a z druhé strany mě "tlačil" šperk. Než se orgasmus dostavil, trvalo to sice o něco déle než obvykle, ale za to ta intenzita byla neskutečná! A to pravidelně používám anální kuličky. Je to prostě něco úplně jiného. 
Musím říct, že tenhle dáreček, je to nejhezčí,co jsem si k Vánocům mohla nadělit. Na rozdíl od ostatních erotických hraček, je tohle úžasný luxusní doplněk a dráždítko v jednom. 





Hodnocení: 
+ krásný a luxusní doplněk
+ decentní ale zároveň hodně sexy a odvážný dárek
+ přináší nové a intenzivní pocity


- vyšší cena










13 komentářů:

  1. Na které z fotek je Vanilopka? :) Vsadím se, že jen na té první se šperkem na ruce (odhaduju díky krásným nehtům), ale ta poslední může zmást, jestli to náhodou taky není ona...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky by mě zajímalo jestli ta poslední fotka jsi ty :))

    OdpovědětVymazat
  3. I mě by to tedy zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja bych rekla, ze je to fotka stazena z netu :) moc neverim, ze by vanilopka spulila zadek a fotila se, i technicky by to asi bylo dost narocne :D ale muzu se mylit....

    OdpovědětVymazat
  5. Nemůžu si pomoct, ale prostě to vypadá jako zátka .. a jako žena bych to určitě v řiťce mít nechtěla :X

    OdpovědětVymazat
  6. anonym z 6. prosince, čas 8:21 - to psal muž nebo žena? :-P

    OdpovědětVymazat
  7. odpoved je velmi jednoduchá :) stačí dát fotku do googlu... a zjistíte, že je to stažené z netu a na té poslední to vanilopka není :)
    http://pantycd.tumblr.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Nejsem puritán, ale toto je pro mě prostě úchylné, nepochopitelné, neestetické.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky mě to láká - mít ucpaný obě dvě dírky :)))

    OdpovědětVymazat
  10. ten šperk som vždy chcela :DD zrejme si ho zaobstarám :)
    a ja si myslím že tá posledná nieje tvoja fotka :P :))) hihi :*

    OdpovědětVymazat
  11. Tak já ho už mám doma a mít ucpané obě dírky je fakt skvělé. A po pár klasických orgasmech přejít na ty anální je velice snadné, protože prdelka je připravená na zásun pořádně tvrdého masa, stačí odzátkovat či si sama vytlačit a jen si naskočit na pořádnej klacek. Na koníčka se to dělá nejlépe. Za mě určitě doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥