úterý 26. srpna 2014

Hledáme mladou slečnu na úklid domu! II.

Ležela jsem v její posteli na chladném saténovém přehozu a koukala do stropu, velký křišťálový lustr mi připomínal řetízek, který nosí téměř mezi prsy a postupně zhasínající svíčky v místnosti rozlévaly vůni kouře. Dominika byla jiná, nechtěla divoký sex a nesnažila se mě zmocnit stejně jako její muž. Byla něžná a zvláštním způsobem zvrhlá a ve chvílích, kdy jsem vstupovala do dveří její ložnice se mě vždy zmocnil zvláštní pocit a žaludek se mi sevřel. Podle nálady mě pak nechávala buď ležet u ní a sama odešla pryč nebo jsem musela odejít do svého pokoje a viděla jsem jí až ráno, tentokrát jsem zase ležela tady a čichala vůni jejího parfému z polštářů. 

"Daniel bude dnes zase v práci přes noc.." řekla, když seděla po večeři u stolu a já jí dolévala víno. Pak mě jemně chytla za zápěstí a přitáhla mě k sobě. "Jdi prosím nahoru a připrav vanu.. Jsem dnes hrozně unavená.."
Začala jsem napouštět jejich velkou vanu, za těch pár dní, které už jsem tady strávila jsem věděla, že miluje mléčnou koupel a skleněným džbánem jsem přilévala mléko tak dlouho, dokud nebyla voda úplně bílá. Když přišla, měla už na sobě jen župan, který pomalu nechala spadnout ke kotníkům. "Pojď sem, nechci tady být sama.." Začala mě vysvlékat z uniformy a její ruce mě jemně hladily až se zastavily na tvářích. Jemně mě k sobě přitáhla a její rty se přitiskly k mým, pootevřela je a políbila mě. Pohladila jsem jí po vlasech. Bylo mi jasné, že od jejího muže se jí nedostává tolik pozornosti, kolik chce. A od toho jsem tady já.. Stály jsme tam v objetí před vanou a hladily se a líbaly. Ona pak vlezla dovnitř a ponořila se do bílé vody. Chvíli jsem si jí prohlížela a pak jsem šla k ní. Mléčná voda byla horká a já nabrala trochu do dlaně a začala jí jemně omývat. 
Každý dotyk jsem provázela dotykem jazyka a zvláštní pozornost jsem věnovala jejím prsům. Milovala když jsem je celé olizovala a zkoušela je brát do pusy. 


Náš sex byl už o dost bližší než ten první, měla jsem pocit, že jí už umím odhadnout a rukou jsem jí zajela mezi stehna. Začala jsem jí hladit a jemně konečky prstů přejíždět hebkou kůži. Sedla si na okraj vany a roztáhla nohy. Byla nádherná..jemně jsem jí olízla a pak znovu, rukama jsem jí držela stehna od sebe a hlavu přitiskla pevně k její hladké mléčné mušličce. Ponořila jsem jazyk tak hluboko, jak to jen šlo a sála jí. Začala tiše vzdychat a rukama mě pevně chytla za vlasy a přitáhla si můj obličej ještě blíž. "Chutná ti mlíčko?" řekla najednou. "Mohla bys mi prosím podat tu černou krabičku vedle vany?" Zvedla jsem se a naklonila se pro ní, když jsem pak krabičku otevřela, byl v ní malý balónek a různé nástavce na klystýr. Předklonila se a opřela se o okraj vany. Nabrala jsem do balónku vodu, položila ho vedle sebe a jazykem začala její análek připravovat na mléčnou sprchu. Pomalu jsem do ní strčila jeden prst a do druhé dírky druhý..přes tu slabou stěnu uvnitř ní jsem cítila svoje prsty a začala jsem být hodně vzrušená.. Začala jsem cucat konec balónku a pak jsem ho do ní začala vsouvat. Slastně se prohnula. Dva prsty jsem jí vsunula do kundičky a projížděla jí tam a zpět až do chvíle, kdy byl celý nástavec balónku uvnitř a pak jsem ho pomalu začala mačkat. 


Obsah balónku do ní pomalu vtékal a já jím otáčela, vytahovala ho a zase ho nadoraz zasouvala, zatímco slastně vzdychala. Když byl prázdný zopakovala jsem to ještě několikrát až byla úplně plná. Stiskla jsem jí pevně půlky k sobě a přitiskla se k ní zezadu a začala se otírat o její zadek. Pak jsem nastavila obličej a vyplázla jazyk a ona mi na něj začala stříkat.


Nejprve jsem měla zvláštní pocit, ale ten se okamžitě změnil na maximální vzrušení. Začala jsem na ní dorážet jazykem a vsouvat do ní prsty a bylo vidět jak moc jí dráždí, když začne stříkat. Přitiskla jsem k ní rty a jazyk vsunula dovnitř.... hrozně jsem si při tom přála, aby tohle dělala ona mě.
Pak se otočila a začala mě líbat. Pod vodou jsem jí začala přejíždět klitoris a pak jsem do ní vsunula prsty. Podívala se na mě a udělala to samé. V mém těle se rozlil pocit radosti a vzrušení. Dlouho jsme jedna v druhé jezdily prsty, tak dlouho dokud se neudělala. Přirazila naproti mojí ruce a pevně mě uvnitř sevřela..její vzdychání se při tom ozývalo celým domem. 


Když otevřela oči, bylo to poprvé, kdy jsem v nich viděla touhu po tom, abych se udělala taky. Zvedla se a chytla mě za ruku. "Pojď ven.. já už si půjdu lehnout.." řekla, a já cítila jak se vzrušením celá chvěju a bylo mi líto, že už odchází. Před vanou se ale zastavila a klekla si přede mně. Instinktivně a v touze po ní, jsem opřela jednu nohu o okraj vany a ona mě začala lízat a při tom do mě zasouvala prsty tak hluboko, že jsem za chvíli věděla, že přijde můj první orgasmus s ní. Když jsem se udělala okamžitě se zvedla a políbila mě. "Dneska můžeš spát u mě..."







4 komentáře:

Děkuji za komentář, V. ♥