středa 27. srpna 2014

To, co leží anonymům v hlavě

Jsou dny, kdy se musím uklidňovat tím, že zavděčit se všem čtenářům prostě není možné. Chtěla jsem se dnes především vyjádřit k tomu, že nejsem stroj. Jsem taky jenom člověk a můj blog je jen můj koníček, píšu ho pro zábavu a pro to, že mě baví. Když jsem začínala psát, ani ve snu mě nenapadlo, že moje příspěvky bude za rok číst tolik lidí a že tolik lidí bude řešit můj život a to, proč píšu tohle a ne tamto a proč píšu v úterý a ne v pondělí. 



Také jsem se chtěla vyjádřit konkrétně k recenzím, které na blogu jsou. Tyhle recenze pro mě nejsou výdělečné! Chtěla jsem se tím přiblížit zahraničním webům, kde se erotické pomůcky testují, a to pro to, že sama mám různé recenze ráda a v téhle oblasti jich moc není. Slouží k tomu, abyste si mohli udělat nějaký obrázek před tím, než se rozhodnete investovat např. do vibrátoru za tisíc korun a k tomu aby vaše nákupy nebyly "naslepo".
Skutečností, že mám některé zboží zdarma se nijak netajím.. Protože pokud bych měla zboží sama kupovat, určitě bych recenze nepsala tak často, jednoduše pro to, že na to nemám peníze.  Spíš mě překvapuje, že jsem nikdy neviděla, že by se tohle řešilo např. u módních blogerek, ale tady to někdo nemůže pochopit. Recenze jsou pravdivé a všechno jsem sama několikrát zkusila, protože z toho, že bych si něco vymyslela, bych nic neměla.



Když už jsem v tom, ještě se vyjádřím k rozhovoru pro web Kamoska.cz, odpovídala jsem na připravené otázky a odpovídala jsem pravdivě. Po zveřejnění rozhovoru jsem si všimla že konkrétně 8. otázka je napsaná špatně, tedy je k mojí odpovědi přiřazená otázka, na kterou jsem vůbec neodpovídala. Moje odpověď byla na otázku Kdy jsi začala se sexem a do čeho bys nikdy nešla. Bohužel se ozvala kritika na to, že neumím správně odpovědět na otázku a pořád mluvím o sexu. Kontaktovala jsem slečnu, která se mnou rozhovor dělala, a napsala mi, že už na tom redakce pracuje. 

Často se také ptáte na erotické povídky, ty píšu sama, a píšu je ve chvíli, kdy mám chuť a nápad už v hlavě. Nechci nuceně něco vymýšlet jen pro to, aby jich tady bylo víc..jsou to moje fantazie.

Poslední věcí je to, že se málo vyjadřuji k osobnímu životu. Někoho možná nebaví číst anonymní blog, ale vzhledem k tomu o čem píšu a k tomu, že chci takhle psát dál, nestojím o to, abych byla nějak odhalená a tím pádem jsem také nezveřejnila informace o sobě nebo svojí fotku. Možná k tomu jednou dojde, ale nedokážu si teď představit, že bych mohla takhle psát s vědomím, že moje okolí ví, co dělám. Pro to se na mě nezlobte, že více nepopisuji svůj vztah, to kde pracuji a svůj běžný den. Věřte prostě tomu, že můj běžný den vypadá úplně běžně, že mám vedle sebe skvělého chlapa a že jsem šťastná.

Chci poděkovat všem čtenářkám a čtenářům za podporu a krásné maily. Mám velkou radost z toho, že se poslední dobou nebojíte ptát a že společně můžeme najít řešení některých situací nebo najít odpovědi na vaše otázky. Moc si toho vážím! 
A těm (především anonymům) kterým něco leží v hlavě, bych ráda řekla, že můj blog není stránka na které pracuje sto lidí, aby jí dovedlo k dokonalosti, a že stejně jako každý i já i můj blog máme chyby. 



Historie zobrazení stránky za celou dobu 1 135 462

6 komentářů:

  1. Moc se mi líbí jak jsi to napsala. Já sama mám blog a vím jak jsou anonymní komentáře nepříjemné. Naprosto chápu že zde nechceš zveřejňovat své fotky, také bych nechtěla být odhalená kdybych psala takovýhle blog, myslím že tohle by mohl pochopit naprosto každý. Mě osobně se Tvé stránky líbí, děláš to co Tě baví a co Tě naplňuje a rozhodně Tě napovažuji za nějakou perverzačku která nedělá nic jiného než se uspokojuje ale jsi normální žena která vede běžný život jako všichni ostatní :) . Jsem moc ráda že jsem na Tvůj blog narazila.

    OdpovědětVymazat
  2. Napsala jsi to hezky a rozumím ti :) Tvůj blog přece není o tom, kam chodíš do práce, jak přesně vypadáš, jak se jmenuje tvůj přítel a co jsi měla k snídani, blog je o sexu a věcech, které s ním souvisí. Recenze jsou naprosto skvělé a myslím, že je jasné, že si nekupuješ vše sama a upřímně nechápu proč to tu pořád někdo musí řešit. Vždyť ty nám tím tolik pomáháš!
    Sto lidí, sto chutí, nikdy se (příspěvkem/zážitkem/povídkou/cojávím) nejde ,,zavděčit" všem a vždycky bude někdo kritizovat, což je ale škoda.
    Blog jsem dlouho sledovala anonymně, protože jsem si říkala co kdyby tu byl někdo kdo mě zná a uvidí co si čtu, ale teď si říkám - NO A CO, vždyť přece není za co se stydět :) Nedokážu si ale představit, že bych sama psala něco takového s vědomím, že to ví moje okolí. To je prostě jiný level, jiný zásah do soukromí.
    Vanilopko, co chci říct: Jsi skvělá a myslím, že nemluvím jen za sebe, když řeknu jedno velké ohromné DÍK!

    OdpovědětVymazat
  3. Já osobně jsem velmi ráda, že takhle píšeš a nemám žádné výhrady. :) tvůj blog je mi spásou pokud mě něco ohledně sexu trápí a ráda u Tebe hledám inspirace. S uveřejňováním tvé identity... tak zaprvé je to samozřejmě tvá věc a za druhé tě chápu. Také bych to neudělala. :) Takže prosím piš dál zajímavé články ať je můžeme s chutí číst. :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je proste zoufale, nekteri lidi ocividne nemaji vlastni zivot a dost se nudi, kdyz maji potrebu kritizovat. Kdyz se mi neco nelibi, tak to nectu, zavru a neresim to, popripade napisu konstruktivni kritiku, pokud se mi tedy vubec chce na to plytvat casem.
    Je prece pochopitelne, ze nemuzes vsecny veci na recenze nakupovat ze svych penez, ktera obycejna holka by si to mohla dovolit?
    Stejne tak je uplne LOGICKE, ze zustavas v anonymite, ktery z tech chytraku, co kritizuji by se sam dokazal priznat k jednomu jedinemu clanku, co ty mas na blogu...
    Ach jo...zbytecne to resit, fakt :D
    Pointou toho prispevku melo byt spis - diky za super blog, me se libi jak pises a konecne je to neco jineho :) Jsem moc rada, ze jsem na tenhle blog narazila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavně mi přijde vtipné, že ti anonymní kritici, nejsou ani schopni se sami podepsat a pak Te hani, za to, že jsi tajemna.. Coz je v tomto případě pochopitelne.. A jak se pise v prispevku vyse,pokud se mi neco nelibi, tak to zkratka neresim a uz vubec nebudu placat cas a energii na negativni prispevek..:)..a to ze mas neco zdarma?? To je proste zavist.. Vanilopko,neres je.. Ver,ze nas obdivovatelu je vic.. Dekujeme!!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem taky anonym, ale to proto že občas objevím komentáře lidí které znám a pak když je vidím musím si představit o čem psali :D Každopádně to že ty jsi v anonymitě mi příjde naprosto v pořádku, mnoho lidí by se stydělo jen o tom psát v té anonymitě, natož otevřeně. Podle mého nejsi žádná exbicionistka kterou by těšilo, že svět ví jak to má ráda a co všechno dělá. Můžeme být rádi že vůbec nějaký takový blog u nás existuje. Zkoušela jsem najít nějaký podobný, ale nenašla jsem ani střípky to tady popisuješ. Když se dívám na porno, příjde mi to hrozně nereálné, ale když vím jaké jsou zkušenosti ostatních a že to vše je prostě.. normální, uklidní mě to. Opravdu se teď na věci dívám jinak, snažím se ať ten sex stojí sakra za to :D No, trochu jsem se rozvášnila, takže jestli si to vůbec někdo přečte, stojím při tobě Vanilopko ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥