neděle 25. ledna 2015

50 odstínů...v kině!

Pamatujete si, když po první Fifty Shades vlně v knižní podobě přišla informace, že na Valentýna v roce 2015 bude film? Taky se vám to zdálo tak daleko? Mě neskutečně! A je to tu, druhá vlna vzrušení, druhá vlna pro nadšené fanynky, ale i pro ty z nás, které snad v hloubi duše věří, že film bude lepší než knížka.
Díky informacím, které se k nám pomalu dostávaly, jsme se už pravděpodobně smířily s tím, kdo bude pan Grey a pomalu v sobě potlačily myšlenky na to, že by to měl být úplně někdo jiný. A teď už zbývá jen přesvědčit se na vlastní kůži o tom, jaká tahle kniha převedená na plátno bude.
Zajímá vás stejně jako mě, jestli film bude mít vůbec nějaký děj nebo se naopak obáváte, že přijdete o sexy scény? Producenti tvrdí, že to je půl napůl - půl sex a půl příběh. Což zní docela dobře, protože pro mě knížka příběh trochu postrádala a sex nebyl úplně tím, co jsem čekala. 
Moje tři kamarádky, které se vzájemně neznají, mají na Valentýna s partnery jasný plán - 50 odstínů v kině! 

A co vy? Chystáte se? Nebo si stejně jako já na svátek zamilovaných užijete 50 odstínů vaší ložnice a na film si počkáte až bude ke stažení? A budete se na něj vůbec někdy dívat nebo vás vlna minula?
Musím přiznat, že mě docela láká i když se za fanynku rozhodně nepovažuji...



10 komentářů:

  1. co se tyka knihy, tak jsem ani nedocetla prvni dil, ale film nevypada tak spatne a rada bych ho videla a urcite s pritelem, ale nevim, jestli pujdem do kina nebo jestli pockame az bude ke stazeni:)

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu jsem dočetla. Všechny tři. To Lady Fuckingham byla lepší. :D
    Rozhodně bych na to nešla s partnerem, protože prostě máme dobrý vkus na filmy. (a taky na porno) A tohle nejspíš nebude ani jedno a navíc s hromadou lidí okolo, kteří jsou z toho nejspíš v tom špatném smyslu "udělaní".
    Taky bych na to nešla, jako moje kamarádka, s mamkou a babičkou. Ale na film jdu. Nechala jsem se dalšími dvěmi kamarádkami ukecat na dámskou jízdu.

    OdpovědětVymazat
  3. Nepůjdu, četla jsem první knihu a stačilo, nejhorší kniha co jsem kdy držela v rukou. Ale možná si ho stáhnu a na kousek kouknu, abych viděla, jak to převedli na plátno. Nehodlám jim za to ovšem platit :D

    OdpovědětVymazat
  4. Knížky jsem četla a líbily se mi :) Ale na film si počkám až bude ke stažení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na valentýna s přítelem jdeme na 50 odstínů do kina a pak si film přehrajeme doma :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne se jednička v knižní podobě taky moc nelíbila. Dvojka mě nadchla docela,protože se tam nastínil ten příběh Greye z dětství. A trojka ....po prvni kapitole jsem skončila. Svatba, a bla bla... :D to už mě moc nebavilo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nečetla jsem, neláká mě to.. ale až to půjde stáhnout tak možná kouknu. Připomíná mi to ex přítele, měli jsme mezi sebou šílenou vášen a sex byl dokonaly a nechci ty sceny videt..

    OdpovědětVymazat
  8. Já myslím, že to bude stát za prd, protože co je to erotiku, která je v KINĚ přístupná od 15. Takže myslím, že ty nejžhavější záběry jsou v trailerech a zbytek bude, pleskání, mlaskání, záběr na nahej zadek, pouta silónky a dekorace v bytě...

    OdpovědětVymazat
  9. Knížka nic moc, ale jsem hrozně zvědavá jak to filmově zpracují. Takže ano jdu, přítel je na to také zvědavý takže jdeme spolu :)

    OdpovědětVymazat
  10. Knížky jsem měla během týdne přečtené.. A neskutečně mě bavily!
    Ale film je hrůza! Prostě děs.
    Žádný pořádný děj a scény se sexem, tam byly jakoby jen tak vhozené..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥