středa 29. dubna 2015

Želatinová koupel


 Milujete společné koupání? Tak to vás stejně jako mě zaujme želatinová koupel! Tuhle recenzi mám schovanou už delší dobu, ale koupel v želé mám pořád živě v paměti, protože to byl skvělý zážitek!





Kouzelný prášek, který promění vodu v červené želé! Docela mě překvapilo, že si takovou koupel můžete pořídit v sexshopu, protože jak jsem pochopila, je určená spíš pro děti a reklama i krabice s nahatým jásajícím klukem tomu odpovídá, ale proč ne, je přece jen na nás, jak koupel v želé pojmeme. (Pokud ale chcete prášek do koupele darovat, vyndala bych sáčky s barevným "pískem" z antisexuální krabice a tu někam vyhodila ☺) 

K vytvoření dokonalé koupele potřebujete dva sáčky, které uvnitř najdete. Jeden je na přeměnu vody v želé a ten druhý zase pro opačný výsledek, který vám zajistí, že nebudete želé z vany lovit ještě týden po tom. 
Napustila jsem vanu, na hladinu rovnoměrně nasypala růžový prášek a sledovala co se bude dít. Nic se nedělo a já začala být trošku skeptická i když se podle návodu má čekat pět minut, šla jsem se svléknout. "Pojď se podívat to je hustý!!" ještě před uplynutím "čekací doby" můj drahý neodolal a rukama až po lokty se "prohrabával" červenou želatinou. Sama jsem se přidala a pak jsme zalezli do vany! Voda začala houstnout ještě víc a najednou z ní byl gel.


Kdo si koupel v želé nezažil nedokáže si představit, jak na kůži působí. Nemohla jsem si pomoct, ale teplé želé bylo jako svetr nebo deka a když se do něj ponoříte cítíte jak vás vtahuje a nechce pustit. Rozhodně se v našem podání nejednalo o nějakou romantickou koupel při svíčkách, oba jsme najednou byli jako malé děti, nabírali jsme želé a plácali ho po sobě. Ve vaně jsme dováděním strávili docela dost času, protože výhodou želé je i fakt, že pomalu chladne. Až v okamžiku, kdy byla voda chladnější, jsme se celí rozdovádění vrhli na divoké líbání a roztírání chladného gelu jeden druhému na tělo. Želé vám rozhodně zajistí úplně jinou koupel ve dvou, než jakou zažíváte normálně a ON byl nadšený maximálně (něco na tom bude, že muži jsou pořád malí kluci☺) a hned si vyžádal příští želé koupel v modré barvě.

Na obalu se doporučuje použít 40l vody a na oficiálních stránkách je popsané ideální množství 5-6cm vody ve středně velké vaně. To nezní moc na koupání co? Já napustila úplně normální množství vody, asi polovinu vany a želé se vytvořilo taky, ale věřím tomu, že čím méně vody použijete, tím bude mít želatina pevnější a hustější konzistenci. Dejte si také pozor na to, ať si před koupelí nevyrazíte zuby, dno vany je totiž pak neskutečně kluzké!

Se svojí citlivou pokožkou mám vždy trošku strach z experimentů a červený prášek ve mě vzbuzoval spíš obavy. Ale Gelli baff můžu s klidem doporučit všem, protože jednou z výhod "dětské koupele" je i to, že je přísně kontrolovaná a naprosto neškodná! Stejně tak neškodné je i rozpouštědlo, kterým je úplně jednoduše sůl (ale v tom už se nekoupete).


Červený kouzelný prášek najdete TADY

2 komentáře:

  1. Jak je to se sexem v téhle koupeli? Vážně mě to zaujalo, ale trochu se bojím, jestli by nedošlo k podráždění, kdyby se gel dostal přímo dovnitř...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přímo sex jsme v téhle koupeli neměli, ale když jsem se po tom sprchovala tak jsem uvnitř gel měla (tím drážděním i samotným "hraním" ve vaně se dovnitř prostě dostal) a za mě tedy bez problémů a to jsem na vše velmi citlivá, takže bych se toho nebála.

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥