středa 18. prosince 2013

Orální degustátor


Vlastně ani nevím, kdy jsem zažila naposled orální sex. A vlastně ani nevím, kdy jsem ho doopravdy chtěla, a jestli vůbec někdy. Musím přiznat, že postoj mého bývalého k orálnímu sexu nebyl příliš kladný. Tenkrát mi řekl, že tohle prostě nedělá. Pak po nějaké době mi řekl, že to jednou dělal a bylo mu zle.
Přitom jako milenec byl na jedničku z hvězdičkou, rozhodně ne žádný sobec a já si vždycky přišla na své.

Co si uvědomuji, tak ani ten před tím to nedělal, a nedělá to ani tenhle.
Tedy ten současný by to možná i dělal, ale když jsem řekla, že já to moc nemusím, řekl, že ani on ne.
A tak si buď nacházím špatné chlapy, nebo si oni nacházejí mě, nebo se spousta chlapů přetvařuje a dělá to jen pro to, aby nám nějak udělaly dobře. A co jsem koukala po diskuzích, není výjimka, že řeší jak to udělat co nejrychleji protože se jim to nelíbí nebo dokonce, že je jim z toho špatně.
Stejně jako to u orálního sexu řeší hodně i ženy (teda spíš u polykání).
Párkrát jsem to zažila. I bývalý k tomu nějak párkrát došel. Jenže mě se to prostě moc nelíbí. Nemám u toho ty správné pocity, nedokážu se tomu oddat a mám pocit, že ode mě očekávají nějaké pochvalné vzdychání, do kterého se mi ale vůbec nechce.
Jsem divná? Myslím, že ne. Ochutnávaly jste někdy svojí šťávu? Myslím tím, když jste se prstily, tak pak.. Já ano. Vlastně několikrát. Docela často mě zajímá, jak zrovna chutnám. Taky když mu to dělám pusou po tom, co už byl ve mě, cítím spíš sebe.
Moc mi to nechutná. Teda ne že by sperma bylo v porovnání s tím nějaký gastrozážitek, to ne.
Možná do toho někdy dospěju. A strašně bych chtěla aby to tak bylo, ale než to přijde, bude to ještě asi hodně dlouho.

Moudra z mužských diskuzí

".... je mi to hrozně trapný, hlavně kvůli přítelkyni, ale když jí mám lízat, nemůžu a důvod je ten, že má specifický zápach, já bych se přemohl, ale v tom okamžiku jak se přiblížím se mi začne chtít zvracet a prostě to nejde. Ten zápach je normální, není žádná špindíra. Napadlo mě, jestli ji nemám zkoušet ochutnávat občas a za nějakou dobu už mi to přijde normální."

"...nedejchej pusou tak se brzo udusíš ani si nedávejte peřinu přes hlavu, jinak budete lapat po dechu hned"


"...zkusil jsem partnerce dělat orální sex, ale pak jsem měl půl dne v puse zvláštní pachuť. Jsem z toho nešťastný, dost se jí to líbilo a já bych to pro ni udělal znovu. Chci se zeptat, jak má normálně poševní sekret vonět, chutnat a vypadat..."


"Aku chut to ma ked lizete babu..bo ked lizem svoji holku tak je to taka hnusna kysla chut... fuj...preco? ved sa kupe kazdy bozi den...aj dvakrat."


"Tam dole môže mať žena dve veci:

1. sekret, ktorý vylučujú malé žľazy nad močovou rúrou = je takmer priesvitný, slúži ako prirodzený lubrikant. Keď je nadržaná, má ho tam plno ;)
2. sekret, ktorý vyteká priamo z vagíny = je viac do biela a je kyslí (tvoj prípad). Ten neviem načo je.
Tak ten kyslí nechutí ani mne, lae zato ten "prvý", ten má takú sladko-slanú chuť a páči sa mi ako voní"
"Jak vám od začátku úplně nechutná, později až vášeň opadne- bude to ještě horší!!"
"Když jí má hodně kyselou asi si nečistí zuby"





33 komentářů:

  1. No, já to ráda mám, hrozně moc a přítele to baví a myslím, že by ho mrzelo, kdybych řekla, že mi to tak dělat nemá. Stejně tak já mu to dělám pusou hrozně ráda (včetně polykání), prostě proto, že vidím, jak si to užívá a to je pro mě naprosto vrcholná odměna. Ale chápu, že to tak všichni mít nemusí, každý jsme jiná...

    OdpovědětVymazat
  2. moc to nemusím. Jelikož jsem dost vlhká, je mi vždycky dost trapně.

    OdpovědětVymazat
  3. Popravdě z toho taky nejsem tak odvařená, jak bych asi měla. Třeba je to nesprávnou technikou (přítel je můj první) a nebo jsem prostě divná:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale on se mi tam někdy vyloženě rve, tak mu nechci kazit radost:D

      Vymazat
  4. Já orální sex miluju, ale musím říct, že sání malých pysků ani nějaké lízaní u vchodu moc nemusím. To mě spíš šimrá :D Zbožňuju ten pocit, když mi jeho vlhkej hebkej jazyk dráždí klitoris. To mám potom ten nejlepší orgasmus. Přítel to dělá rád a možná právě proto, že chci aby se věnoval klitorisu, protože tím pádem se ani jeho pusa do styku s mojí šťávou moc nedostane. I když vím, že mu nijak nevadí. Navíc, myslím že nechuť se dá řešit. S přítelem máme ochucený orální gel, který má konzistenci spíš jako tekuté želé, takže když jeden chce ovocnou chuť místo té přirozené, má ji mít :D Osobně mu kouřím ráda a jeho přirozená příchuť mi nevadí, i sperma mi přijde, že má celkem do sladka, i když si ho v puse nenechávám dýl jak vteřinu a radši hned polykám :D ale to spíš kvůli té konzistenci.
    Máme orální gel od firmy Lona, stál pár korun, dělají ho v malinové, jahodové a jablečné příchuti. Ale je víc firem i druhů, nyní mám spadeno na Piňacoladový :)
    Teď si říkám.. kdyby mě přítel nechtěl lízat, asi bych byla trochu frustrovaná, když bych mu ho měla kouřit, protože bych si říkala ,,On by pro mě tohle neudělal.." Myslím že se s tím dá vždycky něco dělat, být tebou Vanilopko, zkusím to s ním ještě probrat a zkuste třeba taky jen to s tím klitorisem, nebo kup nějaký ten gel, je vážně škoda se o tohle ochudit. A žádné hrané vzdechy od tebe určitě nečeká. Myslím že bude rád za přirozenost. Nesoustřeď se při tom na to, co on tam dole dělá, nebo jak se asi cítí, a co si myslí o tvých vzdychání. Buď trochu sobec a mysli v té chvíli jen na sebe a svůj prožitek :) Já někdy před orgasmem zadržuju dech, někdy i třeba na 10 vteřin. Ne záměrně, prostě to nějak samo :D Kdybych u toho musela myslet na to, že on si teď nejspíš myslí, že už jsem možná po smrti, tak si to neužiju :D Zkrátka jsem ho na začátku vztahu na to upozornila, a od té doby s tím počítá a nepozastavuje se nad tím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch gelech Lona jsem slyšela a prý jsou fajn. Ale, když mě se do toho nechce, nepostrádám to, takže si o tom s ním promlouvat ani nechci. Jasně že kdybych mu řekla ať to udělá, tak to udělá:D ale je to spíš ve mě, že tohle nějak nevyhledávám:)
      "Kdybych u toho musela myslet na to, že on si teď nejspíš myslí, že už jsem možná po smrti, tak si to neužiju :D " - tohle se mi líbí :D někdy to dělám při sexu, prostě jakoby se mi přestane chtít dýchat a soustředím se jenom na ty pocity před orgasmem. A je pravda, že při tom mě nikdy nenapadlo, jestli si třeba nemyslí, že se mi to zrovna nelíbí :D

      Vymazat
  5. Já si to teda taky moc neužívám, to spíš když mi to dělá rukou. Jazykem mě to nijak moc nevzrušuje, a tak ho k tomu ani netlačím (i když s tím vždy začínal sám). Asi to taky není nic pro mě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, taky si to užívám daleko víc rukou. A i při tom orálním sexu, který jsem zažila, jsem ty prsty prostě potřebovala.. Holt každému se líbí něco jiného:)

      Vymazat
  6. Na tohle téma jsem se bavila s nejedním svým bývalým...A od většiny mi bylo řečeno, že většina holek jim smrdí a nechutná... ale co se týká mě, tak je často mile překvapilo, že neprodukuju takovou pachutící věc - dle slov jednoho z partnerů: "Miluju jak voníš a chutnáš tam dole..." To bude asi dobrý...podivný je, že většina bývalých měla partnerky s HA, já HA neberu... nechci dělat zbytečný vlny, ale možná i ty prášky na pachuť můžou mít nějaký vliv......jinak sama vím jak chutnám, a je to nezdá se mi, že by to byl nějaký hnus...mimochodem sperma polykám, tak jsem třeba zvyklá nebo mám otupělý chuťový buňky... :D ...A jako poslední poznámka - nikdy jsem se nesetkala s mužem, který by mi to nedělal nebo to nechtěl dělat...přijde mi zvláštní, že jsi jich potkala tolik, který orál dělat nechtějí... ??!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky beru HA a souhlasím s tím, že chuť je tím ovlivněná. Říkal mi to i kamarád a dokonce jsem to někde četla. Nicméně nemyslím si, že by to byl až takový rozdíl jako když jsem prášky nebrala nebo brala. Spíš bych řekla, že to podle cyklu chutná pokaždé jinak.
      Taky mi přijde zvláštní, že jsem vlastně potkala tři, kteří tohle nedělali, a kamarádka má už takhle druhého, co to prostě nedělá. Ten můj současný přítel by to i dělal, jak jsem psala, ale protože to mě nechybí tak ho k tomu "nenutím";)

      Vymazat
  7. No, je vidět že ti to ještě nikdo pořádně neudělal, jinak bys mluvila jinak. A nechápu co je to za názor, že jim to nechutná a budou z toho zvracet.. ať si to nastříkaj do huby a uvidí, co je to hnus! Ještěže mám normálního chlapa a ne dítě, kterýmu to nevoní.

    OdpovědětVymazat
  8. Nikdy to pro mě nebyl nějaký extra zážitek...párkrát ve správnou chvíli to bylo dobré, ale to je tak všechno. Většinou spíš "odvlhnu", když to trvá dlouho. Potřebuju kombinaci jazyka s prsty...Často se na orální sex nechám ukecat jen proto, že to vyžaduje partner...říká, že mu chutnám, nevím jestli tomu věřit. Každopádně já si chutnám, a je mi to příjemné, i po tom co se po orálním sexu líbáme. Přijde mi vrcholně trapná 69, kdy si na něj doslova sednu....navíc se u toho vůbec neumím soustředit a příjde mi, že u téhle polohy si to neužije ani jeden a to tak, že vůbec :)
    To z těch diskuzí mě dostalo ....ty zuby :D:D:D logika nad draka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem odpůrce 69, která mi přijde vrcholně nepříjemná a to jak pro dávání tak pro dostávání. Těžko se mi v téhle pozici cokoli dělalo, navíc se nedokážu jakoby "soustředit" a snadno se pak nedržím tempa, nemůžu dýchat a nemůžu si nic užít.
      O něco málo lepší byla 69 na boku (z hlediska pohodlnosti) ale stejně nic moc.. :)
      Jo to se zubama mě též pobavilo :D :D

      Vymazat
    2. Ja mam radsi 69 kdy jsem ja vespod a pritel si sam prirazi. On nicmene zboznuje polohu kdy jsem ja nahore, takze to obcas zaradime (stejne jako ma rad kdyz sedim nad nim a on me lize, aniz bych mu neco "vracela").
      Ale souhlasim s tim, ze je to takovy polovicaty, radsi nejdriv davam a pak beru (ci naopak) nez ty pocity rozmelnovat

      Vymazat
  9. Tak já musím říct, že jsem na orál taky nikdy nebyla, vůbec nic to se mnou nedělalo a to jsem vystřídala více partnerů. Pak jsem potkala mého současného přítele a poprvé jsem se při lízání udělala. Nemyslím, že by byl přítel oproti těm předchozím v tomhle nějak zdatný, možná jsem do toho dospěla já, ale teď to naprosto miluju a neumím si představit, že bych se toho měla vzdát. Takže věřím, že se správným partnerem to prostě stojí za to:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak naprosto souhlasim :-) nejdriv mi to nic nerikalo, ale kdyz mel partner zajem mi to delat pusou, tak jsem mu to neodepirala ;) jen jsem si rikala, ze jsem asi divna, ze to se mnou nic nedela :D a s mym soucasnym (uz teda dlouholetym) pritelem to bylo uplne neco jinyho, taky byl on prvni, kdo me dokazal udelat, a najednou to pro me dostalo jiny rozmer..postupem casu jsem si to zamilovala a dneska to beru jako prirozenou soucast a velky poteseni :-) i kdyz treba ta 69 taky u me neni favoritem, souhlasim s tim, ze se taky nedokazu "soustredit"... a nejdriv jsem se i stydela si priteli sednout na oblicej, ale vzdycky me dokazal presvedcit o tom, ze nemam duvod, ze me prece zna uz celou atd, takze to uz taky neresim...:-) hlavne casem a rokama, co spolu jsme, se prohlubovala vzajemna duvera, poznavani atd, takze se to porad od zacatku jen vylepsovalo ;-) :-)

      Vymazat
  10. Orál nemusím,asi mám zábrany,ale prostě mě to nevzrušuje, spíš se udělám při sexu než při orálu... Asi jsem divná, můj přítel mi to dělá rád,ale mě štve že musim předstírat orgasmus..

    OdpovědětVymazat
  11. Uprimne by mi asi vadilo, kdyby mi chlap rekl, ze to nema rad. Ne ze bych to vyzadovala furt, asi se u toho nedokazu uvolnit a orgasmus temer nemoznej, ale nedelat vubec, tak by mi to vadilo. A jak psala Carmen, ruka je lepsi, bez ty uz vubec. A co se tyce opacne, to zboznuju, libi se mi jak se to libi jemu.
    Souhlasim s tim, ze HA ovlivnuje chut apod. Mam ted par mesicu novou a prijde mi, ze rozdil udelala.

    OdpovědětVymazat
  12. Můžu říct, že já to mám ráda, ale rukou si to užiju ještě víc. Nikdy jsem neslyšela od mých přítelů, že by jim to nevonělo nebo tak. Ten můj současný by mi to nejraději dělal furt, pry ho to šíleně moc baví :D což já moc nechápu, protože já se do kouření občas musím nutit, spíš to dělám proto, aby byl on potěšenej :) Každému holt vyhovuje něco jiného...

    OdpovědětVymazat
  13. Právě jedině pusou mě přítel udělá. Při sexu vůbec. Ale když mě líže, fakt si to užívám a neznám nic lepšího, je to prostě boží :)) asi fakt záleží na tom jak přesně to dělá, protože někdy udělat se jsem měla problém... Pak nastal měsíc a kousek bez sexu úplně, protože mě chyt močák a se sexem bylo pass -_- A to jsem teprve byla nadržená tak, že mě udělal skoro i u toho sexu :D a časem se k tomu dopracovat chceme ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Teda, uprimne mi tyhle nazory (v clanku z diskuzi) prijdou dost divny. Sakra,kdyz mi chlap nechutna a nevoni a ja nechutnam a nevonim jemu, tak spolu prece nebudeme spat?!
    Jinak ano, ja sama si chutnam, a pritel se svou chuti taky nema problem.. Prijde mi zvlastni, ze by cloveku mela vadit jeho vlastni vune ci chut.

    OdpovědětVymazat
  15. Přítel oral miluje, často mě přemlouvá a násilím dává nohy od sebe, když vidím jak to már rád tak povolím a "dopřeju" mu to :D Mě se to od něj líbí :)

    OdpovědětVymazat
  16. Přítel mi to dělá pusou skoro pokaždý před sexem. Miluju to a on tvrdí, že když vidí, jak se mi to líbí, tak by to mohl dělat pořád. Navíc říká i že mu voním. Jo a ještě se pak snáz udělám i u sexu, když těsně potom co mě udělá pusou do mě vnikne. Přemejšlela jsem, co bych dělala, kdyby mi třeba nějaký budoucí partner řekl, že tohle dělat nebude, a asi by mi to teda fakt hodně chybělo.

    OdpovědětVymazat
  17. Můj přítel to nikdy nedělal přede mnou...prý mu to nikdy nechutnalo, nesnášel to...ale věděl že to mám docela ráda tak to zkusil a tedˇ ho spíše nemohu dostat k něčemu jinému, protože se mu to hrozně líbí a prý mu hrozně chutnám a pořád ji očuchává a laská:-) Tak jsem ráda že orál nezahodil do koše po svých bývalých a dal tomu šanci, protože to umí sakra dobře:-)

    OdpovědětVymazat
  18. Orál mám ráda moc a chlapa, který by ho nedělal a nesnášel, bych nechtěla. A souhlasím s názorem výše, pokud někomu jeho partner nevoní a tyto činnosti mu přijdou odporné, neměl by s ním asi být...

    OdpovědětVymazat
  19. Můj přítel mi to pusou udělal za rok si tak 3x..já z toho byla špatná protože to mám ráda a navíc jsem mu to pusou dělala skoro pořád aspon chvilku.. ale ted po roce a půl se to najednou nějak zlomilo.. a sám se dobejvá dolu .. a je hrozně nadšenej že se udělám :D jsem ráda, že ho to baví.. jinak bych to po něm nevyžadovala.. každej na to není..

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem s tím měla celkem problem, nebo mám spíš stále..Na orál svolím jen v případě, že jsem vylezla zrovna z vany a mám jí pořádně vymydlenou.zkoušel to několikrát,ale většinou jsou ho vytáhla nahoru, než abych se mu u pusy škubala a kroutila, ale minule, mě prostě držel a netuspil a musím říct, že to bylo dost dobrý:)

    OdpovědětVymazat
  21. Já to mám zase úplně naopak :D Vždycky se udělám jen při orálním sexu, naopak mi vůbec neříká nic ten klasický ... jsem z toho špatná, přítel taky. Vyzkoušeli jsme spousty poloh, ani ho nemá nejmenšího, ale prostě mě "jím" ještě nikdy neudělal. Za to jazykem mu to jde parádně. Vždycky k tomu byl odtažitý, měl přede mnou dost holek,ale i přesto jsem byla první, který lízal. Jednou mi říkal, že se toho bál :D No a kolikrát mi to potom i okomentuje jako třeba "Dneska si nijak nechutnala" nebo "Dneska trochu kyseláček" ale nebere to tak, že by se mu to hnusilo...asi chápe i to, že on taky nechutná po jahodách. :)

    OdpovědětVymazat
  22. U expřítele se mi zdálo, že to měl pomalu radši než sex, ne to je nadsázka ale dělal to rád, dělala to často a co hlavně, dělala to hodně dobře. Jelikož jsem byla jeho první bylo dost složité se ho ptát jestli chutnám dobře nebo tak. Za to můj současný přítel už nějaké ženské měl a nemůže se vynachválit jak voním a chutnám. Nepřipadá mi že by nějak lhal. Myslím si že stejně tak jako u chlapů to u ženských ovlivní jestli kouří, co jí, jakou mají životosprávu a pod. A "nevůně" dost často poukazuje na nějaký problém a dost často skrytý. Já sama k sobě moc nečuchám, ale když tak se mi to vlastně taky líbí, jen mi to přijde společensky divný že se mi to líbí. Ale jak někdy říkají, že ženský smrdí rybinou, říkám si, že musí být něco hodně špatně.

    OdpovědětVymazat
  23. Mě se to líbí, ale ne tolik, abych do toho někoho nutila. Příteli jsem řekla, že to dělat nemusí, že to musí být hnusný a on to stejně dělá a prej mu to chutná :D.
    A k ochutnání, přítel mi často podá ruku s tím, ať si čichnu, že mu mnou voní celá ruka a já necítím nic. Olizovala jsem si prsty vytažené z mé kundičky a taky jsem necítila vůbec žádnou chuť. Tak nevím.

    OdpovědětVymazat
  24. Říká se že z cizí studně chutná vždy lépe. Je logické, že si žena sama sobě nemusí chutnat a muži zase moc nechutná jeho vlastní sperma. Proto je to obráceně. Ženy polykají mužské sperma a muži polykají a jsou celý opatlaní od ženských sekretů. I v pornu když muž vytáhne penis z pochvy nebo prst a dá ženě ochutnat její vlastní šťávy tak se herečky do toho moc nehrnou. Nevylučuji, že vlastní produkty svých žláz někomu chutnají, znám z diskuzí i příspěvky, že někteří muži polykají svoje sperma, ale nepřijde mi divné, že si člověk sám sobě nechutná, to je většinový jev. Schválně se někdy zkuste líznout s kamarádkou a uvidíte, že vám bude chutnat, protože prostě to bude jiná chuť než vaše vlastní. Samozřejmě né všechny kamarádky jsou na to vhodné, ale přiznejme si, že oproti klukům to máme snažší. Jsme jiné. Heterosexuální kluci si je prostě kouřit a polykat nebudou. Takže žádnej normální chlap pravděpodobně nikdy neochutnal sperma jiného chlapa. A ani bych to nechtěla vidět, je to divné. Ale my jako něžné pohlaví jsme tak trochu bisexuální všechny více či méně.

    OdpovědětVymazat
  25. Já to dělám rád a hodně mě to vzrušuje. Poslední holka to "neměla ráda" ale jen do té doby než jsme si promluvili a ona mi přiznala, že se bála jestli chutná a voní dobře, protože bývalí jí to nedělali. Pak si o to říkala sama :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Mí bývalí na to taky kašlali, až současný přítel mě na to dost naučil. Ten by zas ze mě nejradši slezl a má nejradši, když mi dělá orál. Chutnala jsem se jako každej jinej a jako upřímně řikám, že si chutnám a partner si taky nestěžuje. Jen jsem ted trochu rozmlsaná a teda nevim, jestli bych v budoucna překousla partnera, kterej by mi tohle potěšení odepřel. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥