pátek 13. prosince 2013

Tenkrát poprvé

Vůbec mě nenapadlo vám to tady vyprávět. Dokud mě o to nějaká slečna přímo nepožádala. Tímto ti děkuji za inspiraci, a doufám, že jsi stále panna. Ve třinácti letech není kam chvátat, ale musím vám něco říct.

Abych nedávala morální kázání, sama se přiznám. Ve třinácti letech jsem zažívala asi nejbouřlivější období, co se týče objevování a poznávání. Vystřídala jsem spoustu kluků ve škole, měla jsem pocit, že se každý den zamilovávám a nedělala si starosti s tím, co si kdo myslí. Radostně jsem se muchlovala na zastávce v tričku nad pupík, s nápisem "Don´t break my heart" a divila jsem se, že se doneslo mojí mámě to, že se chovám poněkud divoce. Radostně jsem taky toho léta poznala na rodinné dovolené jednoho kluka. Zpětně nevím, jestli mě tak očaroval a jestli ano tak proboha čím, ale tahali jsem se spolu celý týden. Tenkrát jsem toho hodně zažila.
Bylo mi právě třináct.


Když za mnou o pár dní později přijel, byli jsme spolu na prázdném nádraží a on mě tam prstil. Pak vzal mojí ruku, strčil si jí do kalhot a já vlastně měla pocit, že se to tak nějak očekává. Bylo to poprvé, co jsem měla v ruce penis a přišel mi strašně zvláštní. Vím, že jsem ho dokonce pak zkoušela nakreslit do deníčku, jen tak mimochodem. No, ale udělala jsem to. Vyhonila jsem ho a říkala si, že snad tohle nebude to, co by mě mělo vzrušovat. Bylo to slizké, hnusné a ani to prstění se mi nelíbilo. Pak mi přišel stejně slizký i on a už jsem se s ním nechtěla nikdy vidět. Asi o rok později jsem měla dalšího kluka, tentokrát to byla podle všeho láska.Vodili jsme se za ruce, líbali, vždycky když jsem si na něj sedala, cítila jsem přes kalhoty jeho erekci. Všechno to, co jsem zažila na nádraží jsme dělali u něj v posteli a já dokonce koupila kondomy. S ním se mi to totiž líbilo. Ne moc, ale trochu ano. Nevím, co mě táhlo do toho se s ním vyspat. Nebyla jsem v partě holek, které by se v tom předháněly a ani on na to nijak nespěchal. Asi za půl roku mi mělo být patnáct.
Byla jsem nadržená a nervózní zároveň a díky bohu, že nervozita převládla. 
Nakonec jsem se neodvážila ty kondomy ani vyndat z tašky a později večer, jsme je s kamarádkou nafukovaly, pinkaly si s nimi po pokoj a smály se tomu. Když na to vzpomenu, vidím tohle užití kondomů jako nejlepší, které se mohlo v té době stát.

V patnácti jsem si našla kluka. Byla to moje první velká láska, opravdový vztah. Byla jsem na intru, byla jsem celá velká a dospělá. A samozřejmě nedočkavá, chtivá a vlhká. Domluvili jsme se, že se spolu vyspíme. On byl panic, takže to mělo být naše poprvé a vcelku rozumně jsem se nechtěla spoléhat na kondomy. Už si nepamatuji jak to přesně bylo. Ale vím, že jsem si šla pro antikoncepci ke gynekologovi a tam se to pokazilo. Čistě nechtěně, jen tak, řekl tý patnáctiletý, na sex natěšený holce:"Máte nádor na vaječníku a je to vážný" a poslal mě do Motole. A tam jsem si mohla sex dlouho tak akorát představovat a doufat, že budu zdravá. Když jsem se nakonec zotavila, vyspali jsme se spolu. 
Ani nevím jak. Kolikrát jsme před tím dělali "ty věci kolem" a pak jsem prostě v domnění, že budeme dělat zase to, ležela na zádech a mazlili jsme se. Najednou to nějak vyplynulo ze situace a já prožila svůj první sex. Vím, že jsem si to psala do deníčku a poslouchala u toho tuhle písničku, přesně tak jsme se totiž cítili.





Zpětně na to nevzpomínám jako na nějaký zlom v životě. Nevím o tom, že by mě něco bolelo, že bych byla nervózní nebo něco podobného. Nevzpomínám na to jako v rubrice Tenkrát poprvé, které jsem stejně nikdy nevěřila. Jak můžete na poprvé prožít krásné romantické milování? Co to je za kravinu? Budete rádi, když to vůbec nějak prožijete...Nečekejte od sebe moc, ani od něj. A nebojte se říct, jak se věci mají. Vím, že my jsme tenkrát věděli, že ani jeden z nás ještě s nikým nespal.
S tím klukem jsem byla ještě asi rok po tom. A zažili jsme spolu pár daleko lepších sexů. I když si nepamatuji přesně ani jeden, a moje nejlepší období přišlo až po tom.



Dělejte to, kdy chcete. Neuznávám hranici 15 let. Někomu je v tomhle věku ještě na sex málo a někomu už dost.. Jen nechápu ten dnešní trend. Proč to dělat někde na záchodech na diskotéce s někým koho neznáte? Na první sex s určitě líp vzpomíná, když proběhne s někým, s kým toho nemusíte litovat. A chraňte se nejen antikoncepcí, ale taky zdravým rozumem.

Nedalo mi to a šla jsem najít deníček z té doby. Takže bylo to přesně 24.3.2008. Mám u toho srdíčko a napsáno - Moje sweet first s ním - Já+Láďa navždy spolu♥
No, takže důkaz toho, že to pro mě nebylo nic traumatizujícího :)

14 komentářů:

  1. Prstil tě na nádraží? když si byla ještě panna?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ale ne na nádražím plné lidí, bylo to staré nádraží, kam už nikdo moc nechodí.

      Vymazat
    2. ona to asi myslela tak, jak tě mohl prstit jako pannu, že tě to muselo dost bolet ne? možná jsi už potom panna nebyla..

      Vymazat
    3. Jakto? Mě nic nebolelo, prstění jsem zažila ještě několikrát před prvním sexem a nikdy žádná bolest nebo tak něco.

      Vymazat
  2. Já o to přišla v 16 s klukem, do kterýho jsem byla strááášně zamilovaná... Stálo to za prd, strašně to bolelo a on byl nemožnej.. Měla jsem ještě rok počkat, protože to jsem potkala svojí první velkou lásku a s ním bylo to poprvé moc krásné a romantické... Miluju ho dodnes a je to už 11 let zpátky a nejsme spolu..

    OdpovědětVymazat
  3. Tím začátkem mi připomínáš moji spolužačku ze základní školy, akorát ta to udělala už v těch 13. U mě to bylo v 16 po 9 měsících vztahu(a ještě jsem s ním vydržela rok a půl), ale bylo to tak nucené. Bolelo to a opakovaně jsem to udělala jen proto, že jsem byla zamilovaná. Byl to debil a já kráva. UVědomovala jsem si to a nic s tím nedělala. Po rozchodu s mou velkou láskou bylo najednou vše jinak a já věděla, co a jak dělat a kdy a proč a od té doby žádné výjimky a hloupé důvody :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkně napsané :) Jinak, já o to přišla taky v 15, se svou první láskou, byli jsme spolu rok. I když nám to nakonec nevyšlo, našlo se i pár fakt ošklivých chvil, občas si na to vzpomenu a musím se v duchu usmát ,i když je to už hodně let zpátky. Jsem ráda, že jsem to zažila s někým, koho jsem v té době měla opravdu ráda a kdo měl rád mě. Takže s tvým posledním odstavcem souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já o to přišla týden přes svojí 16ckou..s klukem kterýmu bylo 17 a taky ještě neměl nikdy holku..takže jsme si byli kvit..taky to tak vypadalo:D nevěděli jsme co a kam.. já suchá..bolelo to jako deb*l :D poté jsme spolu spali ještě asi 3x ale asi po 2 měsících jsem se snim rozešla protože ve svých sladkých 16cti jsem se nechtěla vázat..:) můj první sex byl katastrofa:D první sex si neužije snad nikdo :D

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezky napsaný :) Já jsem zažila svůj první sex den před 15. narozeninami - na Velikonoční pondělí :D Nebolelo mě to, nekrvácela jsem, ale žádný extra zážitek to taky nebyl. Bylo to s mojí první velkou láskou, která trvá už skoro pět let. I když teď už je to mezi námi bohužel jen o sexu. Za ty roky jsme se tak sehráli a tak nám to spolu funguje, že těžko najdu někoho lepšího.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, za mesic mi bude 17 a sexualne "ziju" od 12 stylem, ze se prstim..no ale nikdy s zadnym klukem nedoslo na vic nez na libani(pro poradek - ani jednoho z nich jsem nemilovala, proste jen vzplanuti).mozna je to staromodni, ale chci se vyspat s nekym koho opravdu budu milovat ale zase mi je blby byt jeste v 17 panna a sex chci. Co si o tom myslis a co bych mela podle tebe delat? Dik :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já o to přišla v 16 se svým už v té době ex přítelem. Nelituju toho a jsem za to i ráda. Chtěla jsem to s někým komu můžu věřit,kdo má zkušenosti a před kým se nemusím stydět ani ničeho bát. A to on splnoval. Bolelo to jako prase :D ,ale nemůžu říct,že bych z toho měla nějakej špatnej zážitek, ale ani to nebyl žádnej vodvaz .I tak mě to v rámci možností bavilo a řekla jsem si,že příště to bude lepší. A taky bylo a je :D .

    OdpovědětVymazat
  9. Jak ty říkáš, i mých 13 let bylo nejbouřlivější období. Cítila jsem se na to,byla jsem vyspělá už dost, i v hlavě. Spala jsem s hodně klukama, vždy jen na jednu noc. Byla jsem dítě všech pařeb, dospělí mě brali mezi sebe úplně v pohodě.. Ale taky jsem je vystavovala řádnýmu riziku, kdyby to někdo zjistil, mohli by mít všichni ti kluci pěkný průser..
    Sex jsem si užívala, nedělala jsem to proto, abych byla frajerka mezi mýma kámoškama, to fakt ne..

    OdpovědětVymazat
  10. Mně bylo tehdy 18 a stalo se to s klukem, kterého jsem milovala. Chodili jsme spolu v té době už 4 měsíce, takže o uspěchání nebyla řeč. Vůbec nelituju toho, že jsem si počkala. I když nám to pak nevyšlo, byly z toho nádherné 3 roky. Už před samotným poprvé jsme spolu zkoušeli různé věci, takže mě sex ani nebolel a hlavně jsem mu věřila, takže všechno šlo tak nějak samo :). Spíš jsem z toho byla pak zmatená a říkala jsem si, že jestli tohle má být ten úžasný sex o kterém všichni mluví tak je asi něco špatně :D Postupem času jsem tomu přišla na chuť. Byl pro mne úžasný milenec a protože jsem byla nezkušená i učitel. Naučil mě jak si sex užít tak, až je ze mne skoro nymfa :D
    Jak píše Vanilopka, nejde stanovit věková hranice. Každý ať se miluje kdy chce. Hlavní je jak je člověk připravený psychicky a hlavně jakého má partnera. Když dotyčnému budete věřit a budete k němu chovat city, bude to úplně jiný zážitek, než bezmyšlenkovitá akce na party nebo dovolené. A hlavně děcka nezapomeňte na ochranu!

    OdpovědětVymazat
  11. První sex jsrm prožila v šestnácti na společné dovolené s o rok starším klukem s kterým jsem měla čtyři měsíce vztah. Taky jsem byla jeho první, takže to proběhlo a bylo bráno celkem odlehčeně. :) bolelo to jenom chvíli a malinko bez krve a nějakých histeráků. Panenskou blánu jsem ztratila už několik let předtím různými pokusy mladý holky a tak nebyl žádný problém. Oba jsme si to moc užili a jsme spolu dodnes. Je to pořád stejně krásné a pořád ho bláznivě miluju stejně jako při našem poprvé. :3 :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥