pátek 11. prosince 2015

Vánoční kostým SOUTĚŽ - UZAVŘENA

Rozhodla jsem se, že v soutěžení budeme pokračovat! A když jsem vybalila z krabice svůj letošní vánoční kostým, věděla jsem, co bude další adventní výhra. Tohle prostě patří k pořádně sexy Vánocům!

Sama jsem měla letos při výběru jasno v tom, že to nebude korzet ani podprsenka. Chtěla jsem něco roztomilého a pohodlného, ale samozřejmě sexy, něco v čem můžu strávit celý večer, aniž by mě tlačily kostice. Také značku jsem měla vybranou, protože kostýmy od Obsessive jsou v podstatě sázkou na jistotu, velikosti sedí přesně, materiál je příjemný, šití kvalitní bez nějakých nitek. Už loni jsem tenhle kostým měla mezi svými čtyřmi favority a pokud si ještě vzpomínáte, nakonec jsem zvolila korzet (recenzi najdete TADY). Také letos jsem vybírala z více možností, konkrétně ze tří "šatičkových" kostýmů!


Nakonec to vyhrál kostým Mrs. Claus, tedy na obrázku ten druhý. Když dorazil, okamžitě jsem ho vyzkoušela a byla jsem velmi příjemně překvapená, že mi letos odpadne náročné šněrování, zipy a háčky, protože tyhle šaty stačí jen přetáhnout přes hlavu. Přes to, že nejsou vůbec zpevněné kosticemi a materiál je hodně pružný, dělají krásnou postavu! Sukně drží hezky od těla díky zvláštně našitému spodnímu lemu z chmýří. Trošku jsem počítala s tím, že budu mít sukni o něco kratší než modelka na obrázku (stejně jako tomu bylo loni s korzetem), ale jsem spokojená i s délkou, měřím 174 cm a šaty jsou mi akorát. Samozřejmě je to erotický kostým, nepočítejte pro to s nějakou slušnou délkou, končí těsně pod zadkem a střih sukně krásně umožňuje výhled na kalhotky a to se nemusím ani moc předklánět ☺. Kromě šat ke kostýmu patří také krásná santovská čepice ze stejné látky, takže stačí jen vzít černé lodičky a vše je dokonalé!  



Chcete si udělat pod stromečkem radost? Vyberte si vánoční erotický kostým, který se vám nejvíc líbí a vyhrajte ho! Nabídku krásný vánočních kostýmů najdete na eshopu www.luxusnipradlo.cz TADY 

Co pro to musíte udělat?

♥ Napište do komentáře krátký příběh o tom, jak si představujete sexy Vánoce
♥ Buďte pravidelným čtenářem blogu
♥ Uveďte mail, na který vás budu kontaktovat v případě výhry!

SOUTĚŽ JE UZAVŘENA! Kostým vyhrála Eliška Vlčková!



20 komentářů:

  1. Sexy vianoce si predstavujem tak že vysvietim celý byt- izbu sviečkami a svetielkami, a určite aj nejakou voňavou sviečkou s vôňou škorice alebo vanilky, a s partnerom si nalejeme niečo dobré vianočné , a budeme sa celý večer váľať v posteli a vymýšľať blbosti, a rozbalíme si darčeky pekne v posteli, a najlepšie bude keď ja budem jeho darček a on môj..:P a taký vianočný kostým by sa mi presne hodil, mám nového priateľa a toto budú prvé vianoce spolu, a vôbec sa mi nechce nejako komplikovane vymýšľať darčeky a toto by bola asi najlepšia cesta...:).... mail je kristina.ligasova@gmail.com .... pravidelná čitateľka som, nepíšem síce komentáre, ani asi oficiálne nesledujem blog, ale celý ho mám prelúskaný a netrpezlivo čakám vždy nový článok ..:D ak sa dá nejako pozrieť ako často sem chodím tak by si mi verila.:D každý deň minimálne dva krát..:D

    OdpovědětVymazat
  2. Já si pod pojmem sexy vánoce představím klasicky barevná světýlka, chlupatý koberec, plnou vadu vody s bohatou pěnou, šampaňské a nějaké dobroty, plus teda samozřejmě nějaký ten kostýmek :) ! Program by byl asi jasný =) lenošení, mazlení, a trávení společného času.
    Pravidelnou čtenářkou jsem už dlouho :) RomanaLanska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Vanilopko, co mi to děláš,místo abych se věnovala práci, tak myslím na něco úplně jiného a třesoucími se prsty daltím do klávesnice...

    Tradičně trávím Štědrý večer za barem, vloni jsem byla přestrojená za zlaté prasátko :) Letos bych si zvolila trochu erotičtější obleček- kraťoučké červené šatičky s chlupatým lemováním alá St. Clous, jen ať se dýška sypou...

    Když se poslední host vypotácel do ranního svítání, unavená po náročném večeru, utírala bych stoly a v myšlenkách se už viděla doma v posteli. Ani by mě nenapadlo se zamknout a už vůbec ne to, že toho někdo využil a teď už se chvíli kochá pohledem na moji prdelku vykukující zpod šatiček. Potichu by se ke mě přiblížil a vytrhl mě z mého rozjímání. Jednu ruku by mi přitiskl na pusu druhou chytil ruce za zády. Přitiskl by se na mě celým tělem. Cítila bych vůni jeho potu....jak mu buší srdce....jak se mu napínají svaly a kalhoty pod mojí prdelkou. Hrůzou bych přestala dýchat. Když by zjistil, že se nebudu bránit, pustil by mi ruce a přesunul je k zadečku. Celá bych se klepala...strachem i vzrušením. Vyhrnul by mi sukýnku a začal mě zlehka dráždit. Chtěla bych se otočit, podívat se kdo to je, ale jeho paže by mě objala přes krk a rameno a jasně mi dala najevo, ať se o to nepokouším. Jeho prsty by zatím nabíraly na rychlosti. Projížděly by mi kundičku sem a tam já se bych se jim prohýbala vstříc. Vzdychala bych jako smyslů zbavená. Úplně bych zapomněla, že je to cizí člověk a že mi může klidně něco udělat. Po stehnech by mi stékaly pramínky šťávičky. Už by to nešlo déle vydržet, mohutný orgasmus by mi podlomil kolena. Jeho ruce by povolily sevření a nechaly mě zhroutit se na stůl přede mnou. Zatočila by se mi hlava a před očima bych viděla mžitky. Několikrát bych se zhluboka nadechla, sebrala se a otočila za neznámým mužem. Ale už by tam nikdo nebyl.
    el.vlckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc hezky zpestreni tohle cist v práci :)

      Vymazat
    2. dekuji:) Chces pokracovani? Nejak jsem se zasnila... :)

      Vymazat
    3. to si pis :) ja se taky zasnila... jak nad tvoji povidkou tak i pote nad psanim te moji. inspirovala jsi me a tak jsem poprve v zivote taky jednu napsala. viz niz :)

      Vymazat
    4. Tyjo fakt jo? Je dobrá :) Tohle je taky moje první povídka:) Pošlu ti do mailu pokračování,až bude hotové, už ho mám rozepsané

      Vymazat
    5. budu se těšit, Eliško ;)

      Vymazat
    6. Príjemné čítanie, dievčatá. Obe poviedkové prvotiny sa mi páčili. Takisto sa veľmi teším a zaujímam o pokračovanie. Rád si ho prečítam. A gratulujem, Eliška, k výhre. :)

      Vymazat
  4. Sexy Vánoce si představuji tak, že je strávíme s přítelem na našem tajném místě. Bude nás hřát krb, všude budou kožešiny a jen svíčky budou osvětlovat naše těla. On bude mít na sobě jeho sexy džíny, které se budou napínat při pohledu na můj vánoční kostýmek. Užijeme si skvělou večeři, vířivku a sex na příjemných kožešinách. Už teď se těším.

    secretofpink@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Vanilopko, nikdy jsem neprožila tzv. "Sexy Vánoce" a rozhodně jsem nikdy neměla odvahu si zakoupit tento kostým..Ale díky tvé soutěži jsi mě navnadila.
    Letos to budou s přítelem první Vánoce a chtěla bych je oslavit skromně co se dárků týče, ale bohatě po té sexuální stránce. Vidím to na otevření mého oblíbeného řeckého vína Imiglykos a poté potěším jeho přirození svými ústy, což má nejradši, dále jelikož je jazykově zručný udělá to i mně. Mazlit se dlouho nevydržíme, jelikož jeho parfém musí obsahovat jisté afrodiziaka, či mne on samotný tak vzrušuje? Pokračovat budeme v poloze na pejska, protože takhle dosáhnu jedinečného orgasmu, kdy se celá třesu a v tu chvíli nechci nic jiného :) Ono ani tak nezáleží na určité poloze, či místu, kde budeme mít sex, hlavně že spolu budeme trávit svátky a celé je s prominutím prošukáme ;)
    Děkuji za možnost soutěžit a přejí krásné Vánoce, L.
    luc.simcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Vanilopko..;) Sexy Vánoce si představuju asi takto... Celý den budu oblečená jako by se nic nedělo, jsem přece dáreček a po večeři kdy se půjde ke stromečku tak budu ležet u něj na dece, nahá, jen převázaná velkou mašlí ... Pak si mě přítel rozbalí a ... Myslím že je to jasné :D hrosik381@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sexy Vánoce?
    Představovat si je mohu jakkoliv. Zatím slavím Vánoce s rodinou ale pak si děláme "druhé" Vánoce s mojí přítelkyní. Mám tu nejkrásnější přítelkyni, která když si nasadí sexy prádlo, tak mne dostane do kolen. Má krásná, velká a pevná prsa ,která jí vždy v prádélku vyniknou. Zbožňuji když se na ni mohu chvíli jen tak dívat a lehce sahat na její stehna obepnutá podvazky. I já ráda nosím prádélka, která se mé přítelkyni líbí. Tyhle Vánoce chci k ní do jejího malého bytu přijít s velkou krabicí ,kde bude mít dárky a já budu mít na sobě krásný kostýmek. Budeme spolu u vína pomalou rozjímat nad dárky ,ač stejně ten nejlepší dar bude, když se budeme vášnivě líbat a já jí budu hýčkat. Vím, že víno budeme pít u jídelního stolu, který má u okna. Bydlí ve čtvrtém patře a když je město zahalené nočními světly ,tak není nic lepšího než jí začít líbat u okna parapetu. Je krásné jí líbat v obklopení světel a já jí přitom mohu chytit hezky pod krkem, kousat do ucha, tahat za vlasy a nechat si od ní škrábat záda.Ach, jak je úžasná.

    Sleduji tě už dávno :)
    e-mail: eliskajelen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Jak si představuji sexy vánoce...Asi následovně..
    Jdu z práce, po cestě potkám dobrou kamarádku, se kterou si rozhodneme okořenit vánoční večer... Půjdeme do pánského stripbaru... Na podiu se profesionálně předvádí urostlý chlapík v kožených lakotech, tak 185cm , opálená kůže, černé vlasy po ramena, pronikavé modré oči, vyrýsové břišáky a ještě vyrýsovanejší šikmé svaly, které nutí sject pohledem k rozkroku. Pila bych víno a tenchle sexi chlapík by mě provokoval pohyby své pánve, tak dlouho, dokud show neskončila a já si na něj nepočkala v temné uličce. Z temný uličky bych ho zatáhla do ještě temnější místnosti, kterou bych za ním zamkla a požádala ho o jedno privátní představeníčko... Pak by mě tvrdě ošukal na stole, zašeptal mi svoje jméno do ucha a odešel... Já bych se oblékla a šla poslušně domů za přítelem a rodinou a s úsměvem bych si rozbalovala ponožky pod stromočkem.
    Hou hou... šťastné a veselé...

    A co se týče kostýmků, tak paní santovou mám, kočku, králíčka, liščí ocásek. Nejvíc by se mi líbilo asi http://www.luxusnipradlo.cz/sexy-kostym-erna-livia-corsetti/

    sleduji tě už dlouho, ale vzhledem, k tomu co jsem napsala za představi, tak jsem zvolila anonymní komentář.

    Meil: bybyma@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Sexy Vánoce si představuji tak, že až si půjde dát přítel večer sprchu, všechno nachystám (do té doby bude všechno úplně normální). Převleču se do sexy oblečku, zapálím svíčky, připravím skleničky, víno nebo šampaňské a třeba nějaké sýry a poté si lehnu na postel a budu napjatě čekat, až přijde. Úplně živě si dokážu představit tu jeho reakci a troufám si říct, že by to pro něj byl ten nejlepší vánoční dárek. Co by se dělo po zbytek večera už je jasné. ♥
    jana-peliskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Sexy Vánoce si zatím můžu bohužel jen představovat, protože s přítelem jsme oba studenti s rodiči věčně doma. Ale kdyby to bylo jinak a my mohli být sami, tak by to byla hned jiná. Začala bych tím, že bych si oblíkla nějaké sexy prádlo a nejlépe nějaký vánoční kostýmek, společně bychom u vína po večeřeli a potom se společně přesunuli do sprchy. Co se bude dít ve sprše si každý dovede představit stejně tak, jak to bude pokračovat potom.

    Hmm, teď budu až do vánoc přemýšlet jak to zařídit, ať můžeme být s přítelem spolu sami a tohle můžeme uskutečnit. :D

    Sleduju a čtu tvůj blog už nějaký ten pátek a teď tedy už u "oficiálně" přes google.

    n.pavelkovas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. moje sexy vanoce...hmmm :)

    stedry vecer a my jsme poprve na vanoce spolu. v petadvaceti poprve bez rodicu, sami v nasem malem byte. připravuji svatecni veceri, hraje tlumena klasicka hudba, na stole svíčky a v rohu maly vanocni stromek. prijde z koupelny, voni, tmave vlasy mu v pramínkach padaji podel obličeje. ztracim se v jeho temne hnedych indickych ocich. rucnik okolo pasu a vypracovana postava. chci ho. on chce me. "put it down" poruci mi....cizinec...odkladam nuz a vypinam sporak. neprotestuji. vecere pocka. klidne az do rana. "come suck my cock, kurvicko moje" poslechnu. pokleknu před nej a pomalu ho beru mezi sve rty, dráždím jazykem a vášnive libam. saju. citim jak uvnitř me roste. "good girl" pochvali me. hladi me ve vlasech a prirazi. ze stolu vezme gumičku a pomalu me prsty cese vlasy az nich udela culik na stranu. vim jak moc ho to vzrusuje. pritahne me k sobe nahoru a polibi, prsty mi svira zadek, svlekne me liba po celem tele. pritahne zidli pred stromeček a zaroven pred velke okno takze každý z okolnich panelaku by mohl videt. "sit down baby. play with yourself. you naughty bitch moje" opet poslechnu. sedam si na drevenou tvrdou zidli a prsty zajizdim mezi zavojicky, jsem vlhka touhou. chci ho. vzrusuje ze me muze kdokoliv, kdo by zdvihl oci od popelky a darku videt. touha sili. napeti. nedýchatelno. z jednoho z darku pod stromkem stahne cervenou saténovou masli. to je z kávovaru, bleskne mi hlavou, ale to uz jde zpatky ke me, prsty se setka s mymi a zanori je hluboko do me. "good" zavrni "you're nicely wet" ruce mi stahne za zada a masli svaze za zidli. poklene prede me. prejede mi jazykem po mušličce. vzdychnu. rozechvela touhou a vzrusenim prijimam jeho doteky, motyli polibky i drsne dychtive cesty jeho jazyka. rozplývám se cele telo je napjate a tesne nez vyvrcholim prestane a rekne "not yet baby" odvaze me a v naruci přenese do loznice. povali me na postel. vnikne do me. spojeni mezi nami. neexistuje nic. nejsou vánoce l. neni praha. cely vesmir jsme jen my dva a nase energie. spojeni dusi. nezne drsne hrave milostne opojeni. ztracim se v nem a on ve me. tiskne me k sobe. "j'taime" zasepta mi k orgasmu kdyz se ve me vsechno rozezni a ja se rozklepu na vrcholu. diva se mi do oci. "jeste?" zepta se. kyvnu. pretocim se nad nej a jako kocka se na nem protahuji, osedlam si ho, nehty mu zaryju do ramen a pokracuji v nasi extaticke vánoční jizde...

    zamilovala jsem se do vánočního kostymu santababe corset...asi proto ze zadny takovy nemam. ani santovsky ani korzet. okorenit trochu hratky s mym exotickym milencem :) hezke vanoce vanilopko :) sleduji uu od zacatku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro případ výhry : t.blstakova@seznam.cz :)

      Vymazat
  12. Romantický večer? On, já, tohle sexy prádlo http://www.luxusnipradlo.cz/vanocni-kostym-nicola-obsessive/, ideálně v horské chatě u praskajícího krbu. Právě se chystáme k večeři. Dneska je na programu šampáňo nebo luxusní víno, které hodlám podávat ve vířivce. Oba si to moc užíváme a po chvilce laškování se přesuneme zpátky ke krbu a těšíme se na "rozbalování dárků". Letos si nadělujeme jen erotické hračky, které hned také použijeme. Je mezi nimi hřejivý masážní gel, kterým mi přítel začne masírovat celé tělo. Když jsem pěkně prohřátá, ukážu mu svůj dárek - krásný analní šperk s růžovým kamínkem. Už se nevydrží jen dívat, vytáhne další balíček s překvapením v podobě skleněného dilda. Dnešní noc bude plná vášně ��
    emilkasm@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥