pondělí 9. února 2015

Jaké je mini Laškování?

Pamatuji si, když jsem k osmnáctým narozeninám dostala od kamarádky erotickou hru. Už nevím, jak přesně se jmenovala, ale pamatuji si, jak hrozné úkoly tam byly. Nedokázala jsem si představit, že tuhle hru někdy budu hrát se svým partnerem a už vůbec ne, že mě nějak nažhaví. Jeden z úkolů, který mi zůstal v hlavě pár let potom, byl: "odpal kostku penisem" a věřte tomu, že hra byla plná podobně "erotických" úkolů (včetně: "muž udělá stojku a žena mu udělá orální sex")
S přicházejícím Valentýnem jsem dostala nabídku od sexshopu Banánek právě na erotickou hru s názvem mini Laškování a se vzpomínkou na odpalování penisem jsem nečekala nic víc. Nakonec mě ale Laškování docela příjemně překvapilo normálními = splnitelnými a dokonce erotickými úkoly!

Musím říct, že podle fotek jsem čekala nějakou velkou krabici ve tvaru srdce, ale 21 papírků s úkoly se v pohodě vešlo do krabičky o velikosti dlaně, tohle mě příjemně potěšilo, protože je to roztomilý malý dárek a taky krabička, kterou si snadno vezmete tam, kam chcete. Okamžitě jsem si začala prohlížet úkoly a některé mě hodně zaujaly, zjistila jsem, že je hra úplně jiná než jsem čekala, už jen tím, že to podle mě není hra. Proč? Tak za prvé se nikam neposouváte figurkou ani nesbíráte body ale hlavně, většina úkolů se rozhodně nedá splnit během minuty, ale spíš bych si na ně udělala celý večer. Nevím, jestli mám říkat jaké konkrétní úkoly ve hře jsou, abych vás nepřipravila o to překvapení a kouzlo, když začnete hrát, ale řeknu to asi tak, úkoly jsou úžasné, když se jim budete opravdu věnovat. Já bych netoužila po tom, si vyzkoušet všechny lístečky jako nějakou hru, ale spíš bych jí pojala jako tipy na každý večer (které vám vystačí na tři týdny). Navíc, když vám lístečky dojdou můžete se nechat inspirovat, zapojit fantazii a každý vytvořit polovinu dalších úkolů (nebo se třeba střídat a srdíčko doplňovat). Myslím že z připravených tipů si přijdou na své všichni, jak romantické duše tak trošku divočejší páry.
Hra mini Laškování se mi líbí, vlastně se mi líbí moc. Řekla bych že je to moc hezký dárek na Valentýna a ještě vám zůstanou peníze na romantickou večeři☺.
Hru koupíte TADY za 121 Kč

7 komentářů:

  1. Též si nedokážu představit, něco takového hrát... Ale třeba to jedou zkusím..

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes sem koupila..uz se tesim!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já prostě neuznávám nic, co mi někdo nějakým způsobem "přikazuje" od různých nesexuálních výzev (knižní výzva, cvičící výzva) po tyhle erotické hry (teď mu vykuř, pak udělej to a to). A co když se mi zrovna nechce? ...pak hra končí, tak proč by vůbec měla začínat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit, tohle se mi na erotických hrách taky nelíbí- tedy na hrách, kde se pohybuješ nějakou figurkou a plníš úkoly (to je přesně to udělej stojku, udělej orální sex, udělej tohle a tamto), proto se mi líbí že tahle "hra" na takovém principu nefunguje. Beru to tak, že si můžete vytáhnout papírek v okamžiku, kdy budete mít chuť na sex, nebo budete mít třeba příjemný večer u vína a bude to směřovat k nějaké "zábavě", navíc to nejsou úplně konkrétní úkoly spíš jen takové tipy.

      Vymazat
  4. hru jsem společně s přítelem dostala od přátel a bohužel snad až na jednu věc jsme dělali vše už předtím :( já osobně hru nedoporučuji

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za recenzi, já přemýšlím nad Nevinnými hrátky nebo nějakou hrou od Origame. Máte s nimi někdo zkušenost?

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, mohla bych vás poprosit o všechny úkoly ve hře Mini laškování? Děkuju moc :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥