středa 27. dubna 2016

Vanilopka za zrcadlem

Je to asi měsíc zpět, co jsem s nostalgií pročítala staré články na blogu a přemýšlela, jak to s blogem bude dál. S řadou věcí, které jsem napsala, se už příliš neztotožňuji, přišly jiné lepší věci, jiné zážitky, úplně rozdílné názory a zkušenosti. Přece jen blog mám už tři roky a za tu dobu jsme se změnili všichni nejen v názorech na sex. Se svou myšlenkou jsem se před pár dny podělila na facebooku, protože jsem zvažovala dvě věci. Stále jsem si pohrávala s tím, že blog zruším, ale nakonec jsem to nikdy neudělala, protože by mi to bylo upřímně líto. Jsem s ním nějak propojená a je to moje součást, o kterou bych nerada přišla. Proto jsem zůstala u toho, že blog zůstane tak jak je, jen už na něj nebudu přispívat a založím si jiný. Možná vám to přijde jako zbytečné, ale pořád jsem měla touhu začít něco nového. To jsem si dokonce minulý týden zkusila, ale... nebylo to ono. 
Další možností, kterou jsem viděla, bylo trávit čas u starých článků, doplňovat je o nové věci a upravovat je tak, aby odrážely můj současný pohled na věc. Nejen u článků, kde jsou mé zážitky, ale hlavně u recenzí bych musela pár věcí měnit...
Nakonec jsem se rozhodla jinak a děkuji vám tímto za pomoc při rozhodování i za trpělivost, protože vím, že jsem se teď psaní moc nevěnovala. Blog bude pokračovat tak, jak je s tím, že se možná změní obsah článků, možná kromě nových recenzí se budu vracet i ke starým, možná přibude nová rubrika, možná některá zanikne. Do budoucna nemám žádný plán, který bych vám mohla slíbit, jen vím, že se blog pravděpodobně trochu změní. 

"...Většina čtenářek je podobného věku, jako ty a samy vědí, jak se mění názor, chutě a život samotný..." 


Ještě tenhle lánek využiji k tomu, abych vám ukázala, na co jsem dnes narazila. Pokud stejně jako já patříte k fanynkám Alenky v říši divů (a chcete si zkrátit čekání na Za zrcadlem), podívejte se na hračky od Doc Johnson. Wonderland vibrátory jsou inspirované hlavními postavami z filmu, takže vás může uspokojovat Bílý Králík nebo sama Srdcová Královna. 

V.

5 komentářů:

  1. Já jen doufám, že nezanikne rubrika s příběhy. To jsou mé nejoblíbenější články tvého blogu. Jsem ráda že s bolgem nekončíš :))))))

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda vidím nový článek a čtu o tom, že nekončíš.

    OdpovědětVymazat
  3. Jako chlap se sem rád zajdu sem tam kouknout, abych měl lepší představu, jaké to je z pohledu ženy.. Takové to magické přání vědět o tom víc :) a dost mi to dalo, myslím si :) tvůj blog je snad jediný koukatelný, na úrovni.. Tak jsem rád, že nekončíš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že jsi to nevzadala.

    OdpovědětVymazat
  5. Nevzdávej to prosím. V záplavě témat sexu na Internetu je Tvůj blog jednoznačně nejlepší. Je krásnou ukázkou toho, jak se dá v této oblasti psát bez vulgarity a přetvářky. Co si myslím, že je největší slabina blogu, je jeho propagace. Věřím tomu, že kdyby ses poradila s nějakým odborníkem, měla bys čtenáře v počtu desítek tisíc. Včetně toho, aby poradil i o reklamě, protože tady nemáš ani jednu a je to pro Tebe škoda. Vydrž

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥