středa 4. prosince 2013

Věříte na zázračné účinky afrodiziak?


Někdo tomu věří, jiný zase ne. Jeden známý tvrdil, že ty španělské mušky jsou naprosto úžasné a jiný zase, že to je reklamní tah. Já zkusila Poppers a plna očekávání jsem se ničeho nedočkala.
A tak dřív, než sáhnete do peněženky nebo na společný účet, zkuste se podívat do ledničky a možná něco uvařit. 

Při nejmenším na vás bude působit placebo efekt a pocit toho, že právě jíte něco, co by vás mělo dostat do varu.

Máte v ledničce kaviár? Já ne... A to právě tyhle rybí vajíčka působí jako jedno z nejlepších afrodiziak. Vůně kaviáru (která mě připomíná čas vyklízení akvárka) má evokovat sex. Takže hurá do toho. Když už kaviár koupíte a budete se s ním krmit, určitě nastane alespoň ten výše zmíněný placebo efekt, protože, přece takhle "nevyhodíte" peníze. A když jsme u té rybiny, která má představovat sex, zkuste možná radši krevety.

Šampaňské, to už zní líp. A můžu to potvrdit, že vždy když se napiju šampaňského, tedy nemyslím jednu skleničku, začnu mít chuť na sex. Většinou popíjím s kamarádkou v baru. A věřte tomu, že se musím hodně držet. Navíc bublinky jak je známo uvolňují zábrany a dodávají nám odvahu zkoušet nové věci. Mnohem "odvázanější" jsem po šampaňském než třeba po víně. Ale i tady platí, všeho s mírou.


Naopak u všemi opěvované čokolády si nejsem moc jistá. Mě pálí z čokolády žáha a představa upatlaného čokoládového sexu mě vůbec neláká. Za to jahody, to už docela jde,dokonce je prokázané, že stimulují produkci hormonů a díky obsahu zinku také tvorbu testosteronu. U mě když už jahody, tak se šampaňským. Hlavně ne se šlehačkou! To bych si spíš nechala na moje single chvíle u Zoufalých manželek.
Nejím med, ale jen tak pro pozornost, patří mezi afrodiziaka taky.
Pokud máte radši zeleninu, vsaďte na chřest, který prostě neumím připravit, ale prý vás dostane do varu polévka z něj a nebo celer. Z něj umím docela dobrou pomazánku, kde chuť celeru není vůbec cítit. Ale i moje milovaná rajčata s bazalkou dokáží divy.
Víte co? Mnoho z těch jídel jsem jedla před sexem, ale i bez toho, aniž bych měla na sex chuť. Nemyslím si, že by to mělo nějaký zázračný vliv, ale možná když tomu budeme věřit?
Zajímají mě vaše zkušenosti a názory. Máte jídlo nebo pití, kterému tyhle účinky opravdu věříte? A nebo stejně jako já zastáváte názor, že můžete sníst klidně vzrušující BigMac?:)

Sem s tím..

8 komentářů:

  1. Nějak na to nevěřím, na mě zaručené afrodiziakum když přítel sundá triko a začne mě vašnivě líbat:D anebo se mrknu na dvě videa nějakého lehčího porna a hned je chuť :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek. Já jsem nedávno očuchávala kosmetické oleje od firmy Saloos, padla mi do ruky erotika, jen sem si čichla a udělalo to se mnou divy :D takže třeba taková masáž tímhle olejem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad těmahle věcma pořád přemýšlím (Saloos), teď mám další přemýšlení :D

      Z potravin o kt. píšeš by mě zaujaly tak možná jahody.. jsou sexy a nenacpeš se k prasknutí, jinak nic. Kaviár mám ráda, ale rybina mě nerajcuje :-)

      Vymazat
  3. Mě ten saloos uspával :D :D ale jako fakt

    OdpovědětVymazat
  4. Já stále čekám, až mi přijdou moje afrodiziaka od vanilopky, tak doufám, že to bud emít grády..Jinak alkohol na mě také platí.

    OdpovědětVymazat
  5. zázvor... 100% zázvor... ne,že by fungoval jako viagra,ale zvyšuje prokrvení a to je ehm... skvělý

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je zajímavé, že u vás ten poppers nefungoval. Já mám opačnou zkušenost. Ale jako u všeho v životě si prostě myslím, že není dobré mít přehnaná očekávání a prostě si to v tu chvíli užít. A taky je možné, že jste si koupili nějaký špatný nebo třeba prošlý..? My jsme pořizovali tady a spokojenost ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Toto jsou vlastně hodně zajímavé tipy. Například o tom chřestu už jsem někde četla, prý to funguje skvěle. Přemýšlím, že bychom to mohli zkusit i doma. Poslední dobou nám to totiž v posteli trochu skřípe. Ne, že by nebyla chuť na sex, jen spíš manželovi už to nejde tolik jako dřív, tak přemýšlím co s tím. Ještě mě napadlo, že by se dala vyzkoušet třeba kamagra, ale myslím si, že prvně bude lepší zkusit něco přírodního.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥