pondělí 25. srpna 2014

Pořiďte si kostým!

Sexy kostým... 
Dvě slova a vaše fantazie může začít pracovat na plné obrátky. Sexy oblečky mě fascinují už hodně, hodně dlouho a myslím, že nejsem sama. Můj první "kostým" byla školačka, jeden z těch, které snadno dáte dohromady doma a stačí k tomu málo. Skládaná sukně, podkolenky, košile uvázaná v pase a kolem krku kravata. A samozřejmě nesmí chybět dva culíky a mašle. Když jsem pak stála před zrcadlem, byla jsem dokonale nažhavená sama ze sebe, vypadala jsem totiž úplně jinak.. a úplně jiný byl i sex, který následoval. Kostýmů, které zvládnete vykouzlit z toho, co už máte ve skříni je dost, přesto si myslím, že mít doma opravdu pořádný kostým, se vším všudy je skoro nutnost. 

O pár let později jsem si kupovala svůj úplně první kostýmek a byla jsem zklamaná... přišel mi černý pytel, v něm kus hadru špinavý od lepidla a opadané chmýří se mi vznášelo po pokoji ještě měsíc po tom. 
Když jsem se rozhodla, koupit si kostýmek podruhé, měla jsem jasno a měla jsem velká očekávání. Chci luxusní obleček, který mi bude skvěle padnout. Chci něco, co bude sexy, ale zároveň si ho budu moct obléct třeba na Halloween nebo na kamarádky rozlučku se svobodou. A hlavně chci, aby byl kvalitní!
V současné době se nemusíte nechat omezovat téměř ničím a vybrat si můžete od Sněhurky po elfa včetně různých doplňků, které všechno doladí.


Já se nemusela dlouho rozhodovat, věděla jsem, že ON má slabost pro sestřičky... 


Rozhodla jsem se pro značku Obsessive a vybírala jsem na stránkách luxusnipradlo.cz.
Hned na začátek mě samotnou překvapily ceny, pořídit si sexy kostýmek, kde máte zárukou značku, vás vyjde klidně jen na necelých čtyři sta. A když jsem pak viděla krabičku (nebo spíš krabici), která mi přišla, oddychla jsem si, ano, takhle by to podle mě mělo vypadat. 


Kostýmek je z příjemného hladkého materiálu a opravdu do detailů propracovaný! Nikde žádná párající se nitka nebo nějaký jiný nedostatek, zip jde skvěle zapínat (a ještě lépe rozepínat..). Popravdě předčil moje očekávání a tahle sestřička vyléčila moje zklamání z prvního kostýmu. Co jsem nečekala je, že stetoskop je opravdu funkční a tak naše hrátky můžou být naprosto reálné... Byla jsem ráda, že jsem si v eshopu mohla vybrat svojí velikost, protože už bych se při kupování kostýmu nechtěla spoléhat na něco univerzálního, co mi nakonec nebude sedět. Šaty mi padnou naprosto skvěle a při délce do půli zadečku jsou přesně tak sexy, jak jsem chtěla.




"U mužů vítězí kostýmy letušek, policistek, sestřiček a školaček..."



Hodnocení:

+ kvalitní materiál a skvělé provedení
+ funkční stetoskop 
+ hezký střih 
+ zpestření sexu ale zároveň vhodný na party






5 komentářů:

  1. Nikdy jsem nad tímhle nepřemýšlela,ale zdá se to jako dobrý nápad, musí to být fajn oživení :) Tenhle kostýmek vypadá moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma několik pravých sesterských uniforem-jak ty dnešní "pytloidní", tak i pěknou kompletní uniformu "žákyňky" jako z 2. dílu básníků, nebo filmu sestřičky-myslím,že s trochou úprav to bude taky moc fajn... Dík za nápad ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty staré uniformy byli stejně hezčí, ještě s čepcem na hlavě a bílou zástěrkou.

      Vymazat
    2. jojo-je nááádherná-pěkně naškrobený čepeček, připínací límeček... ještě pořídit bílé podkolenky...

      Vymazat
  3. Jojo, sestřičky :-) btw. správně je to v ČR fonendoskop (v zahraničí se mu říká stetoskop, u nás je ale stetoskop oficiálně pomůcka na poslech ozev plodu - je v tom trochu zmatek, no :-D )

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥