pondělí 11. srpna 2014

Soft tampony

Když jsem to růžové srdíčko držela v ruce, připomnělo mi to molitanové kostky ze školky. Měkká houbička, na první pohled docela velká a pro mě, jako pro uživatelku klasických tamponů, nezvyk. Nevím čím to je, ale při menstruaci mám prostě obrovskou chuť na sex a ačkoli mě nikdy předtím nenapadlo Soft tampony zkusit, teď na to přišla ta vhodná doba.
Před tím, než jsem si tyhle tampony zkusila doslova na vlastní kůži, měla jsem hromadu otázek a protože předpokládám, že když se na houbičky podíváte, napadnou vás taky, řeknu vám svoje dojmy.




První otázka, přišla hned jak jsem srdíčko vybalila Budu ho umět správně zavést?
Zvyklá z klasických tamponů, které už jsou prostě rutinou, jsem srdíčko rozbalila. Pak jsem si ho prohlídla a došla k závěru, že vlastně nevím, jakým koncem kam patří. Naštěstí je v krabičce docela dobrý obrázkový návod. Ke snadnější aplikaci sem našla také přibalený sáček s lubrikačním gelem a i když jsem si nejprve říkala, na co, použila jsem ho. Gel je dost tuhý, čekala jsem nějaký tekutější, natřela jsem ho na houbičku a hurá dovnitř. Hned napoprvé jsem tampon bez problémů zavedla.



Hned, jak jsme se začali mazlit jsem měla v hlavě další otázku Ucítím ho při sexu? A ucítí ho on?
Při sexu jsem o houbičce vůbec nevěděla, možná bych trochu řekla, že vysušuje opravdu důkladně, takže jsem si musela dopomáhat slinami. "Mě to hrozně vadí! Vždyť se ten molitan úplně dře o žalud, to se fakt nedá vydržet!" řekl mi on a mě bylo jasné, že jsem jediná, komu tyhle houbičky na sex vyhovují. Nemohla jsem tomu uvěřit, jak to, že je to pro něj tak nepříjemné a jak to, že to vůbec cítí, když výrobce slibuje, že o tom nebude nikdo vědět? Druhé kolo, když jsem slíbila že houbičku vyndám, bylo testovací. Nechala jsem jí tam, ale zkusila jí zatlačit trošku víc dozadu, čekala jsem jestli to ještě pozná. První zasunutí "Au, ty tam máš zas tu houbu!!!"

Byla jsem zklamaná, druhé kolo už se nedokončilo, protože mi řekl, že je to vážně nepříjemné a že to už nechce. Pak následovala poslední otázka a to Jak teď tampon vyndám?
Musím říct, že jsem byla zděšená, strčila jsem dovnitř prst, tak jak to vysvětloval přiložený návod, a chtěla jím napíchnout srdíčko do vykrojeného otvoru a vytáhnou. Jenže jsem na něj prstem nedosáhla a pouze jsem zavadila nehtem. Nepanikařte! Ať už se ve vás "ztratí" cokoli věřte domu, že nejste bezedné a tělem vám to putovat nebude. Dřepla jsem si a zatlačila a houbička trochu sestoupila dolů, pak jsem jí prstem pošťuchovala tak dlouho dokud se nedala vytáhnout. Zní to možná zdlouhavě, ale bylo to hned.




Druhý den jsem už zkoušela tampon jen tak a musím říct, že oproti běžným tamponům je to neskutečné pohodlí. A taky jste si mysleli, že o tamponech ani nevíte? 
Menstruaci mám hodně slabou takže bych řekla, že by slibovaných max.8 hodin vydržel a vydržel by ještě déle (ale doporučuji po 8 hodinách nebo po sexu vyndat), při silné menstruaci jsou na krabičce uvedené 4 hodiny. Trochu mě mrzí cena, většinou kolem 150 Kč za tři kusy, vzhledem k tomu, je ani nepovažuji za řešení celé menstruace. Ale kdyby stály stejně, určitě bych je vyměnila okamžitě. Já je našla za 119 Kč na stránkách Vibrátory-Online.cz. Je to podle mě dobré řešení na léto, na koupání a taky na sport (normální tampon mi vadí při jízdě na kole, nevím proč, ale o tomhle prostě nevíte).
"Myslíš, že bys to poznal i kdybys vůbec o ničem nevěděl?" "Určitě, je to nepříjemný a hrubý!" odpověděl mi na mojí poslední otázku ON a tak bylo jasno, na sex už je nechci.



A to jsou dojmy ostatních, kterých jsem se ptala:



"Já jsem je zkoušela, jsou pohodlné a praktické, netlačí, ani nevíš, že v sobě něco máš. A vydrží déle než normální tampon. Zkoušela jsem ho jednou při sexu (při menstruaci), šlo to v pohodě, ale když jsem se na to později přítele ptala, jestli to poznal, říkal, že tam něco cítil a že to bylo divný. Ale jinak jsou super třeba na koupák, neprotečou, Akorát jsou celkem drahé."

"Používáme při sexu při ms a spokojení jsme, jen ta cena.."

"První tampony jsem si koupila už tak před rokem a od té doby na ně nedám dopustit. Cena je sice vyšší, ale za to pohodlí to určitě stojí. Navíc nemusím plánovat aktivity, dle menstruace. Tím myslím dovolenou, koupaliště nebo i sex s přítelem. Ze začátku bylo jen těžší vyjímání, ale to se časem nacvičí"

Dohodla jsem se s jedním kamarádem na svém poprvé a jako na potvoru jsem to musela dostat. Nechtěla jsem si to nechat ujít, tak jsem přišla na Soft tampony. Koupila jsem je v Erotic city za 300,-/3 ks. Vůbec nejsou cítit a jsou úžasně pohodlné :-) rozhodně doporučuji, ale pro klasickou menstruaci bez sexu mi přijdou zbytečné. 

Hodnocení:
+ příjemné
+ vydrží déle než normální tampony
+ nemusíte řešit "šňůrku" (bazén, sauna..) 


- pro muže mohou být při sexu cítit- bez kondomu
- cena za jeden kus







Máte se Soft tampony zkušenosti i vy?

9 komentářů:

  1. Kdyby se použily s kondomem, tak by to snad cítit být nemělo, ne? Pro muže.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. A proč nezkusíš ten kalíšek na normální nošení ? já ho mám a je to super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě klasické tampony vyhovují, ten kalíšek se mi moc nezamlouvá, navíc mám menstruaci tak jednou za tři měsíce takže mě to nijak nezatěžuje ;)

      Vymazat
  3. No tak ja je zkousela zatim se dvema muzi (v rozmezi nekolika let tedy) a ani jeden nepoznal, ze ji mam, natoz ze mam menstruaci. Ten tvuj je asi nejak precitlively :D Ale nemela jsem ty na fotce, kupuju v Erotic City taova kolecka, tak jsou mozna mensi...

    OdpovědětVymazat
  4. On dneska někdo při sexu přes ms používá tampony? :D Jako i ty soft? :D To se divím, já jedu normálně na červenou bez problémů, naopak jsem dost nadržená a krev a ušpinit se mi moc nevadí a zatím ani žádný z partnerů neprotestoval (vše s patřičnou hygienou samozřejmě) :)) Ale jestli to pro ženský cítit není,tak proti gustu... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Po přečtení mnoha recenzí jsem neodolala a tampony si pořídila, protože jak mnoho jiných, tak na hrátky s manželem mám chuť pořád a při MS dvojnásobně :-) V pátek večer se manžel navrátil z týdenní služebky, já hupsla do sprchy, srdíčko si zavedla, po zastrčení jsem zkontrolovala, jestli na něj dosáhnu a jaké je to vlastně na dotek. Manželovi jsem o tamponu řekla, ale při styku prý nic nepoznal, teda když jsem mu řekla, že tam něco je, tak jo, ale sám od sebe by prý nic nepoznal, no ale ejhle, ačkoliv jsme nijak šíleně neřádili, tak po sexu jsem zkoušela houbičku nahmatat a ona nikde. I jsem si říkala, jestli mi nemohla vypadnout, no, nikde jsem jí v posteli nenašla, tak jsme šli spát a já si říkala, že "ráno moudřejší večera", ale ani ráno jsem na tampon nenarazila. Byla sobota ráno a já už se viděla na nějaké gynda pohotovosti, tak jsem manžela zaúkolovala, aby ten tampon našel. Trvalo to jen chvilinku a tampon našel zašťouchnutý v koutku, kam bych si nedosáhla ani náhodou. Nevím, jestli jsem si ho špatně nainstalovala nebo jak je možné, že se ta mrcha přesunula až dozadu do kouta, ale ani po téhle zkušenosti tampony nezavrhuju a pokud na sebe budeme při příští MS chtít skočit, tak je použijeme :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za zkušenost, i když ti jí tedy vůbec nezávidím! Já je používám vcelku pravidelně, (ať už srdíčka nebo ty klasické vajíčka) a nikdy jsem neměla problém s tím, že by se našťouchal někam, odkud nejde vyndat (samozřejmě při různých polohách), ale ono bude určitě taky záležet, jak máš dlouhé prsty, zní to možná trochu vtipně, ale už několikrát jsem ho nejprve jakoby pošťouchla nehtem (nosím většinou delší) a pak teprve jsem ho mohla normálně vyndat. Ale jsem ráda, že tě to neodradilo! ☺

      Vymazat
    2. Myslím, že prstíky mám dlouhé tak nějak průměrně :-D Nehty mívám taky delší, ale já tu houbičku prostě vůbec nenašla. Neumím to popsat, ale na čípek jsem si krásně dosáhla (mám Mirenu a lanka jsem vždycky bez větších akrobatických kousků našla), ale ta mrcha byla zcuknutá do kuličky a namáčknutá vedle čípku naboku, až úplně vzadu. Nejdřív jsem zkoušela všemožné polohy (dřep, jednu nohu nahoru apod.), ale prostě jsem si nic nenašla. Je fakt, že manžel má o nějaký ten cm ruku větší (díkybohu!) a houbičku našel, uff uff. :-)
      No, jak jsem psala - použijeme ho příště znova, jen si dám bacha, jestli si ho zavádím správně, možná prostě nesedl kam měl a pak stačilo málo, abysme ho posunuli "do kouta" :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥