pátek 8. srpna 2014

Oslavme Mezinárodní den ženského orgasmu

Den ženského orgasmu vznikl v Brazílii, kde se jeden radní rozhodl věnovat ho své manželce jako kompenzaci za "sexuální dluh". Dnes se svátek slaví nejen v Brazílii ale také ve Španělsku, Mexiku, Norsku, Argentině a v Peru. A já si říkám, proč by jsme ho nemohli slavit taky? 



Jako zpestření oslavy jsem si pro vás připravila tip na dokument, kde vám sex koučka Julie Gaia Poupětová odpoví na všechny otázky, které kolem orgasmu máte!


Mě nejvíc zaujal seznam orgasmů, kterých můžeme dosáhnout. Že se odborníci často omezují jen na dva druhy, neznamená, že nemůžete zažít třeba mokrý anální orgasmus a řadu dalších. Celkově si myslím, že každá žena by tenhle dokument měla vidět (a možná by prospěl i mužům).
Užívejte si dnešek! Zkuste přijít na to, co vaše tělo chce, změňte vaše stereotypy při masturbaci, užijte si sex a hlavně oslavte svůj orgasmus!

Cesta je rozdělená na dvě části a obě dvě najednou stáhnete TADY




3 komentáře:

  1. Holky,

    blahopřeji k svátku. Hoňte si ty svoje pipky ze všech sil ...

    Ziggy

    OdpovědětVymazat
  2. miluji Tvůj blog, Vanilopko! mám přečtené všechny články a vždy se těším na další :) jsi super, jen tak dál! děkujeme

    OdpovědětVymazat
  3. Dá se prosím ještě někde stáhnout ten dokument? Je to starší příspěvek, tak už je to za tím odkazem smazáno, ale ráda bych to viděla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥