úterý 12. srpna 2014

Hledáme mladou slečnu na úklid domu!

Ve schránce na mě čekala černá obálka bez adresy. "Hledáme mladou slečnu na úklid domu!" stálo na malé zlaté kartičce uvnitř. Spolu s letáky jsem položila i tuhle reklamu na stůl a zapomněla, že jsem vůbec něco viděla. Druhý den u snídaně, když jsem si letáky přisunula k sobě a rozhodla se si je prohlídnout, jsem si všimla malého písma na druhé straně zlaté kartičky.
"Požadujeme: ochotu, milé vystupování, pracovitost, odvahu zkoušet nové věci..", četla jsem dál... "Nabízíme: bydlení v luxusním domě a vše na co si vzpomeneš!!" Ta malá zlatá kartička mě začala čím dál tím víc zajímat a když jsem na konci našla telefonní číslo, bylo rozhodnuto. Ne že bych tomu věřila, ale chci zjistit víc!
Když jsem večer seděla na posteli a vytáčela číslo na kartičce, čekala jsem snad všechno, na druhé straně se ozval příjemný ženský hlas. "Dobrý den, jsem moc ráda, že voláte! Víte já nemám na úklid moc času, oba dva s manželem jsme pořád v zaměstnání a tak hledáme někoho, kdo by nám trochu usnadnil život.." Následovala domluva schůzky hned na další den.
Stejně jak jsme se domluvily, tak druhý den přesně v šest hodin stálo u smluvené restaurace černé auto, přes tmavá skla nebylo moc vidět dovnitř, ale když jsem otevřela, bylo mi jasné, že je to ona. Krásná žena, tak kolem pětatřiceti, s dlouhými černými vlasy, obličej schovaný velkými brýlemi. Když jsem si sedla vedle ní, do hlavy mi stoupal její těžký parfém a pevný stisk její ruky s dlouhými rudými nehty a perlovým náramkem mi připomněl, proč jsem tady.
 "Jmenuji se Dominika, před tím než vyjedeme k nám, ti řeknu něco o mě a o mém manželovi a ty se potom můžeš rozhodnout, jestli u nás budeš pracovat nebo ne, co ty na to?" 

Přikývla jsem a sledovala její rty. "Já a můj manžel si přejeme jediné, vše co uvidíš nebo co se stane za dveřmi našeho domu, tam také zůstane. Máme oba vysoké postavení a řadu významných přátel a některé věci by nás mohly ohrozit. Vyžadujeme abys nosila uniformu a v domě nepoužívala svoje věci, vše ti dám já. Ano, já ti dám všechno, od parfémů po župan, pokoj na spaní už máš přichystaný.. V podstatě jde jen o to aby byla spokojenost na obou stranách!"

Po mém souhlasu následovala dlouhá ale příjemná cesta. Když jsme konečně zastavily, hledala jsem nějaký dům, ale bylo to místo odlehlé, nikde nic. "Prosím tě, vystup si.." Dobře, teď mě pravděpodobně zabije..tak to bývá, když se rozhodnete pro něco takového. Vylezla jsem bez řečí z auta a ona si stoupla za mě. Na vysokých podpatcích byla vyšší než já. "Dám ti přes oči pásku, neboj se, je příjemná a snadno to s ní vydržíš do té doby, než budeme doma" potom už se mých víček dotkla hebká látka a cítila jsem, jak mi vzadu na hlavě uvazuje uzel.

Její ruce mě chytly kolem ramen a nasměrovaly do auta. Nevím jak dlouho potom ještě cesta trvala, ale probíhala stejně jako do té malé zastávky. "Všechno bude v pořádku, manžel už možná bude doma..." položila mi ruku na stehno. Cukla jsem s sebou, páska přes oči mi bránila se orientovat a začínala jsem být hodně nervózní.
Auto zastavilo. "Můžeš si sundat pásku, jsme doma!" řekla mile. Viděla jsem lehce rozmazaně, vylezla jsem z auta a stála jsem před dveřmi největšího domu, který jsem kdy viděla. Rozhlídla jsem se kolem a viděla jen betonovou hradbu.
"Ten kufr si tady necháš, nebudeš ho potřebovat. Pojď za mnou." Všechno bylo zlaté a bílé, vyleštěné, ani náznak toho, že by v tomhle domě měl někdo uklízet. Ona mě vedla nahoru po točitých schodech až do ložnice. "Posaď se na chvilku tady" ukázala na bílou koženou postel a odhrnula saténový přehoz. Vyndala krabici převázanou černou stuhou a další o něco menší. "Teď tě tady nechám samotnou, ty si všechno prohlídneš, oblíkneš a přijdeš zase po schodech dolů, platí?"
Když se za ní zaklaply dveře a já pomalu otevřela malou krabičku, vyndala jsem černé lodičky na vysokých podpatcích. Položila jsem je vedle postele a otevřela velkou krabici. Bylo mi jasné, jakou uniformu si pán domu přeje a moje tušení se potvrdilo. Vytáhla jsem korzetové šatičky, punčochy a čepec na hlavu. Koukala jsem na tu výbavu a říkala si, že couvnout už nemůžu..a možná ani nechci.
Pomalu jsem se oblékala do všeho, co mi nadělila a na dně krabice jsem našla vzkaz "Můj manžel nerad na něco čeká a je zvyklý dostat vše hned. Kalhotky nemáš!"
Když jsem pak scházela po schodech, nohy se mi třásly a cítila jsem, jak vlhnu. Viděla jsem jí, jak sedí na křesle, nohu přes nohu a sukni vyhrnutou do půlky stehna. Prohlížela jsem si jí celou tu dobu, její rty, které mě fascinovaly a styl jaký mezi ně vkládala dlouhou cigaretu, byla okouzlující. "Tady jsi zlatíčko! Vypadáš skvěle!" Zavolala a stoupla si. "Davide, pojď sem!" 
Pokud jsem do teď myslela, že jsem nervózní, pletla jsem se. Když se otevřeli dveře od další místnosti, srdce mi bušilo až v krku. Nevím proč jsem celou dobu čekala staršího muže, ale on byl mladý, vysoký a nádherný! V bílé košili ke mě přicházel jako bůh. Na rozdíl od jeho ženy se mi nepředstavil, nepromluvil a když ke mě přišel vášnivě mě políbil. Jeho rty se přitiskly k těm mým, a jen na chvíli, jakoby nechtěně jsem cítila jeho jazyk. Podívala jsem se na ní. "Jak jsem říkala, on prostě nerad na něco čeká.." usmívala se a stála opřená o křeslo. Jakoby nic jsme spolu usedli ke stolu, všichni společně se najedli, já poslouchala jak se spolu baví. "Teď umyj nádobí a uvidíme se ráno!"
Druhý den, když jsem otevřela oči, viděla jsem u dveří krabici s mašlí. Tohle už tady jednou bylo
Dnes jsme sami doma, obleč si tuhle uniformu a přijď mi udělat snídani!
Nádherný krajkový korzet se zlatou sukní, síťované punčochy a náhrdelník. Ano..pán mi udělal radost.




Když jsem přišla dolů, seděl u klavíru, v bílém nátělníku a bílých kalhotách, doslova jsem cítila, jak mě jeho pohled propaluje skrz na skrz. "Pojď sem ke mě!" vybídl mě. Vstal, pevně mě chytil za paži a vedl do pokoje. Bez řečí mě povalil na postel.

Tiskl se ke mě a vášnivě mě líbal. Dlouho. Jeho polibky byly intenzivní a přes kalhoty jsem cítila, jak mě chce. "Chci tě...Strašně tě chci!"


Chtěla jsem to taky, samozřejmě že chtěla. On byl prostě dokonalý, jeho těžké tělo mě mačkalo do matrace a já toužila jen po jednom. Z krku mi pomalu sklouzával a jemně přitiskl rty na mojí bradavku. Stiskl jí zuby. Potom druhou. Jeho ruka mi přitom mířila mezi stehna a pomalými pohyby mi dávala nohy od sebe. Jeho polibky nekončily. Ne.. spíš bych řekla, že právě začaly. Divoce mě políbil na podbřišek a pak níž a níž až se nakonec přisál, stejně jako to před chvílí dělal s mým rtem, na můj klitoris a jazykem na něj jemně dorážel. Potom změnil líbání na lízání, jeho jazyk mi tvrdě projížděl nahoru a dolů až zajel dovnitř a já byla na pokraji šílenství.



"Vstaň, chci si tě vzít zezadu!" Řekl najednou a já měla pocit, že na tohle čekám celou dobu, konečně ho poznám, ucítím ho uvnitř sebe! Stála jsem opřená rukama o postel a když ho do mě poprvé vrazil, vykřikla jsem. Podlomila se mi kolena. Ano, byl dokonalý ve všech směrech. Jeho přírazy byly rázné, prudké a hlavně nečekané. Pomalu ho ze mě vytahoval a to rychleji do mě vrážel a pevně mě tiskl na ramenou. 


Přišlo mi, že je to snad hodina, tohle tempo bylo vražedné..nic, nic, nic a najednou hluboký příraz. Klepala jsem se v očekávání, kdy to zase přijde, chvěla jsem se na pokraji orgasmu ale ve chvíli ,kdy zase nic nebylo, to pomalu opadalo. Pak mě povalil na postel a lehl si za mě na bok. "Vím, že se chceš udělat! Ale nesmíš! Jsi moje služka ne moje manželka!" Po těch slovech jsem po něm toužila ještě víc a když nabral tempo a divoce do mě bušil, všechno se uvnitř mě stahovalo v naprosto nekonečném orgasmu. Snažila jsem se nedat to najevo, bála jsem se, co by se stalo a tak jsem to v sobě dusila. "Cítím, jak se vevnitř stahuješ! Nejsem hloupej!" Okamžitě se zvedl, otočil mě na záda a klekl si nade mně.
Prudce ho do mně vrazil a pak ještě a znovu. Zatmělo se mi před očima a cítila jsem to. Věděla jsem, že to přijde a nechtěla jsem se tomu bránit. Začala jsem nejprve pomalu téct a když ho ze mě vytáhl, stříkala jsem v mokrém orgasmu a svíjela se na tom saténovém prostěradle. Když jsem otevřela oči stál nad mým obličejem a honil si ho. Zvedla jsem hlavu a otevřela pusu, byl horký, naběhlé žíly a tak tvrdý, že jsem toužila mít ho tam znovu. Pak se udělal.. to horké semeno mi vystříklo na tvář a pak znovu a znovu.



Pak si mě za vlasy přitáhl k sobě a pomalu přiložil žalud na moje rty. "Ukliď si to po sobě!" říkal to s úsměvem a ve tváři jsem viděla jeho spokojený výraz a na čele kapičky potu. Přitiskla jsem se k němu a vysála poslední semeno které v něm ještě bylo. Otřel mi tvář a strčil mi prsty do pusy, a tak ještě několikrát, dokud jsem nebyla čistá. "Teď se jdi nahoru převléct, máš tam tu uniformu, co ti dala moje žena, až přijde domů, má pro tebe taky práci!"



Celé video najdete TADY



11 komentářů:

  1. Tak jsem nachytala přítele jak si to čte a já to teď dočetla taky. Boží :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně super. :3

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké, doufám, že bude pokračování...

    OdpovědětVymazat
  4. Chci pokračování!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.youporn.com/watch/9175620/public-agent/?from=categ

    Co člověk nenajde ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lol,skvele jsem se pobavila :D
      Proste cesky pecko vzdycky stoji za to :D.Hlavne me dostava,jak furt rika vole :D

      Vymazat
  6. Užasný, taky bych chtěla pokračování! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nevíš prosímtě, kde se takovéhle krajkové korzety se sukní shání?? Díky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥