úterý 22. března 2016

Přeceňovaný mokrý orgasmus


Po posledním mokrém orgasmu jsem začala přemýšlet nad tím, jestli se ten Mokrý orgasmus nepřeceňuje. Jak jsem na to přišla? Čistě náhodou jsem si pár večerů před tímto četla nějakou diskuzi s názvem "Proč necítím při mokrém orgasmu to, co bych měla" (už si nepamatuji přesně). Nakonec mi přijde, že po mokrém orgasmu každá z nás touží, Cosmopolitan ho popisuje jako něco neskutečného, extrémního, co se jinak nedá zažít, ale ono to ne vždy musí být nutně takové. Dokonce, samotný výstřik nemusí souviset přímo s vyvrcholením, ale může přijít po nebo před a klidně i bez samotného orgasmu. Navíc, stejně jako všechno, může být pokaždé úplně jiný. Někdy na omdlení a jindy zase ne.



Z mokrého orgasmu se dělá téměř zázrak, sexuologové tvrdí, že ho dosáhne jen  malé, vyvolené procento žen, ale já si myslím, že to tak není. Stačí ho objevit a zjistit, jak na to a především si nemyslet, že vzniká jen při dráždění G bodu, který je někde skrytý a má rozměry centimetr na dva. Zajímavé totiž je, že ho můžete prožít klidně při análním sexu. Takže zapomeňte na dlouhé návody, jak ho dosáhnout. Na mě osobně třeba vůbec nefungují ty osvědčené zahnuté vibrátory na bod G, naopak, spolehlivě mi ho přivodí hračka větších rozměrů a hlavně, dráždění "nad míru". Proto ho dosahuji snadněji při sexu. Takže pokud tohle čte nějaký muž, který touží takhle uspokojit partnerku, váš čas přichází v okamžiku, kdy začne prosit, že už to stačí.

Další, co se můžete dozvědět je to,  že tekutiny, která při mokrém orgasmu vytéká (nebo vystřikuje) je sice individuální, ale uvádí se v čajových lžičkách. Některá žena vyprodukuje tři čajové lžičky, jiná pět. Pamatuji si, že jsem po jednom takovém zážitku vytírala dlaždice v koupelně a byla jsem docela překvapená, protože o tři lžičky rozhodně nešlo.

Tak mě nakonec ještě zajímá jaké jsou vaše zkušenosti se squirtem a je něco, co vás překvapilo?





6 komentářů:

  1. Raději anonymně tentokráte :) Ale jinak tohle mi přijde maximálně vzrušující. Sama jsem ho dosáhla asi tak 5x (opravdu si ho dokážu vyvolat spíš sama, když přesně vím, kdy pomůcku vyndat, jak "tvrdě", jak hluboko a přesně to můžu hlídat. A jednou s partnerem a docela nedávno, on z toho byl úplně v šoku :D :D :D Ale jinak si myslím, že je to celkem náhodná věc :)

    OdpovědětVymazat
  2. já ho zažila poprvé asi před měsícem.. jelikož mám problém se udělat jakkoliv jinak ( teda myslela jsem si, teď už vím, že jde jen o spoluhráče..) tak to pro mě byl celkem neuvěřitelnej zážitek. ale žádný už pocitově nebyl tak jako ten první, ale i tak je velmi zajímavé.. :3
    čajové lžičky.. ? jednou jsem vytírala zem tak nevím teda :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je něco, co bych fakt nechtěla zažít, zvlášť ne s partnerem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jen a pouze pomocí sprchy-jinak si kolikrát řeknu už to bude a v tu chvíli jak kdybych to vypla...

    OdpovědětVymazat
  5. Taky moc nesouhlasím s čajovýma lžičkama. Poprvé to bylo zcela nečekané a v posteli... Nedalo se v ní potom spát :D

    OdpovědětVymazat
  6. S manželem jsem tohle nikdy nezažila.S novým partnerem ano.On z toho byl celý blažený,protože jsme spolu spali poprvé a já se dokonale uvolnila.Popravdě ani s manželem jsem nikdy takhle v klidu nebyla.
    A nový přítel měl rozparádil tak až jsem prosila,aby přestal ale on pokračoval.Bylo to nečekané a pro oba nádherné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥