středa 30. prosince 2015

Známé sevření

Zhluboka se nadechla a na malou chvíli přivřela oči, klapot podpatků se ozýval setmělým parkem a ona znovu ožila. 

Dřív jí to vadilo, vadily jí jeho večery v baru a jeho návraty nad ránem, kdy z něj byl cítit alkohol a chuť na sex. Vadilo jí, jak se na ní sápal a při tom se ona cítila tak sama a prázdná. A to to bývala taková láska... Nakonec jí začínala vadit jeho přítomnost i nepřítomnost, byla tak vyprahlá, marně si vybavovala jaké to bylo, když něco naposledy cítila. Jejich sex už dávno nebyl co dřív, možná má milenku, pomyslela si už tolikrát, ale neměla chuť to řešit, navíc jí byl natolik lhostejný, že tím nechtěla ztrácet svojí energii a čas. Věděla, že se to jednou změní, už brzy, říkala si.

Byl už večer, když se rozhodla zkrátit si cestu z práce přes park. Nikdy to neudělala a už jí štvalo, jak je její život každý den stejný, stejně nudný, stejně stereotypní. Bylo už šero, velké keře dávaly prostor fantazii a lodičky s vysokými podpatky jí nutily jít po vydlážděném chodníku pomaleji, než chtěla. Ušla pár kroků a na chvíli se zastavila. Ledový vzduch jí proudil do pusy, jak se ztěžka nadechla, když si uvědomila tíhu všech pocitů. Najednou za sebou uslyšela kroky. Ohlídla se a uviděla černou postavu. Srdce se jí rozbušilo a vyrušilo jí z rozjímání. Vyrazila. Neustále vnímala kroky za sebou, tmu a zvláštní vzrušení. Zabouchla za sebou dveře od bytu. "Tak jak ses měla?" ozvalo se z obýváku, stejně nikdo nečekal odpověď, vpadla do koupelny a zamkla za sebou. Vjela si rukou do kalhotek. Byly mokré a studené. Svezla se na dlaždice a zběsile se začala prstit. Bylo to jako extáze.




Začal další osamělý večer, chystala se do postele, do té velké postele, kde spí stejně většinou sama. Při zatahování závěsů se zadívala do tmy a v hlavě se jí vybavil její nedávný zážitek. Zajde si do města na skleničku vína. Pečlivě se chystala u zrcadla, jako by šla na první rande. Nakonec si na zápěstí stříkla parfém, rty přejela rtěnkou. Už dlouho se na sebe nedívala takhle. Vyrazila do tmy a dobře věděla, že na žádné víno nejde. Jakmile se odpojila od osvícených ulic, cítila napětí. Její kroky směřovaly k parku. Nesledovala čas, domů se vrátila až v okamžiku, kdy měla dost napětí a ačkoli se ten večer nestalo nic zvláštního, jen myšlenka na to, že se jí v té tmě někdo zmocní jí tolik dráždila.

Z večerů v parku se stala další divná tradice jejich vztahu. Samozřejmě, že on o tom nevěděl, už dlouho se nezeptal, co vlastně dělá, takže to bylo jedno. Někdy si představovala ten údiv v jeho očích, kdyby zjistil, že jí někdo znásilnil. To, jak by zase přihlouple zvedl obočí, jako to dělá vždy, když něčemu nemůže uvěřit. Do deníčku si zapisovala detaily svých představ a pak divoce masturbovala, zatímco on spal v obýváku. Na další den si naplánovala nový cíl.

V parku už byla snad tisíckrát, to místo jí začalo připadat až moc romantické. Když sestupovala do podchodu, její vzrušení bylo mnohem silnější, mravenčení jí projíždělo celým tělem jako tisíce jehliček a každý podezřelý zvuk jí způsoboval křeče v podbřišku. To je ono, chvíli postávala uvnitř a jediné, co narušovalo tmu byla jedna stará, žlutá blikající zářivka na konci tunelu. Konečně uslyšela kroky. Byly svižné a mířily rovnou k ní. Otočila se a šla dál, ale postava, před kterou téměř utíkala se stále přibližovala. Byla už tak blízko až se bála otočit a najednou se jí přes pusu připlácla velká mužská dlaň. "Drž hubu nebo to špatně skončí!" zavelel ten, jemuž patřila a jí se podlomila kolena. Strachy.. Prsty jí strčil do pusy. Přitiskl jí pevně ke zdi a druhou rukou začal šmátrat po kabátem a sukní. Až teď si uvědomila tu absurditu, vzala si podvazky, byla dokonale oholená, tak jako vždy, když šla ven.



 Jedním pohybem dal na stranu její titěrná tanga a zabořil do ní prsty. Bolelo to, jako by měl místo prstů nůž. Vyhrnul jí sukni do pasu. "Překloň se ty malá děvko!!" zasyčel jí do ucha. Ucítila na tváři slzy a celá se rozklepala. Najednou jí natáhl něco přes hlavu a pevně utáhl u krku. "Sis myslela že pak budeš žalovat co?" zasmál se a když jí otočil k sobě neviděla vůbec nic. Stala se ještě méně obratnou a ještě více vyděšenou. Zatímco jí projížděl prsty, slyšela další kroky. Záchrana...


Pak jí došlo, že to bude mnohem horší. "Teď mi ho pěkně vyhoníš a o tu tvojí hladovou kundu se podělí mý kámoši hm?" stoupl si k ní, nejprve uslyšela zip a pak jí do dlaně položil svoje péro v neskutečné erekci. Jak dlouho už tohle necítila? Než stačila udělat pár pohybů svojí roztřesenou rukou, někdo jí pevně chytil za boky a vrazil ho až po kořen dovnitř. Vykřikla, ale přes látku jí už známá dlaň zacpala pusu. "Říkal jsem ti ať držíš hubu!!". Snažila se zorientovat, vnímala toho chlapa vedle svojí hlavy a křečovitě mu svírala v dlani péro. Ten druhý se do ní znovu brutálně opřel, ale tentokrát už nevydala ani hlásku. Začal přidávat na tempu. Něco uvnitř ní divoce křičelo, brečelo.. Ať už se prosím udělá...Ať už je konec.

Honila jedno péro jako zběsilá, zatímco další v ní rytmicky projíždělo sem a tam. Ostrá bolest jí prořízla celé tělo, když jí prudce přirazil do análu. Zakousla se do látky, kterou měla přes hlavu.

Povalili ji na zem. Zavrávorala, udeřila se hlavou o zeď, ohromená strachem a bolestí zůstala nehybně ležet. Když z ní strhli kalhotky a znovu a znovu jí šukali, cítila, jak ztrácí vědomí. Nemohla rozlišit kolik rukou a dalších údů se na ní střídá. V jednu chvíli jí drtily prsa zatímco do ní pumpovali. Pak se udělala. Prudký orgasmus jí celé tělo roztříštil na tisíc kousků, zhluboka zavzdychala a prohnula se v křeči. Pak znovu. Studený beton její tělo pohltil do sebe. Dostala facku a pak další a pak v ní projížděli, dokud se neudělali.

Netušila kolik je hodin, když se probrala, ale dobré bylo to, že byla ještě tma. Netušila, jak se dostala domů, ale dobré bylo, že byla první. Lehla si do postele.

Zamžourala do světla a bolest po celém těle jí připomněla, že to bylo skutečné. Podívala se vedle sebe do prázdné postele. Možná ani nepřišel. Přála si to, chtěla se osprchovat, podívat se do zrcadla, věděla, že má odřeniny, jazykem nahmatala rozkousnutý ret. Otevřely se dveře, otočila se, aby jí neviděl. Zavřela oči. Lehl si za ní a pevně jí chytil za boky. Bylo to tak známé sevření. Tak známé, že kdyby měla sílu přemýšlet, udělala by to.

8 komentářů:

  1. Mně to teda přijde dost nechutný. Takový povídky tady opravdu číst nepotřebuju, na tom není nic erotického.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic erotického? Možná jak pro koho. Navíc já to nakonec chápu tak, že ten muž v podchodu byl její manžel.

      Vymazat
    2. Podle mě to byl ten její manžel ...

      Vymazat
  2. jako by to bylo opsane z mych fantazii.... Dekuji za skvele napsanou povidku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé, že by v tom měl i manžel prsty..?

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasná povídka :3 Krásně jsem se u toho udělala :) Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  5. Někdo mi nakoukl do hlavy a popsal co viděl :-) neskutečně skutečná erotická povídka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥