úterý 2. února 2016

Králičí ocásek

Po análním kolíku s ocáskem jsem zatoužila přesně v okamžiku, kdy jsem spatřila článek o kolících z edice My little ponny. Pamatujete si je? Krásné, barevné, roztomilé a hlavně sexy zvrácené.. Když jsem spatřila tenhle fialový králičí ocásek bylo to jasné, tuhle bambulku musím mít doma!




První co mě napadlo, když jsem ocásek vybalila, byly chlupaté koule na kabelkách všech módních blogerek ☺ (vypadá totiž úplně stejně). Ocásek je hebký, hodně huňatý, nepelichá. Nejvíc jsem se bála toho, že bude bambulka nekvalitní, protože jestli po něčem opravdu netoužím tak jsou to fialové chlupy všude. Viděla jsem na internetu hodně podobných ocásků, které jsou už od ohledu takové vypelichané a řídké, takže jsem se trochu bála. Ale tohle je prostě krása!
Samozřejmě nejde jen o tu část na okrasu, ale také o tu, díky které to vypadá, že je ocásek skutečnou součástí těla. Kolík sám o sobě je malý, má průměr 2,8 cm a je tedy naprosto ideální i pro ty z nás, které netouží po extrémech. Klidně ho můžete zkusit i v případě, že s análními hračkami nemáte žádné zkušenosti. Je vyroben z růžového silikonu, takže je krásně hladký a také měkký a po nagelování nebo naslinění se velmi dobře zavádí.
Kvůli materiálu se bohužel nedá používat se silikonovými gely nebo oleji (které mám pro anální hrátky nejradši), ale je příjemnější než třeba kolíky z kovu a také na delší nošení bude určitě silikon lepší.
Dávejte si pozor na to, aby se lubrikační gel nedostal do chlupů (což je vážně snadné), protože nevím, jak by bambulka za chvíli vypadala, kdyby bylo třeba jí umýt po každém použití.


Přece jen je tu nakonec věc, kterou bych vytkla a tou je velikost ocásku. K tomu, aby byl pro mě dokonalý by měla být vnitřní část velká přesně tak jak je a bambulka asi tak (minimálně) dvakrát větší. Pokud nemáte úplně placatý zadek neudělá to ten "wau efekt" po kterém jsem toužila, protože se vám bambulka jednoduše skoro celá schová a to je škoda.

Ocásek mám ze sexhopu Banánek, kde najdete také jeho bílou verzi.
TADY.

10 komentářů:

  1. Proč myslíš, že se nedá použít se silikonovým gelem? Silikon (materiál) nemá se silikonovým gelem žádný problém. Na gelovinu bych ho nedávala, ale na silikon není problém.
    Jednak s tím mám poměrně velké zkušenosti a druhak pracuji v oboru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A oleje nepoužívat na vnitřní užití! Mohou narušit přirozené prostředí. V análu je to docela jedno (v kombinaci se skleněnými a kovovými pomůckami), ale vaginální mikroflóra je vysoce citlivá a olej jí může dost ošklivě ublížit.

      Vymazat
    2. Myslím že použítí bio oleje je v pohodě. naopak je i doporučovat. Je pravda, že většina oloju je mírně zásaditá oproti vnitřnímu prostředí, ale používá se ho jen trochu. Myslím, že komplikací by se mohla obát leda frekventovaná prostitutka se spotřebou půl litru denně. Na silikonové hračky se všeobecně nemají užívat silikonové lubrikanty.

      Vymazat
    3. Na silikonové pomůcky opravdu nepatří silikonový gel, povrch pomůcek může poškodit.

      Vymazat
  2. To už není pravda, holky. Bylo to tak dřív, protože silikonové gely obsahovaly nějaké látky (přesně neřeknu), které silikon rozpouštěly. Dnes už se ale používají gely s jiným složením a jeho použití je tedy v pořádku. Mám to ověřené :D a asi by nás na to neškolili, ne? :)

    K tomu oleji - ono je vlastně na každém jedinci, co si do sebe bude strkat, žeano :D Jen vím, že moje známá používala slunečnicový olej a měla potom mykózy. Zákazníci nám občas říkají, že používají mandlový nebo kokosový a že ten je OK (nevím, tohle vyzkoušené nemám a asi ani nechci). :)


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebudu se hádat, já osobně silikonové gely na silikonové pomůcky prostě nepoužívám, ať už je to minulost nebo není. Navíc, u samotného výrobku je to také uvedeno (i u jiných silikonových pomůcek nebo dokonce na gelech (na novém gelu ne na žádném historickém ;)).
      A kokosový olej za mně ano! (a co jsem slyšela nebo četla, tak si ho opravdu řada lidí chválí, četla jsem že řadě pomohla právě od mykóz.

      Vymazat
  3. Čo tak odprezentovať kolík aj v "akcii" . Neviem si presne predstaviť ako by mohol vyzerať, podla mňa dosť zanikne, daj fotku pri používaní prosím ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, prosim te posles mi kdyz tak na muj e-mail, pokud to nechces psat verejne, kam ti muzu napsat...? Mam na tebe prosbu ohledne jednoho clanku... teresa.hajkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Vanilopko, vím, že se to netýká tohoto článku, ale mám takovou otázku :) už párkrát se mi stalo že při některých polohách a kor když do mě přítel jde fakt tvrdě se dovnitř dostane vzduch a pak to tak "prdí".. jo při sexu se prostě tu a tam ozývaj divný zvuky, takže se tomu většinou zasmějem, ale mně je vždycky ještě dobrý dva dny trapně. Nevíš jak by to šlo eliminovat a nebo jak dostat vzduch ven, aby to nedělalo takový nechutný zvuky? :D děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://vanilopka.blogspot.cz/2014/07/queefing.html
      ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥