čtvrtek 5. února 2015

Donna, vibrátor s osobností

Pamatujete si na obrovský hit jménem Tamagotchi? Přesně tuhle hračku mi připomněl malý roztomilý vibrátor Donna. Stačilo málo, abych si jí zamilovala, vlastně stačila jen naprosto krásná krabička a vzkaz, který vám Donna na obalu nechává. 




"Ahoj, moje jméno je Donna! Hodné holky půjdou do nebe, ale Donna chodí všude." a pak vás začne přesvědčovat o tom, že si jí můžete vzít do kapsy a užívat si s ní kdykoli a kdekoli. Už vám tohle vibrátor někdy řekl? To je právě to, proč si vás získá! Kromě milého přivítání, které propůjčí erotické hračce osobnost vás překvapí druhá strana krabičky, kde najdete její Toy Joy kamarády do sbírky a vy okamžitě začnete mít pocit, že je chcete všechny. No a pak je tady samotná Donna. Hladká hračka ve tvaru kuželky. Co má tedy společného s digitálním zvířátkem z našeho dětství? Stane se vaší skvělou kamarádkou... 
Samozřejmě krásná krabička není vše, vlastně, neznamená vůbec nic a tak jsem se rozhodla zkusit, jestli mi bude vyhovovat také po té důležitější stránce. Bála jsem se, že nebude mít dost silné vibrace a já budu zklamaná. Nakonec mě ale přesvědčila o opaku. Stiskla jsem ovládací tlačítko a Donna se jemně rozvrčela. Hluboké a slabé vibrace na úvod, to by šlo. Dalším a dalším zmačknutím vibrování zesilovalo až začalo být opravdu hodně intezivní, ale neskutečně příjemné. Ráda bych vám k něčemu přirovnala rozdíly mezi vibrováním, protože třeba taková Mia 2 vibruje taky silně, ale úplně jinak (je to jako bzučení a bručení, věříte tomu? ☺). Donna má celkem 7 různých stupňů vibrování!
Může vás potěšit i fakt, že je vodě odolná a tak vám může dělat společnost při koupání a protože je tichá, nikdo ve vedlejší místnosti o ní nebude vědět.
S délkou 12 cm a nejširším průměrem 3 cm patří mezi drobečky, ale mě překvapilo, že (nejspíš díky průměru) je kromě klitorisu skvělá i na dráždění uvnitř, zvlášť na oblast bodu G. 
Často se mě ptáte na to, co bych doporučila jako první vibrátor, a tohle je odpověď. Donna je moc hezká, holčičí a roztomilá hračka, která dokáže pomalu a tiše vibrovat ale také vás pořádně podráždit. Má dobrou velikost, příjemný materiál a je jen na jednu tužkovou baterii, kterou doma vždy někde najdete. Cena je také hodně příjemná a já prostě nemám nic, co bych vytkla. 
Donnu celkem ve čtyřech barvách najdete TADY!
A co vy, máte nějakou erotickou hračku, která je vám blízká? Má váš vibrátor jméno?

2 komentáře:

  1. Roztomilá :-D
    mimochodem, tohle jsem dnes objevila - co říkáte na ten "DIY" vibrátor? :-D
    http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/41093-eroticke-hracky-v-ruzove-je-mezi-nimi-i-vibrator-ktery-si-sami-vyrobite

    OdpovědětVymazat
  2. Donnu jsem dostala loni k Vánocům, dokonce byla vybraná na základě tohohle článku :) Je to můj první vibrátor a přestože píšeš, že je maličká, musím se hodně uvolnit, aby mě uvnitř netlačila. Myslím, že za to může ta rozšiřující se část, prostě jsem jinak "tvarovaná". Ale jinak je fajn, hlavně to, že je opravdu tichá. I na tu jednu tužkovou baterii vydrží docela dlouho vrnět, ale po nějaké době znatelně slábne. Oproti tomuhle článku mám jednu nesrovnalost, nejsilnější vibrace jsou zařazeny jako první. To je asi jediná věc, co mě rozčiluje - když chci začít na slabších, tak musím přemačkat na "trojku" a když pak chci zesílit, tak ale musím přes zbývající čtyři! stupně vibrování. Otravná věc, ale to je asi opravdu jediný... Doporučila bych ji všem, kdo si chtějí vyzkoušet něco vibrujícího, ale nemají odvahu na nějaký hard pomůcky. Je malá, roztomilá, fajn. (A je zvláštní, že celou dobu píšu o NÍ, když v duchu říkám Můj modrej kamarád :) )

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥