středa 18. února 2015

Vzdychání, řvaní, hekání



Když mi bylo asi 14 do bytu pod nás se nastěhoval velmi atraktivní soused a v té době jsem si uvědomila, jak je sex hlasitý. Ležela jsem na posteli s polštářem na hlavě a poslouchala vzdychání, které přecházelo v křičení a také přirážení postele ke zdi. Vyvolávalo to ve mě divné chvění, nepříjemné pocity, které mě ale mnohdy donutily si to udělat.
Tenkrát jsem ale moc nechápala PROČ u toho tak řvou.

Samozřejmě s odstupem času jsem se dostávala do opačné situace, ze začátku to byly chvíle, kdy jsem se styděla rodičům při snídani podívat do očí, a pak taky ty, kdy se ozvalo bouchání z bytu sousedů. Máte rádi hlasitý sex? Já ho miluju! Názor, že je to hraní, předstírání a divadýlko pro muže nesdílím, protože si ráda zavzdychám i při masturbaci. Pravda je taková, že vzdychám pro sebe. Pro to, že se mi hlasitý sex líbí, pro to, že je to podle mě sexy a pro to, že to umocňuje moje vzrušení. Dokonce souhlasím s tím, že vzdycháním a správným dýcháním se dá rychleji dosáhnout intenzivnějšího orgasmu. A nevím proč, občas slastně vzdychnu i při tom, když mi postříká prsa.

Při hlasitém sexu (a nemyslím tím hororové řvaní) jsem uvolněná a myslím, že si to tak oba víc užíváme. Paradox je, že většinou při orgasmu zmlknu, takže nějaké výkřiky u mě rozhodně nejsou projevem vyvrcholení.
Máte to taky tak?

Pamatuji si na článek, který potvrzoval, že ženy vzdychají jen kvůli mužům, většina z nich pro to, aby zvedly milenci sebevědomí a pak taky pro to, že je to nebaví a chtějí, aby už se chlap udělal. Ruku na srdce, párkrát jsem to udělala, ale mohla bych to spočítat tak na prstech jedné ruky (dobře, možná na obou). Bylo to převážně jen s jedním chlapem, o kterém jsem věděla, že se spolu prostě párkrát vyspíme a nebude z toho nic víc. Zpětně vím, že to bylo především pro to, že jsem si v hlavě vysnila, jak úžasný sex s ním bude a nakonec to vlastně bylo podprůměrné. Dělala jsem to pro to, abych ve svojí hlavě vyvolala pocit, že to zas tak hrozné není, abych jeho přesvědčila o tom, že si to užívám a abych prostě vytvořila dojem dobrého sexu.

Mají muži vzdychat?
"Při sexu neřvu protože si myslim, že to vypadá směšně, hekající chlap vypadá jako kurva z porňáku"
"Ty jsi u toho včera nějak roztouženě vzdychala, to muselo být něco!" řekla mi ráno pobaveně kamarádka, která spala vedle v pokoji. "No, to jsem ale nebyla já ale on.." řekla jsem ještě víc pobaveně, protože jsem si to při sexu plně uvědomovala a musím přiznat, že to už na mě bylo moc.
Ale ano, prosím projevujte se!
Mužně! Klidně dýchejte, vzdychejte, dělejte různé jiné slastné zvuky a mluvte! To mě neskutečně rajcuje, opravdu mnohem víc, než váš kamenný výraz a určitě nejsem sama.
Dokonce si mi strašně líbí i slavná věta "Už budu!" nebo slastné "Kam to chceš?!" (tedy, když přijde v ten správný čas).

A jak to máte se zvukovými projevy při sexu vy? Baví vás hlasitý sex nebo radši dáte přednost tichu?

20 komentářů:

  1. když se mi to líbí, tak to dokážu dát hodně hlasitě najevo. A když to dává najevo chlap, je to úžasné a já vím, že se mu to také líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Přítel tak lehce vzdychá,dýchá a je to super - aspon vim kdy se mu to fakt libi a jak to proziva, kdyz me u toho jeste chytne za zadek, boky nebo krk tak vim, ze si to fakt uziva.
    Já osobně nejsem uplně potichu ale ani neřvu ;D někdy to přeháním kvuli nemu - at si mysli, ze se mi to moc libibo pa se to libi i jemu a je třeba rychleji vyvrcholeny ;D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přítel jen trochu víc nahlas dýchá :) Ani by mi nevadilo kdyby vzdychal, líbilo by se mi to :) (udělal to asi jen jednou). A větu zavrhovanou větu "Už budu" zbožňuju :D Zní mi tak hrozně odevzdaně a prostě se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Už budu je hoodně sexy, pokud taky přijde v čas :D Souhlas se vším - ať už s tím, že se správnými projevy dá rchleji a lépe dosáhnout orgasmu, tak i s tím, že to nedělám pro chlapa (ale taky jsem to párkrát použila:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím souhlasím, pokud mi holka řekne ,, už budu " tak jsem hned taky :D

      Vymazat
  5. Naprosto souhlasím s článkem. V případě, kdy si můžu nerušeně "zařvat" jsou super a rozhodně se více uvolním a užiju. Ale rychlovky nebo sex, kdy je třeba být naopak naprosto potichu, jsou jednou za čas také k nezaplacení... adrenalin, že někdo něco uslyší dělá své ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se většinou hlasitě projevuji jen v podnapilém stavu a když se do toho víc buší ( což jde většinou ruku v ruce).. Jinak ne.. A nemám ráda když chlap heká, radši at mi řekne něco sprostýho, než poslouchat "uf uf"

    OdpovědětVymazat
  7. Já si to naopak nejvíc užiju potichu...nějak jsou mi ty hlasité projevy proti přirozenosti :D ale přítel si na to občas postěžuje že by mě rád slyšel, takže když jsem hodně uvolněná tak občas heknu, ale není to automatické :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem bývala docela tichá (tedy vzdychání ano, ale hlasitější projevy ne), ale poslední partner to ve mně nějak probudil, že teď jsem hlasitá i při masturbaci. Nečekala bych to, ale užívám si to. Dává to tomu další rozměr.

    OdpovědětVymazat
  9. Čím víc si to užívám, tím jsem hlasitější.. Tak nějak se u toho uvolním... a líbí se mi, když i pánové dávají najevo, jak se jim to líbí... :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já miluju hlasitý sex, bez něj to není ono, občas mě až štve když mě přítel okřikne tím svým "pšššt" jelikož sousdi nad námi slyší všechno...o to víc mě pak baví je další den potkat...přítel se také umi projevit a hlavně slovně, z toho mám pak ještě větší prožitek :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Já miluju hlasitej sex :) Ale u chlapa vzdychání spíš tišší, radši mám takový to "hrdelní mručení", to je fakt sexy :) A taky před orgasmem ztichnu, ani nevím proč.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc se líbí když chlap vzdychá, zatíná zuby, nebo vyhekne při výstřiku. Já vzdychám moc ráda, příjdu si pak víc sexy, baví mně to, k sexu to patří.

    OdpovědětVymazat
  13. Suprově napsané. Souhlasím, vzdychání, hekání a užívání si, k tomu sexu prostě patří. Jsem ráda, když můj přítel občas taky vzdechne a nebo když se udělá tak vyhekne. Sex bez vzdychání a takových věcí, je jak kdybych šukala s mrtvolou. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý článek.. Já se dřív projevovala jen napita a nynější partner to ve mě nějak vyvolal a teď jsem docela slyšet.. Je pravda, že je takhle sex více uvolněný a celý prožitek je takový intenzivnejsi.. Navíc to i partnera navadí jak na mě.. :).. Na druhou stranu mám radost, když se i on projevuje, pomůže mi to ho lépe poznat, co se mu zrovna líbí, co mu dělá dobře.. A jen ať každý ví, že se máme rádi.. :).. Jen je tedy problém, když potřebujeme být tišší.. To se pak kousu do rtu.. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Vážně si uvědomuju, že jsem někdy hrozná, protože se málo ovládám a máme v bytě papírový stěny. Taky máme problémy s větráním a po jednom našem sexu, jsem cítila ze spodního bytu, že si sousedi zapálili :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Souhlasim do puntiku :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já hlasitý sex miluju, ale přítel mi často musí zacpávat pusu (a to mě vzrušuje ještě víc), protože jsou kolikrát ve vedlejších místnostech jiné osoby :D
    A často se mě ptá: "můžu se udělat?" To taky miluju :D

    OdpovědětVymazat
  18. nejlepší sex je takový, kdy si po něm zapálí i sousedi... :)

    OdpovědětVymazat
  19. nejlepší sex je takový, kdy si po něm zapálí i sousedi... :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥