pondělí 11. srpna 2014

Sladká letní giveaway!

Léto je v plném proudu a já jsem se rozhodla, že by jsme si ho mohli zpříjemnit další soutěží. A kdo jiný mohl nadělit tak sladké výhry než Růžový slon

Anální kuličky Triple 
Ano, jsou to ony! Moje milované a navždy ztracené kuličky jsem vybrala právě pro to, že vím, jak jsou dokonalé, báječné a chci tuhle radost dopřát někomu jinému (když už jí nedopřávám sobě). 

Jednoduché kuličky umožní vyzkoušet nové způsoby stimulace –
vaginálně, vaginálně+análně nebo třeba současně muž i žena. Okořeňte svůj sex a zkuste něco nového!


Kytičkový vibrátor Tickler Sunny
Mám ráda hezké věci a proto moje druhá volba byl vibrátor ve tvaru kytičky. Hned jak jsem ho rozbalila zamilovala jsem si jeho roztomilost. Je to taková malá hračka, která v krabičce připomínající malý skleník vypadá naprosto nevinně. Ale jen do té doby, než jí zapnete!

Veselý, hřejivě žlutý vibrátorek Tickler Sunny je malý, ale šikovný. Je tak jiný oproti klasickým robertkům! Plochá špička ve tvaru květinky výborně stimuluje erotogenní body (bradavky, klitoris).


Stimulační kroužky na klitoris
Není nad to si ho krásně ozdobit a vylepšit tak prožitek ze sexu a ještě zkusit něco nového. Tyhle kroužky vypadají hodně slibně, a tak jsou další výhrou v soutěži. Jsou pružné a oba dva mají výrazné, ale zároveň měkké výstupky, které určitě potěší váš klitoris. 

Oživte své partnerské hrátky škrtícími kroužky. Po nasazení na penis příjemně stimulují ženu a zvyšují dráždivost. Muž cítí penis více sevřený u kořene, což je pro něj příjemný a nový pocit…


Otázka je tentokrát "povídací" a doufám, že se něco dozvím pro změnu já ;). 

Co byste si koupili v sexshopu Růžový slon a proč? 
A pokud už nějakou hračku ze Slona máte klidně napište o ní!
Budu ráda, když vynecháte hračky, které můžete vyhrát.

Další podmínkou je být pravidelným čtenářem blogu - přidáte se jednoduše vpravo, kliknutím na možnost Připojte se k tomuto webu! (Nezapomeňte psát přihlášení, anonym se do hry nepočítá) 

Přeji hodně štěstí a sladký zbytek léta!
Losování proběhne 1.9.2014



73 komentářů:

  1. Koupila bych si anální kuličky Triple, jelikož mě láká vyzkoušet něco nového.
    gfc ervulenka
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jinak mě tedy lákalo vždy vyzkoušet nějaky We-Vibe :)) ty tvary jsou úžasné

      Vymazat
  2. Já bych si dokázala vybrat snad z každé kategorie. Ale nejvíc asi v. kuličky - dají se vzít kamkoliv a nikdo o tom nemusí vědět. Nebo We-vibe - čistě ze zvědavosti, když to každý tak chválí.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejspíše venušiny kuličky a jejich lubrikáče. Celkem mě to láká.

    secretofpink@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mě už dlouho láká vyzkoušet we-vibe, protože při normálním sexu mám docela problém dosáhnout vrcholu, takže si myslim, že tohle by mohlo být fajn a třeba by to s tím šlo a užili bychom si to oba =).

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj:) Tak já jsem od Slona vyzkoušela vibrátor Borůvka, hřejivý gel a anální gel. A právě čekám až dorazí v. kuličky:) Se vším jsem velice spokojená. A co bych chtěla vyzkoušet? Asi španělské mušky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč? Protože mě zajímá jestli opravdu fungují a jaké to je:)

      Vymazat
  6. Koupila bych si latexové prostěradlo abychom při sexu mohli používat různé olejíčky, nurugel a tak :) Určitě bych se podívala i po nějakém prádle nebo masce na obličej, ať je čím to okořenit.
    A ráda bych určitě někdy zkusila anální kolík nebo anální šperk. To mě dost láká. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Podle mě se má vyzkoušet všechno, takže bych koupila skoro všechno :)) Co ale plánuji koupit jsou pouta a chtěla bych vyzkoušet svorky na bradavky :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj:), už straaašně dlouho slintám nad pulzátorem od fun factory (http://www.ruzovyslon.cz/stronic-drei/). No a proč? Protože pulzuje a třeba bych konečně mohla dráždit G bod, vibrátorem mi to prostě nějak nejde, i když jsem koukala na dvd od G.J.Poupětový, kde teda dost důkladně radí, jak na to, ne, nejde to:)
    No a ze slona mam jen lubrikáční gel, a to PJUR Woman, kterej mi fakt vyhovuje a vždycky zachrání situaci:) Teda ne že bych neměla doma hračky:)), jen jsem nekupovala ze slona/dostala jsem je dárkem:)
    No, budu si držet palce,
    Lenka.Kolackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. já bych chtěla vyzkoušet anální kuličky a Poppers. Obojí mě láká,je to určité nevyzkoušené zpestření pro mne a přítele. Navíc-kdyby se mi kuličky nezalíbili,určitě není za škodu je vyzkoušet na něm 3:)

    fjord77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Zakoupila bych si bud další balení Poppers, do kterých jsem se zamilovala, anebo kuličky pro novou zkušenost. :)

    kristina.rezabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě perličkový vibrátor, který přiráží :D Ten mě fakt zajímá, jak moc dobrej by byl. A We-vibe, protože to je určeno pro dva a zatím máme hračky jen pro mě :D
    Sleduji jako Charmedka
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. kroužky :) s přítelem je milujeme a rádi zkoušíme nové a vyzkoušet bych chtěla venušiny kuličky, které mě lákají už dlouho
    ze slona zatím nic nemám
    greenballx_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Vyzkoušela bych venušiny kuličky, protože jsou další v pořadí na mém seznamu hraček a vždycky jsem je chtěla vyzkoušet. :)

    n.pavelkovas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Určitě nějaký nealergický lubrikační gel, zatím mi vyhovoval jen jeden.. a také venušiny kuličky, ty si chci do budoucna rozhodně pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  15. U Slona nakupuju pravidelně a ráda. Líbí se mi styl e-shopu i diskrétní a rychlé doručování. A miluju ty magnetky :D Mezi moje nejoblíbenější věcičky patří třeba hřejivý gel nebo Venušiny kuličky. Do těch jsem se teď zamilovala úplně.

    A přání? Rozhodně skleněné dildo Icicles no. 2. Toužím po něm už věčnost, jenom myšlenka na něj mě nažhavuje. Bohužel je celkem drahé a většinou tolik peněz najednou neschrastím. :( Snad někdy do budoucna.

    OdpovědětVymazat
  16. Své milé bych koupil anální šperk s barevným krystalem. Jejímu zadečku by moc slušel.

    OdpovědětVymazat
  17. určitě nějaký věci na BDSM :) protože je to prostě boží

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem vyhrála kdysi venušiny kuličky Feel Silicon a lubrikační gel Super Glide. A s obojím jsem spokojená :) Gel bych si určitě koupila znovu (a asi i brzo koupím :D). A kuličky jsou pro dlouhé chvíle, kdy jsem sama taky jako dělané. Obojí mohu jen doporučit.
    Taky bych ráda vyzkoušela pouta.
    Sleduji samozřejmě :)

    OdpovědětVymazat
  19. šíleně dlho už přemýšlím nad pořízením V. kuliček... ale jaksi ještě nebyla příležitost, pak mě ještě velice zaujalo Tenga Egg, teda ne pro mě :D ale nějak nevím jaké z těch moha... mno, snad jednou ustoupí má rozhodovací paralýza a něco si konečně pořídím :D

    OdpovědětVymazat
  20. Koupily jsme si s manželem hřejivý gel a ráda bych vyzkoušela v.kuličky :)

    OdpovědětVymazat
  21. Zrovna nedávno jsem projížděla růžovýho slona a zamilovala jsem se tam do těchto pout http://www.ruzovyslon.cz/pouta-na-ruce-kuze/ . Líbí se mi, protože vypadají kvalitně, jsou vystlaná a dají se oddělit od sebe. Jenže se nechci unáhlit a ještě radši počkám na nějakou další recenzi než si je koupím.
    Mimochodem tahle giveaway je boží :). Sleduju tvůj blog jako Lucie Salačová.
    Kdyby měl někdo zájem tak u mě je taky na blogu zrovna probíhající soutěž, i když asi ne tak zajímavá no :D http://readerspublicdiary.blogspot.cz/2014/07/soutez-giveaway-james-grippando-svedomi.html

    OdpovědětVymazat
  22. Od růžového slona už nějaké hračičky doma mám ;) Nejoblíbenější jsou venušiny kuličky,hřejivý gel a vibrátor na klitoris funny orange.A musím říct,že kombinace tohoto gelu a vibrátoru je famózní.
    Stále pokukuji ( a do budoucna si jistě i pořídím :D ) po we-vibe a kožených poutech.Oboje vypadá velice lákavě.Hlavně ty pouta.
    narya992@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. S přítelem bysme rádi vyzkoušeli we-vibe. Přijde nám ideální pro pár i pro případné hrátky a jelikož bydlíme s rodiči tak i tichost vibrací je fajn. :) Ráda bych si o tomto výrobku přečetla i u tebe na blogu. :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak to já bych si vybrala gelový vibrátor Borůvka. :D

    Sleduji jako Saki. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mňa láka http://www.ruzovyslon.cz/dildo-sklenene-icicles-no-2/, pretože... je proste úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  26. Koupila bych si http://www.ruzovyslon.cz/we-vibe-4/ , protože je hlaďoučký a úžasný. Osahávala jsem ho v erotic city a byla okouzlená! Ale ta cena! :-(

    OdpovědětVymazat
  27. Koupila bych si We-vibe 2, protože mě už hodně dlouho láká (hlavně kvůli kladným recenzím), ale zatím nemám nemám odvahu si ho pořídít kvůli tý ceně :D

    OdpovědětVymazat
  28. Už dlouho toužím po vibrátorku na klitoris, jelikož bych ráda svému příteli dopřála potěšení ze svého orgasmu a ještě bych chtěla zkusit We-vibe - kamarádka si ho strašně vychvalovala, takže to bude asi paráda!

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. škoda, že moje manželka je v tomto poněkud zpátečnická, máte spoustu zajímavých věcí, třeba We-vibe jak píše Nikola :-)
    Jaroslav V.

    OdpovědětVymazat
  31. Nejvíc mě asi lákají vibrátory od LELO. Zdají se mi luxusní a hlavně kvalitní ;)
    market.vitkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Já bych se tam podívala po nějakém dobrém lubrikačním gelu a nebo po erotickém prádýlku :) možná by neuškodil ani nějaký DVD filmík :)
    Pravidelnou čtenářkou jsem - RomanaLanska@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ráda bych vyzkoušela nějaké anální kuličky, citlivost tohodle zakázaného místečka mě pořád láká :-) Na růžového slona se s přítelem díváme často, už delší dobu přemýšlíme že by jsme nějakou tu hračku pořídili a vždycky mě zaujme tento vybrátor ->http://www.ruzovyslon.cz/vibrator-perlickovy-deluxe-prirazi-rotuje/
    Líbí se mi že se točí a přiráží a ještě vibruje :-) Jen když si to představím tak mám motýlky v bříšku :-D A je super že stimuluje i klitoris :-)
    A mimochodem, máš vážně skvělé příspěvky a články :-) Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  34. Po dlouhé době a rozmýšlení jsme si s přítelem pořídili vibrátor Borůvku :) A na www.ruzovyslon.cz od té doby nakupujeme víc a víc.Tento sexeshop bych doporučila každému,kdo hledá nějaké pomůcky nebo cokoliv k sexu nebo jen inspiraci :) Stejně tak i jejich výrobky ;) Jsou super :)
    Email: anna.pourova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. U Růžového slona nakupuju moc ráda a docela často. :D Zrovna minulý týden jsme si objednávali jejich dráždivý lubrikant a masážní olejíček - ty zbožňujeme. ;) A už nějakou dobu pokukuju po Venušiných kuličkách a análních kuličkách, takže mě tahle tvoje giveaway vážně hodně zaujala. :) Sice nemívám v soutěžích štěstí, ale proč to nezkusit...sleduju tě moc ráda, tak třeba to jednou vyjde.
    Děkuju za příležitost.

    OdpovědětVymazat
  36. Zrovna před týdnem jsem rozšířila svou sbírku o nafukovaci vibrační anální kolík. Sice jsem z toho měla ze začátku trochu strach - a nejen já :D ale nakonec zvítězila zvědavost a bylo to fajn :) Už se docela těším na další "trénink" s touhle věcí ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Ještě jsem u růžového slona nenakupovala,ale kamarádky ano a jsou spokojené.Já bych asi pro začátek vybrala pouta a nějáký masážní olej :)
    sleduji přes gfc jako Jana Svobodová

    OdpovědětVymazat
  38. :D no tak ja neviem ale ked vravia vsetci venusine gulicky tak to :D
    sledujem cez tento ucet

    OdpovědětVymazat
  39. Já bych si koupila we-vibe, protože se mi líbí jeho design a myslím, že určitě funguje tak, jak má - nebo ještě líp :))
    A taky se mi líbí vibrátory Lelo, ty na mě působí opravdu luxusně.

    OdpovědětVymazat
  40. Upřímně od slona, už mám vybrané asi 3 věcičky...ale momentálně se šetřilo na větší dovolenou tak nebyla příležitost. Po dovolené už se snad odhodlám a jako první objednám Delfínka s dvojitou vibrací...:)
    E:mail: Zvaralovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Tak samozřejmě čtenář jsem pravidelný už dost dlouho :)
    Osobně už pár hraček ze slona mám. Ale mám i tak zálusk na pár dalších věcí, jako třeba: dráždiví gel, mám ho odzkoušený a je moc faj:) http://www.ruzovyslon.cz/gel-lona-extaze-drazdiva-prokrvujici-130-ml/
    pak bych chtěla své polovičce koupit tengu http://www.ruzovyslon.cz/tenga-egg-silky/ , dál bych chtěla vyzkoušet návlek na penis, ne, že by ho má drahá polovička měla malého, ale trochu zpestření neublíží... http://www.ruzovyslon.cz/navlek-na-penis-vystupky-vne-i-uvnitr/ a ještě bych chtěla vyzkoušt masáží svíčky od lela http://www.ruzovyslon.cz/masazni-svicka-lelo-hruska-a-cedrove-drevo/, Můj drahý má rád mas v černých rukavičkách...:)

    Jinak osobně mám odzkoušené venušiny kuličky a za mě teda nic moc... žádné vzrušení mi nepřináší... Asi jsou dobré jen na to posilování..

    OdpovědětVymazat
  42. Já bych chtěla vyzkoušet nějaký vybrátor a i vyhrát tento :)
    GFC:aleachim15
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ahojky, já bych ráda vyzkoušela jejich menší balení lubrikačních gelů:))

    BedrunkovaRomana@seznam.cu

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, když jsem prohlížela stránky Růžovýho slona, hned mi padl do oka tenhle fialovej krasavec (http://www.ruzovyslon.cz/vibrator-gelovy-stredni-fialovy-20-cm/). Je to hlavně kvůli tý barvě a tvaru, nějak mě totiž odpuzujou hračky v tělový barvě a v příliš realistickým vzhledu. Na tělovou barvu a realistickej vzhled máme přece pány, kluky a chlapy, tak proč se u hraček (hlavně teda vibrátorů) držet při zemi a nemít je zábavný a ještě k tomu i barevný? :-)

    kribaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. mě by se líbil tenhle krasavec http://www.ruzovyslon.cz/vibe-therapy-meridian-ruzova-16cm/ a pak ňáký masážní gel :))
    aandyna123@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Určitě něco skleněného. :) Jedno dildo už mám a je to prostě naprosto jiný zážitek, ale neméně dokonalý! :) Takže třeba tohle: http://www.ruzovyslon.cz/dildo-sklenene-glass-workxx-22-2-5-cm/ A navíc to vypadá tak elegantně, že by si to člověk skoro vystavil na poličku :)
    sarka.chocholova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Pouta, šátek na oči, vibrátor.. to všechno už je součástí mé výbavičky.. ale Vibrační vajíčko bezdrátové pulzní... je lákavá představa, aby měl partner ovladač a bez upozornění to zapnul.. (nejen v ložnici) .. ten pocit nečekaného a bezmoci s tím něco dělat... na to jsem úchylná

    OdpovědětVymazat
  48. Růžový slon? Známe,víme,objednáváme.:D Vlastně je to jediný eshop,ze kterého beru takové,ehm, hanbaté, věci. :)
    Má sbírka obsahuje Elephant Finger (malý,levný,šikovný - nedám na něj dopustit!),Funny Orange (dobrý,ale na Elephanta nemá), silikonový vibrátor o něco větší,než Elephant, nějaké gely.
    Co chi ještě vyzkoušet (a že toho je,napíšu jen to,co mě láká nejvíce): ,,Masážní vibrátor Power AkuWand´´ - vidím ho snad v každém druhém pornu a prostě ho chci zkusit! Dále chci zkusit venušiny (dnes objednány,snad nezklamou) a anální kuličky (vždy jsem z análních hrátek měla respekt,ale čím víc se poznávám,tím víc je chci), jedlý olej, didlo z ,,neobvyklého´´ materiálu -nejvíc sklo - od té doby,co jsem přečetla tvůj článek o skleněném krasavci mě to láká ještě víc, jak píše příspěvěk výše - bezdrátové vajíčko je taky obrosvké lákadlo http://www.ruzovyslon.cz/vibracni-vajicko-bezdratove-pulzni/... Je toho hodně,ale nechci nudit dlouhým příspěvkem. :)

    OdpovědětVymazat
  49. dělám si zálusk na toho tvýho "jednorožce" a pak na delfínka http://www.ruzovyslon.cz/vibe-therapy-nivana-ruzova-23cm/ :))

    OdpovědětVymazat
  50. úúúúúú! Ty anální kuličky! :-O :-P
    Já mám slabost pro spodní prádlo, takže bych začala tímto -> http://www.ruzovyslon.cz/kalhotky-cerne-se-srdickem/ , pak bych ráda pořídila příteli ňáké tenga egg, protože by mu to určitě udělalo radost, a ještě nějaký pěkny dildo, skleněný nebo gumový, ale hezky "průhledný", třeba toto -> http://www.ruzovyslon.cz/dildo-s-prisavkou-natural-19-cm/

    OdpovědětVymazat
  51. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  52. Mně už delší dobu láká Funny orange :) Tak si k narozeninám udělám asi radost :)

    OdpovědětVymazat
  53. Já uvažuju o svorkách na bradavky, hodně mě láká hlavně možnost nastavení síly stisku :)

    OdpovědětVymazat
  54. Pro mne by byla cílem nákupu klasika.. http://www.ruzovyslon.cz/vibrator-triple-rabbit/ .. ale po znovu projetí bych chtěla jak didlo, tak nová pouta, ach jo a tady ty kuličky taky moc chci! Manžel bude mít narozeniny, tak snad i něco pro něj..? :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Mám vyhlédnuté latexové prostěradlo :-) A líbí se mi i We-Vibe, asi si ho budu přát k narozeninám ;-)

    OdpovědětVymazat
  56. Předem se moc omlouvám,pokud bude příspěvek vložen duplicitně-padá mi internet...
    Z nabídky růžového slona mne snad nejvíce lákají růžové venušiny kuličky se srdíčkem (jediný důvod,proč je ještě nemám je ten,že mne trošku děsí čištění). Dále mne láká všemi vychvalovaný we-vibe a po tvém článku o skleněném dildu začínám uvažovat i o něčem takovém,ale zatím mi žádné vyloženě "nepadlo do oka"... Jinak v hračkách jsem naprostý začátečník-mám doma vajíčko,ale jakmile jsem se odhodlala ho vyzkoušet, lákají mne i další "věcičky".

    OdpovědětVymazat
  57. Ještě nemám zkušenosti s žádnýma hračkama, ale potřebovala bych vztah trošku okořenit. Už jsem slyšela hodně chváli na we-vibe tak mě to docelá láká. A určitě bych si vybrala i nějaké to prádelko :)

    OdpovědětVymazat
  58. Mám z Ružového slona maličký vibrátor Funny Orange a teda, napriek jeho mini veľkosti dokáže veľké veci, ja som plne spokojná ;) Teraz si robím zálusk na análne guličky Čierna perla, vyzerajú veľmi sľubne... echm, priznávam, práve vypisujem objednávku :D

    OdpovědětVymazat
  59. Z Růžového slona máme hračku od Fun factory: http://www.ruzovyslon.cz/vibrator-delight-ruzovy-box-verze/, do budoucna přemýšlím nad nějakým skleněným dildem a nějakým lepším nedorgerkovým lubrikantem :)

    OdpovědětVymazat
  60. Z R.S. mě dost zaujaly rotační vibrátory, vypadají, že by mohly být super. Určitě bych nepohrdla nějakou erotickou hrou (Harašeníčko apod.), no a prádýlko, to už je snad samozřejmost:-)

    OdpovědětVymazat
  61. Ráda bych si pořídila anální dildo nebo ty kuličky.....a ještě nějaký luxusní vibrátor, např. Gigi od Lelo by se mi mooooc líbil :-)

    OdpovědětVymazat
  62. ja yb som rada vyskúšala v. guličky :) lákajú ma :)

    timcsi137@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  63. Koupila bych si Lelo Isla protože už z obrázku působí opravdu luxusně :o)
    anetina08@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Koupila byh si tento vibrátor http://www.ruzovyslon.cz/lelo-isla-cerna/
    Láká mě dlouho a líbí se mi ten luxusní vzhled :-)

    OdpovědětVymazat
  65. Latexové prostěradlo, lubrikáče a vibrátor. :) Prostěradlo aby jsme mohli používat olejíčky, lubrikáče aby jsme mohli dlooouho :D a vibrátor, protože ještě žádný nemám a moc bych nějaký chtěla. :)

    OdpovědětVymazat
  66. Určitě vibrator Love Anchor
    Nějaké příjemné lubrikacni gely:)
    Ale když by na to přišlo vybrala bych si tam milion vecí:-D

    OdpovědětVymazat
  67. Hodně mě láká We-Vibe, ale pořád váhám, zda to za to stojí.. Tak třeba výročí bude tím správným impulzem ke koupi..

    OdpovědětVymazat
  68. Už dlouho pokukuji po vibrátotu Lelo Soraya O:-)
    evamachova0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Vážně uvažuji o hračce od Lela, moc se mi líbí jak vypadají a četla jsem spousty pozitivních ohlasů na ně :)
    k.grussova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj, chtěli bychom si s přítelem pořídit toto: http://www.ruzovyslon.cz/triple-stimulator-vas-druhy-penis/ , protože rádi experimentujeme :))) jinak bych si koupila venušiny kuličky, protože se dají vzít kamkoliv kdykoliv :)))

    OdpovědětVymazat
  71. Určitě bych si pořídila nějakou anální hračku - dildo, kuličky, kolík.. :) A proč? Protože mě to láká :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥