pátek 27. prosince 2013

Všechno v jednom

Když jsem si pořídila ty anální kuličky, vlastně jsem nevěděla k čemu. Byla jsem zrovna sama, takže vyhlídka sexu a ještě navíc sexu s hračkama byla v nedohlednu. Ale poslední dobou už nechci jenom tak se udělat. Dřív jsem si pustila sprchu a obstarala si pár rychlých orgasmů. Neříkám že to není fajn, je to super, ALE. Stejně jako v sexu i při masturbaci existuje to, co je super a TO, co je extra. Nejdřív jsem zjistila že strčit si prst do druhé dírky není úplně na škodu. Sprchou si dráždit klitoris a přitom si jemně strkat prst dovnitř a zase ven. Když jsem to udělala poprvé překvapilo mě, jak jiného orgasmu se tím dá dosáhnout. Když se uděláte při současné stimulaci ještě těhle míst je to táhlý, dlouhý orgasmus, takový ten :Už, už, už a nic, několikrát se to zopakuje a pak přijde odměna za vytrvání, ve formě něčeho šíleného!
Kdo zkusil určitě mi dá za pravdu.
Pak jsem si začala strkat ukazováček do kundičky a prostředníček vedle. Úžasné!! Jenže v kombinaci s držením sprchy složité, co si budeme povídat.
No a pak jsem si vzala ty kuličky a tím se všechno vyřešilo. Povytahuju ty dva konce, hraju si, nechám je jen tak a sprchou se dráždím.
Řeknu vám, stimulovat si všechna místa najednou je to, o co by žádná z nás neměla přijít.
Zkuste to taky..



7 komentářů:

  1. Souhlasím, je to fakt bomba si strčit prstík i do druhý dírky a dráždit se :-)
    Mám po tom super orgasmy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak si tak čtu tenhle článek a už celý den jsem taková.. No prostě nadržená a jelikož přišel čas mytí a sprcha je jediné místo, kde se můžu odvázat, protože nikdy nevim, kdy mi vtrhne moje bláznivá babička do pokoje, zkusila jsem tvojí radu a použila všechno a málem jsem se neudržela na nohách... Prostě vodvaz... :))) Ženy s chutí do toho...;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bohužel mám problém udělat se sama:( Nejsem nijak extra zkušená, jen jeden sexuální přítel a taky pěkně dávno. A samotnou mě to prostě nebaví, zkoušela jsem to už několikrát, a různě, ale asi nejsem dostatečně vytrvalá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To samé mám já při prstění. Několikrát jsem to zkoušela, ale prostě nic. Po chvíli mě to přestává bavit, bolí mě ruka.. :D nic prostě. Ale ta sprcha, to je ONO!

      Vymazat
    2. mě prstění také nejde.. tak se dělám třením o peřinu :D

      Vymazat
    3. Jupí, nejsem sama :D

      Vymazat
  4. Na tý fotce si ty?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥