pondělí 14. března 2016

Chce, abych ho počůrala

"Jsme spolu s přítelem dva roky a před měsícem jsme si otevřeli víno, trošku popíjeli a já pak měla nápad, že si řekneme, co nás v sexu láká. Od té doby nic není jako dřív a mě by zajímalo, co si o tom myslíš ty a klidně i ostatní. Řekl mi, že touží po tom, abych na něj při sexu čůrala a i .... dělala velkou potřebu (je mi to fakt trapné a myslím, že to nikomu jinému nemůžu říct). Od toho, co to řekl se mě ptá při každém sexu a já už jsem z toho zoufalá."

http://hotmoviesnet.tumblr.com/




Hned na začátek musím říct, že co se týče "velké potřeby" při sexu to je něco, přes co u mě vlak nejede a jedna z věcí, které bych opravdu nikdy nevyzkoušela ani v jedné roli. Nemůžu a ani nechci k tomu proto dávat jakékoli rady nebo názory. Sama nevím, jak to nazvat, nejsme děti abych tady psala, jak se při sexu kaká a nechci používat ani žádná sprostá slova.. no, zůstaňme tedy u "velké potřeby" i když moje odpověď bude jednoduchá. Je to na tobě! Je to tak se vším a nikdo nemůže rozhodnout za tebe ani říct, že je to úchylné a poradit, ať to neděláš. Tak to totiž není a určitě mi dáš za pravdu, že občas se nám do něčeho nechce a pak to za to stojí. Každopádně je fajn, že ti přítel o své touze řekl, to že ji od té doby vyžaduje je věc jiná, ale nevím, jak jasně jsi mu dala najevo, že se na to necítíš připravená. Já si myslím, že když se jednou pořádně otevřeně vyjádříme, vyhneme se tak nepříjemnému naléhání. Pokud si nejsi jistá, stačí říct, že si musíš vše nechat projít hlavou a že mu určitě řekneš, jak jsi se rozhodla. A jestli mu to takhle nebude stačit a pořád bude naléhat, řekni to znovu a důrazněji, klidně i s tím, že se ti to po jeho naléhání může zprotivit a nebude z toho nic.
Já mám jen pár věcí, které bych v sexu nezkusila ani náhodou a ani, kdyby na mě přítel naléhal. Jednoduše vím, že mě to nevzrušuje a dokonce jsem si téměř jistá, že bych jich nebyla fyzicky schopná (a ano, i tohle s tím souvisí).
Dobrá zpráva je ta, že se všechno nechá udělat tak, aby to bylo co nejpříjemnější pro oba. Třeba takový pissing nemusí být vůbec tak "děsivý" jak to vypadá, možná si zase uděláte večer s vínem, který může končit ve vaně nebo ve sprchové koutě. Navíc, pokud před samotnou akcí vypiješ spoustu vody, vyhneš se tak i typickému zbavení, zápachu i chuti (ovšem pokud právě to není to, po čem přítel touží). A možná v tom časem najdeš zalíbení, posunete se i dál nebo to zkrátka zkusíš poprvé a naposled (nebo taky vůbec). Díky bohu, jsme v sexu naprosto svobodní!

A tak mě napadá otázka- Máte zkušenosti s tím, že po vás chtěl partner něco, co se vám příčilo? Jak to dopadlo?

10 komentářů:

  1. Ne přímo že by to chtěl, ale v posteli (a kdekoli jinde) se mi příčí sliny coby lubrikace. Nevím proč, jednoduše je mi už jen ta samotná představa slin na mých intimních místech odporná. Zvláštní je, že orální sex zvládám bez problémů. Jen prostě to, že na mě "naplive" nesnesu :D Ale přítel to respektuje, takže je nakonec všechno fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky bych plivání nesnesla-mám to spojené s opovržením... Přišlo by mi to velmi ponižující...

      Vymazat
  2. Taky mi přijdou nechutné sliny jako lubrikace. I ve filmu, když si v pornu chlap třeba plivne do dlaně, vypínám ho. Jinak nemám ráda polohu 69, přítel mě zkoušel párkrát přesvědčit ale představa nosů zabořených v zadcích mě děsí

    OdpovědětVymazat
  3. To s tou velkou potřebou je hardcore. Chápu, že každý má jiné chutě, ale tohle si nedovedu představit, že bych fakt někoho reálně mohlo vzrušit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohlo...koprofila. To by mě spíš zajimalo, jestli to je jen jeho 'sen' nebo ma fakt deviaci. A taky, kde ji ty dva roky uspokojoval.

      Vymazat
  4. No tohle je něco přes co by ani u mě nejel vlak, nicméně ten pissing partner párkrát navrhl ale záhadně jsem nepřišla na to, zda to myslela jako vtípek, nebo to myslel vážně :D On totiž jinak nijak nic nevyadřuje, má rád překvapení, když se ho zeptám co má rád, tak mi řekne, že mi to neřekne, protože bych to pak dělala pořád a pro něj by to ztratilo kouzlo, tak je to u něj se vším (i s oblečením co nosím).. Tak má prý pak obrovskou radost, když se to něco zrovna děje.. Je to podivín :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, přes tohle bych se fakt nepřenesla, nesnesla bych ani aby si partner nechal otevřené dveře na záchod. Prostě bych to dělat nezvládla. Ale každý máme zřejmě své bloky, nedávno jsem se potkala s expřítelem, se kterým jsem chodila před několika lety, a on se mi svěřil, že kvůli mě nesnese jakýkoliv projev bdsm v posteli, že jsem mu to znechutila. Přičemž já si nevzpomínám na nic jiného, než na nějaké zavázání očí a lehké svazování šátkem.
    A se současným přítelem je to zase na opačnou stranu. Dřív jsem měla docela chuť experimentovat s análním sexem, ale on má takovou tendenci mě tam dráždit skoro při každém sexu, že už na to vlastně vůbec nemám chuť.

    OdpovědětVymazat
  6. Preco je nadpis o piss a pise sa o kadeni. Nema to s tym nic spolocneho. Ja som mala na zaciatku problem pocurat manzela, ale teraz ho zavolam sama. Necuram mu do pusi ale ldn na telo. Je pri tom velmi vzruseny. Ja s tym uz problem nemam a teraz ma to uz bavi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A četla jste vůbec článek? Vždyť je o obojím a ta slečna co se ptá, ptá se na obě dvě věci- přítel po ní chce obojí. Já bych nešla asi ani do jednoho, jsem na takové věci dost háklivá, asi bych se styděla. Ale přítele teď nemám tak kdo ví, co ještě v životě zkusím :D

      Vymazat
  7. V urcitem bodu vztahu, mysli a prilezitosti si dovedu predstavit "trochu" moci ale nic navic uz ne. Kazdopadne nic proti nikomu kazdemu se prece libi neco co by jiny nedelal a muzou to byt fekalie v posteli nebo vana se svickami a kytky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥