pondělí 9. prosince 2013

Pondělní holení

:"Mohla by sis tam nechat čárku, tohle je nuda" řekl včera večer.
Já si už po staletí (dobře to trochu přeháním), už se prostě od dob co mi narostly první chloupky holím dohladka. Dobře, je to možná docela nuda, ale je to praktické, rychlé, čisté a fajn. S velkým úsilím jsem se dnes ve vaně snažila nechat tam tu pomyslnou oblast, kde by při velkém čekání někdy narostlo ochlupení do požadovaného "čárkoidního" tvaru. Jenže, tady jsem krutě narazila. Nemám prostě dostatečně hustý porost nebo jak to nazvat a takhle oholená jsem vypadala vtipně. Hladká ze stran, uprostřed sem tam maličký chloupek, tedy spíš štětina. Připomnělo mi to mého vypelichaného křečka pár dní před tím než umřel.  Vzdala jsem to a oholila se úplně. 


Jasně, že jsem někdy byla chlupatá. 

Chci říct asi se to párkrát v mém dosavadním životě stalo. A pak jsem se o to pokusila, vyholit si trojúhelníček, srdce nebo čárku, ale nikdy to nedopadlo podle mých představ. Trojúhelníček při pohledu do zrcadla vypadal jako hodně nepovedený geometrický útvar neznámého původu, srdce jsem postupně tak "vylepšovala" až z něj byl výše zmiňovaný trojúhelníček, a čárku jsem tak dlouho rovnala až jsem byla zase dohola. 
 S úsměvem dnes vzpomínám na naše holení na internátě, kdy jsme každá holka stála "ve" své otevřené skříni, u ruky láhev (často s ochucenou limonádou) a žiletku a před noční vycházkou za našimi prvními láskami, jsme se snažily docílit co nejhladších výsledků. Samozřejmě se tenhle postup neobešel bez krveprolití, pupínků a všeho co bylo horší než lepší:). 
Dnes když už mi nehrozí, že by mi vychovatelka zamkla koupelnu před nosem a já se musela holit u skříně, je to o něco příjemnější. Holím se ve sprše, ještě lépe po koupání a holím se pečlivě, mezi stydkými pysky, úplně dole ale i kolem análního otvoru. I když se to nedoporučuje a blablabla, holím se proti směru, abych byla opravdu hladká. 
A když jsme u toho, neodpustím si opět vzkaz pro muže. Holte se taky, oblast pro holení u vás nekončí v polovině krku. Já osobně preferuji úpravu. Nepotrpím si na žiletkou vyholený hrudník, ale podpaží by zkrácené být mělo. A nechci se při orálním sexu bořit nosem v chlupech. Zachovejte si mužnost, neholte se dohola, ale pečujte o sebe.


Ono to holení je stejně nekonečné téma. Neznám totiž v současné době někoho, kdo by preferoval intimní partie zarostlé jako prales. Ale pozor! Na druhé straně se teď opravdu setkávám s názory - chlupatá a upravená. Takže o tom začínám zase velmi vážně uvažovat.

A jak jste na tom vy?

32 komentářů:

  1. Taky nezvládám udělat ani čárku, většinou to dopadlo tak, že z čárky nezbylo nic. Jak řikáš, je to rychlé, praktické a nehodlám na tom nic měnit. A ano, i chlapi by o sebe měli pečovat. Nesnášim zarostlé podpaží, fuj.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky zvládám s těží čárku :D na trojúhelník ani pomyšlení :D ten tvůj blog mě vážně baví!

    OdpovědětVymazat
  3. Také holím do hladka, i když nedávno jsem si čárku nechala, aby byla změna a přítel byl moc rád :) Já osobně mám ráda, když si přítel oholí hrudník a podpaží. Ale tam dole, nevím proč, mám ten prales nějak radši :D Líbí se mi, jak má chlupy hrubý na dotek.. Jednou se tam úplně oholil a to mi přišlo divný. Měl pupínky ze zarůstání a už mi prostě nepřišel tak mužnej.. Holej chlap to není ono. Takže já jsem maximálně pro zastřihování u mužů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja holim prave carku - resp. carku zkracuju a ostatni chloupky vytrhavam. Podle me to vypada nejlepe, uplne hole se mi nelibi. Stejne tak u pritele preferuji oholena varlata (kvuli lizani) + hraz a zkracene chlupy v podpazi a u penisu (presne, at si zachova muznost, ale nemusi byt jak neandrtalec :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky do hladka, nemám čas ani ruce na to se s tím hrát:)
    Jinak bych tě chtěla poprosit, jestli bys tu nemohla mít nějaký font, co zvládá i háčky a čárky. Úplně mi tahá oči, když je půlka slova jiná než ta druhá..:)
    A na druhou stranu, ti to tu moc chválím, hrozně ráda si tu počtu:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám font všude stejný ;)

      Vymazat
    2. taky mám stejný, nebo mi to tak jen přijde?
      změnila jsem písmo u názvu příspěvků, tam to trochu "lítalo" ;)

      Vymazat
    3. Mě se třeba ty písmena s háčky vůbec nezobrazují (kromě ě). :D Ale pečlivě luštím každý článek. :-)

      Vymazat
    4. Vážně? To mě mrzí.. já to u sebe nevidím :/ ono v téhle šabloně nejde myslím změnit písmo u hlavního textu.. no až budu mít víc času tak se v tom tady pohrabu :) ale abych řekla pravdu poprvé jsem se cítila se vzhledem blogu spokojená:D

      Vymazat
    5. tak už možná vím, čím to bude:) není to tvoje chyba, omlouvám se, měla jsem to nedřív zkusit i v jiném prohlížeči, kde se mi všechno zobrazuje krásně..:)
      A vzhled je super, líbí se mi snad ze všech nejvíc, co jsem tu zažila:)

      Vymazat
  6. Přítel mě o to taky požádal před pár měsíci, abych si tam nechala tu čárku, tak nějak jsem dopadla jako ty, navíc mě to pak šíleně kousalo :-/... No radši si ji nechám hezky hladkou a souhlasím, že muži by se měli taky holit.

    OdpovědětVymazat
  7. Vím, že je to v současný době nestandartní, ale hrozně miluju na chlapech chlupy, všude, i na zádech, a pěkně hustý. Na sobě je ale nemiluju nikde :D

    OdpovědětVymazat
  8. To s tím křečkem bylo hnusný

    OdpovědětVymazat
  9. Já teda u chlapů nesnesu chloupek :D ... jakože na rukách a trošku vousy...ale to je vše :D

    OdpovědětVymazat
  10. Haha, pobavila jsi mě, protože se zrovna o "čárku" pokouším, přestože chlapa nemám, jen jsem si říkala, že bych možná mohla zkusit změnu, ale jsem na tom podobně, porostu nijak moc nemám, takže čárka je taková prazvláštní a ještě ke všemu křivá. No už se snažím týden, abych to neoholila, ale stejně to tak dopadne:D

    OdpovědětVymazat
  11. Nechávám si čáru (spíš trojúhelník, prostě něco mezi) a to hlavně z praktického a až na druhém místě z estetického hlediska. Stejně jako ty se holím v protisměru a v místě čáry jsou chlupy nejsilnější a často se stane, že zarůstají - tak se tam prostě neholím.
    Oproti většině pornofilmů se mi úplné vyholení nelíbí... ano, chlapi mají dobrý výhled, ale připadala bych si jak nevyvinutá dvanáctka. A stejně tak u chlapů - nejsem vyloženě na zarostlé typy, ale podpaží nechat a dole max zastřihnout.

    OdpovědětVymazat
  12. Dřív (je to asi 10 let dozadu) jsem si nechávala čárku, pak mi jeden ex řekl, že je to nechutný,ať se oholim úplně a od tý doby si to s tou čárkou nedokážu představit..
    Přítel si holí podpaží a dole jen u kořene a docela to stačí.. Chodila jsem s klukem co se holil všude (i hlavu) a vypadal jak pulec.. :D

    OdpovědětVymazat
  13. Chtěla bych se zeptat, čím holit? Protože používám obyčejnou žiletku a potom mám hodně pupínky a chloupky mi zarůstají. Slyšela jsem o vytrhávání pinzetou, ale nevím, jestli je to dobrý nápad (Auuuu!). Každopádně na strojek teď nějak memám finance. Předem děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já holím žiletkou, chloupky mi nezarůstají ( prý je na to dobrý peeling), občas jí mám podrážděnou. Ale hlavní je kvalitní žiletka a teplá voda. Nepoužívám ani žádnou pěnu nic takového protože i to právě způsobovalo pupínky a někdy to bylo opravdu hrozné. Holím normálně sprchovým gelem (nejčastěji tím intim) ;)

      Vymazat
    2. Taky jsem měla potíže s podrážděním a zarůstáním chloupků když jsem používala žiletku. Pak jsem zkusila epilaci curkovou pastou, sice to chce trochu nacvičit a překonat první holení kdy je to fakt bolest, ale teď mi to vyhovuje. Kůže je po tom maximálně hladká, zarůstání se minimalizovalo a taky to trvá mnohem dýl než ty chloupky zase narosotu, takže to nemusím dělat moc často ;)

      Vymazat
    3. Musím potvrdit ta cukrová pasta je skvělá, po žiletce mi to také zarůstá a svědí, ale tou pastou jen když se najde čas a chuť, bolest už se dá také vydržet:)

      Vymazat
    4. A mohla bych se zeptat, kde se dá sehnat? Protože jsem koukala v drogerii a nic takového jsem tam nenašla. :/

      Vymazat
    5. Zkus hledat v DMku, bude někde na spodním regálu. Dost možná v oddělení přírodní kosmetiky, ne u holení.

      Vymazat
  14. Ahoj, mám takový intimčo dotaz, snad nebude pro vás nechutný, ale když už tu to téma holení je. Já bych byla ráda do hola, ale mám ten PROBLÉM, že když se oholím "na kůži" tak při čůrání někde mimo domov - kde nesedám na prkénko se mi ten čůrek rozleje po noze (pokud nejsem vyholená, tak se udělá proud dolů díky chloupkům). Zní to opravdu hloupě ale vám se čůrá pořád stejně? Ještě jednou prominutí za takový dotaz, ale opravdu kvůli tomu nikdy nejdu dohola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no popravdě to nemůžu posoudit, protože mě se čůrá pořád stejně z důvodu že chlupy jsem tam neměla (tak aby se udělal proud dolů) ani nepamatuji;). Nicméně čůrám venku poměrně často a nepozoruji nic divného.
      Doufám že se k tomu ještě vyjádří někdo další;)

      Vymazat
    2. I oholená čůrám rovně. Ale třeba by to s chloupky bylo jiné, protože úplně na doraz jsem je nikdy narůst nenechala (ale párkrát jsem se tomu dost blížila).

      Vymazat
    3. To si nedokáži představit a to máš tak velký pysky, že to blokuje ten proud? Já se tedy vždycky trochu prostředníčkem a ukazováčkem roztáhnu. aby pysky nebyly u sebe a pak mám krásnej čůrek skoro jako chlapi. Jde to dělat jak na bobku tak normálně v předklonu na veřejném wc, chce to jen nacvičit. Si najdi na netu pár videí pissing a uvidíš to přesně jak říkám, Prostě lehce roztáhnout a čůrá to o 106. Samozřejmě to tedy vyžaduje čisté ruce než se do toho pustíš, na to nosím desinfekční gel a pokud jsem někde venku tak si gelem umyju ruce, abych nechytla nějaký breberky, když si tam budu šahat. Pokud mám pysky u sebe a tlačím relativně málo, tak si taky skoro celá počůrám, protože ten proud si dělá co chce :-D

      Vymazat
    4. Řekla bych že víc je to ovlivněný sklonem a silou proudu. Vem si že když se na záchodě trochu předkloníš, hned je všechno "čistší".

      Vymazat
  15. Absolutně perfektní blog a článek ;-) taky se vždy snažím o čárku a ve finále jsem oholená úplně :-). Jak jsi psala, že se holíš
    Intimgelem - jaký máš na ně názor? ( prý potom dole divně voníme...)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to já se naopak neholím nikde (maximálně se vší opatrností zastřihuji jako anglický trávníček). Představa, že se dole oholím a vypadám jak před pubertou nebo jako oškubané kuře, mě děsí. A přirozenost se mi líbí i u mužského - čím chlupatější, tím lépe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Nikdy jsem se neholila, preferuji spíše jen opravdu pečlivou úpravu a případné oholení jen tak aby nic nebylo viděr z plavek. Přítel je spokojený, že se neholím v intimních partiích. U holení mužů mohu jenom souhlasit. Je to hezčí. :)

      Vymazat
  17. Já to střídám. je to asi divné, protože většina holek preferuje jednu variantu. Samo o sobě mě holení hrozně nebaví a ani se mi moc nelíbí pohled na sebe oholenou, nicméně mám ráda ten "pocit" hladkého oholení, takže se někdy holím do hladka, jindy se jen "upravuju" a asi nejčastěji nosím vyholený blesk (ano je to trapné, ale mám to ze Sexu ve městě, nosím to tk asi od 14ti), měla jsem i vykřičník, srdíčko taky, ale to bylo divné. Je ale fakt, že mám chloupky tmavé, jemné a poměrně husté, takže to vypadá normálně, když jsou chloupky řidší, tak to vážně může vypadat jako ten zmíněný chudák křeček :D
    Co se týče chlapů, jsem spokojená, pokud jejich tělo zůstává od krku dolů žiletkou neposkvrněné, jedině, že by měli chlupatá záda, to se mi opravdu hrubě nelíbí, ale jinak nemám ráda, když se chlapi holí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥