pondělí 26. ledna 2015

Když vám penis zahýbá

Za svůj život jsem potkala už pár penisů a musím říct, že jen jeden z nich byl úplně bezchybně rovný. Stál kolmo k tělu, naprosto rovně, nijak se nezužoval ani nebyl nikde výrazně silnější, žalud směřoval dopředu a celkově byl prostě nejspíš tím, co si představujeme jako anatomický ideál. Proč o tom mluvím? Na mailu mi přistál jeden z mála mužských dotazů. 

"Můj problém je ten, že mám docela velký ale křivý penis a docela dost se za něj stydím. Pár holek jsem měl, ale nebylo to nic vážného, spíš nárazovky, vlastně to nebyla žádná které bych se na to mohl nějak zeptat nebo tak. Kromě toho jak vypadá mě zajímá ještě jedna věc a to jestli to žena uvnitř nemůže vnímat nějak nepříjemně. Se samotným sexem problém nebyl." 



Co si o tom myslíte vy? Má se muž za křivý penis stydět? 
Já si myslím, že mnohdy je zakřivení naopak vítáno!

Podívejte se na vibrátory. Určitě už jste si všimli, že spousta z nich se dělá výrazně zahnutých nahoru nebo s různými nerovnostmi. A není to jen tak pro nic za nic, jejich výrobci dobře vědí, co mají ženy rády. A je tedy logické, že když jsou všechny vibrátory určené pro dráždění bodu G zahnuté nahoru, penis, který směřuje vzhůru je naší největší výhrou. Penis který směřuje nahoru totiž rovnoměrně stlačí oblast bodu G, opakovaně bude třít to správné místo a nebude "jen tak" projíždět jako penis rovný. A tenhle fakt mohu jen potvrdit! 

Druhým opakem je penis, který směřuje dolů. Opravdu jsem randila s jedním klukem, co měl přezdívku tukan. Dlouho jsem nevěděla proč, až jsem to jednoho dne (nebo spíš večera) zjistila. Ještě nevíte co měl můj nabíječ společného s tímhle ptákem? Kupodivu to byla chlouba směřující dolů. A ani tentokrát jsem nepřišla díky tvaru zkrátka. Existuje jedna poloha (a od ní odvozená další spousta poloh), která je pro takové kousky jako dělaná. Pokud si to začnete rozdávat zezadu, penis ohnutý dolů vám bude směřovat tam, kam třeba při misionáři penis ohnutý nahoru- na oblast bodu G. A jsme zase tam, kde chceme být! A tak je to dovoluji si říct i při zakřivení do strany. I tak se dají najít velmi zajímavé polohy. Vždyť úplně rovný penis může být nakonec docela nuda ne? Zakřivení zkrátka způsobí, že je řada poloh o dost víc intenzivnější. 
Nějaký estetický dojem jsem přitom nikdy neřešila. Tedy v tomhle případě. Pro mě je mnohem horší, když na mě muž vytáhne neudržované roští, penis, který nedorostl šest centimetrů, fialový tmavý žalud a podobné věci. Nebo ještě hůř (vlastně nejhůř) naprosto neudržovaný a zanedbaný penis (co se týče hygieny). 

Ani jednou se v mém případě zahnutých penisů nejednalo o nějaké velké zahnutí a tak nemůžu tvrdit, že výrazné zahnutí nezpůsobuje nějaké problémy v sexu. Pokud zakřivení způsobuje jakoukoli bolest, "překáží" při proniknutí nebo ho dokonce znemožňuje, problém to je. V tomto případě můžete zkusit jednu z "metod", které prý na narovnání fungují. Jsou to vitamíny, operace ale i přístroj s názvem Andropenis, který kromě prodloužení má údajně vliv i na srovnání. Říkalo se, že zakřivení je způsobeno tím, jakou rukou si ho muž honí, ale odborníci se shodly na tom, že důvodem je nošení těsného spodního prádla v dětství, kdy jednoduše živiny nemohou rovnoměrně proudit. Až se mi tomu nechce věřit, ale když odborníci něco potvrdí... Ať je to jak chce, pokud zahnutý penis máte (ať už mezi nohama nebo v posteli) experimentujte s polohami a najděte tu, kterou si budete užívat právě díky nerovnostem.

18 komentářů:

  1. Docela se ztotožňuji s tvým názorem. Upřímně, mně by ani nenapadlo to řešit. Ale chápu, že tazatele to zajímá, to je asi něco podobného, jako když my holky řešíme moc malá/velká/povislá/nesouměrná prsa, a chlapy to přitom vůbec nezajímá :-) Samozřejmě pokud nejde o extrémy.

    OdpovědětVymazat
  2. Přítel má lehce zahnutý penis na jednu stranu a nikdy mi to nevadilo, nevšimla jsem si snad ani.. :) jak to není vyloženě moc tak bych to neřešila

    OdpovědětVymazat
  3. Přítel má penis zahnutý dolů a já ho naprosto miluju :) Při všech pozicích to je paráda (také díky velikosti), ale sex téměř pokaždé končíme pozicí zezadu, protože to nás oba udělá téměř okamžitě a většinou dokonce nastejno :)
    Pro někoho možná stereotyp, ale nám to neuvěřitelně vyhovuje :)
    Neměnila bych :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já osobně taky nemám problém s tím, že bych řešila estetiku zahnutí penisu, ani jsem nikdy neslyšela, nějaké chlácholííc povídačky jako " i se zahnutým penisem se dá zahrát velké divadlo".
    BTW: ten pták na prvním obrázku mi přijde naprosto famózní..

    OdpovědětVymazat
  5. Málokdy si u fotky penisu řeknu "Jo, tohle bych si dala!", ale ten na obrázku ve mě vzbuzuje nějaké úplně primitivní zvířecí chutě :D

    OdpovědětVymazat
  6. No tak když jsem ten obrázek viděla, málem jsem vyprskla čaj... To je neuvěřitelnej pták...! A náhodou tohle zahnutí, ve mě vzbuzuje nějak větší chutě než u klasickýho rovnýho... Kluci neřešte to... Je to jako když má holka komplex s prsama... Kdo se s tim narodí, težko na tom nese vinu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bože já chci takovej obrázek do ložnice... a do koupelny, do kuchyně, na chodbu....:D Každopádně k tématu, pár penisů jsem taky už viděla a ačkoli jsem jejich vzhled nikdy neřešila, musím přiznat, že zahnutý je mnohem lepší, než rovný... Tedy, alespoň pro mě... Přítel má výbavičku taky zahnutou a k tomu ještě větších rozměrů a já si nemůžu na nic stěžovat...:) Takže pánové... nám je jedno, jak vypadá, nám jde o to, jak to s ním umíte...:-P

    OdpovědětVymazat
  8. Můj partner má penis taky zahnutý a pro mě je to jen výhra! Jelikož mám už 3 roky orgasmus (i více) při každém milování. A to většinou během pár vteřin milování. S žádným z předchozích partnerů jsem to tak neměla a myslím, že velký podíl na tom má právě zehnutý penis:) Partner je na sebe náramně hrdý a myslím že ho naopak hodně těší, že ho má pro mě opravdu doslova jako dělaného:P (A já ho musím opečovávat, aby nám to vydrželo, protože další tak správně zahnutý penis už bych určitě nenašla...:) )

    OdpovědětVymazat
  9. Mně to bohužel vadí. Když je zahnutý příliš, strefuje se přímo do mého vaječníku a dost to bolí, ale i to se dá řešit správným nasměrováním :D Jinak to jako problém nevidím a úplně rovný jsem snad nikdy neviděla asi by mě to zarazilo :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ten na obrázku je k sežrání! A jinak souhlasím s tím co Vanilopka zmiňovala, nejvíce mi vždy záleží na hygieně a úpravě. Když se o svůj penis muž stará a když aspoň trochu ví co s ním, nějaké zahnutí nemůže vadit.

    OdpovědětVymazat
  11. Vanilopko mám obavu, že jsi svým článkem (a čtenářky svými reakcemi) způsobila nový trend... pánové začnou toužit po "zahnutí" :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Kolikrát si říkám, jaké by to bylo mít takový penis jako je na tom obrázku, který jak tady čtu většinu z vás vzrušuje . Nejsem žádný velikán, ale snad ani nepatřím do malé kategorie. Potom jsem na sebe hrdý, že udělám holku i se svým kámošem :) :D

    OdpovědětVymazat
  13. Z pánského pohledu bych potvrdil to těsné prádlo, od malička trenky, až po pubertě boxerky. Penis téměř ukázkový, takže to má asi něco do sebe. Ženy si zatím vždy jen chválili, takže to jde očividně se. vším :-) při dobrých rozměrech a délce. Jen u hodně zakřiveneho penisu netuším, jak by ženy reagovali v případě análního sexu. Jinak fajn blog, přišel jsem sem skrz článek o kokosovém oleji :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za ty i/y sorry, píšu z mobilu a slavný autocorrect.. znáte to.

      Vymazat
  14. Já měla kluka s opravdu hodně zahnutým penise, byl skoro až zlomený. A teda jediný přirovnání, který mě kdy napadlo, bylo: "Zkuste se hodinu šťourat v nose. Taky to není nic příjemnýho."

    OdpovědětVymazat
  15. Ja mela vzdy jen rovne. Az ted ve 30ti jsem zjistila ze jsou zahnuty fakt! No a me to vadi ma ho zahnuty doprava,dobu se do me nemuze dostat a pak trpim proste citim jak narazi na jednu stranu. Jsem uz zoufala vzdy jsem sex milovala:(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥