úterý 6. ledna 2015

Ženská pouta

Zavřela jsem oči a pomalu posunula svojí hlavu na polštář blíž k ní. Obličej jsem zabořila do dlouhých černých vlasů a vdechovala vůni vanilky. Je tady... a je skutečná... je mnohem skutečnější...živá... živočišná. Prsty mi jemně klouzaly po jejím holém rameni, ke krku a pak na rty, přiložila jsem na ně ukazováček a jemně je přejela. "Ahoj..." zamžourala na mě přivřenýma očima a díky rozmazané řasence připomínala malou pandu. Necítila jsem žádné rozpaky, nic co by připomínalo, že to, co se stalo v noci bylo něčím špatným. Moje rty se přitiskly na ty její a splynuly v jedny tak, jak to udělaly před pár hodinami naše těla.



Už dlouho jsem toužila po tom, ji poznat. Poznat tu dokonalou holku, slečnu, ženu, která by se mi vryla pod kůži, která by se mi stala kamarádkou, spřízněnou duší z amerických filmů, pro kterou by stálo za to riskovat a se kterou bych poznala něco jiného. Možná, že ona toužila po tom samém, ale ve chvíli, kdy jsem ji oslovila na seznamce jsem nečekala nic. Pár slov z mojí oblíbené písničky, jako její "info o sobě", fotka, kde jí nebylo vidět do obličeje. Pár slov o nás. Pár slov o tom, co chceme, o čem sníme, co si představujeme. Pár fotek, kde do obličeje vidět bylo. Pár fotek, kde bylo vidět mnohem víc. Pár úsměvů. Pár videí. Pár telefonátů. A pak? "Přijedeš...?" "Přijedu..."
Byla jsem nervózní a nedočkavá a její zprávy ukazovaly, že ani ona na tom není jinak. Domluvená sklenička vína se zdála být jedinečným vysvobozením a když jsem přišla do baru přesně na čas, oči mi divoce těkaly ze strany na stranu. Stejně jako na profilové fotce ze seznamky jí nebylo vidět do obličeje, ale jen do chvíle než ke mě zvedla oči a s úsměvem mávla.
 Byla tady. A pak všechno zmizelo. Zmizely moje obavy z toho, co si budeme říkat. Smály jsme se, bavily se, povídaly si o všem. Zmizela nervozita a zmizeli všichni kolem. S každou další skleničkou se barvy rozpíjely a ona v nich. Cítila jsem vůni vanilky, která mi dávala vzdušná pouta na kotníky a nohy mi pomalu těžkly. Cítila jsem, jak mě poutá k sobě a obtáčí se kolem mě svými úsměvy a letmými doteky. S každou další skleničkou jsme si byly blíž. "Nebudeme pokračovat u mě?.."
Spontánně jsme se chytily za ruce, nekráčeli jsme jako na rande, bylo to lehké, spojené ruce se pohupovaly tak, jako se  vedle sebe pohupovaly naše boky a tak jako jsme se v mysli houpaly my.
 "Ale není tady uklizeno, nepočítala jsem s tím..." jeden pohled do očí, její vlhké pootevřené rty, můj jazyk. Náš polibek. Pevně jsem jí přitiskla ke zdi. Snad abych ukázala, že nechci aby chodila pryč. Naše ruce projížděly naše těla, tak nedočkavě a zároveň tak jemně a žensky. Bylo to tady. Ona!
Pomalu jsme se proplétaly jedna do druhé, ochutnávaly se, slastně přivíraly oči nad tím, jak sladké to je. Její dlouhé nehty mi přejížděly po bradavkách. Všude se roztíraly naše rtěnky a tvořily jasné stopy našeho chování..
V obýváku na gauči, už napůl svlečené.
Klekla jsem si před ní a pomalu rozevřela její nohy. Dlouho jsem se jí dívala do očí než jsem sklopila hlavu. Její hladká kůže vybízela ke stovkám polibkům. Přitiskla jsem rty blízko jejího kolene a pomalu se posouvala ke středu, který mě přitahoval víc než cokoli jiného. Štíhlé prsty mi vjely do vlasů a já se ocitla jazykem v jejím klíně. Vanilka.
Pomalu jsem jí otevřela a pronikla dovnitř. Pak znovu a znovu. Dělala jsem to přesně tak, jak bych to chtěla já, přesně tak, jak mi ona tehdy psala. Bylo to jako líbat jí na rty, něžné a měkké...
Najednou ležela u mě na chlupatém koberci, který jsem vybírala s bývalým. Teprve teď jsem si všimla, jak je nudný a nezajímavý. On i ten koberec. V porovnání s ní.

Dlouho jsme se mazlily, líbaly, objevovaly. Něžně, divoce, nespoutaně... Spoutaně. Obě jsme byly tak vlhké, že naše těla přijímala všechno, co jsme chtěly. Vzájemné myšlenky, prsty, jazyky. Nemohla jsem to vydržet. To byl ten pocit. Víte, sex s mužem má přesně ohraničenou předehru a pak samotný styk. Tady to byla jen jedna nekonečná předehra. Přitáhla jsem si jí prudce k sobě. Na sebe. Kde se to ve mě vzalo?  

Nedočkavě jsem se o ní začala třít a naše šťávy se spojily v jeden orgasmus...
A pak znovu.
Ona byla tím, co mě spoutalo. 






2 komentáře:

  1. Přečetla jsem jedním dechem, můj přítel taky. Skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teď jsi skoro přesně popsala jeden z mých zážitků, bylo skvělý na to zavzpomínat :) Díky, píšeš bezvadně

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥