neděle 11. prosince 2016

III. adventní recenze- sexy kostým


Co by to bylo za Vánoce bez vánočního kostýmu? Já sice mám svůj oblíbený už z loňska, ale letos jsem chtěla něco trošku jiného. Nejprve jsem hledala santovský korzet, ale nakonec jsem skončila u jednoduchého a krásného body. Vsadila jsem na jistotu a zvolila jsem značku Obsessive, u které jsem si jistá jak kvalitním materiálem tak padnoucí velikostí. Chvíli před Vánocemi je prostě zbytečné riskovat...


Vánoční kostým Jinglebell corset se skládá z lesklého body, punčoch a klasických červených tanga kalhotek. Jak jsem předpokládala, materiál je úžasný a vše je perfektně šité a kvalitně udělané. Pokud hledáte značku, která vás nezklame, může Obsessive jedině doporučit, protože zatím jsem nenašla nic, co bych měla vytknout. Kostýmek je složený v malé krabičce, pečlivě zabalený v papíru. Punčochy jsou hodně jemné, jsou bez vzoru a vypadají díky krajce hodně romanticky. Jsou pro mě hodně příjemným překvapením a až teď si uvědomuji, že mám všechny punčochy zatím děrované. Celkově musím říct, že krajka na tomhle kostýmu je naprosto dokonalá. Líbí se mi, že není taková "měkká" ale krásně drží tvar a kostýmek je tak hodně zajímavý. Nejvíc rafinované je šněrování bílou stuhou uprostřed pod prsy. Právě pro tenhle detail jsem si kostým vybrala! Konec mašle je ozdoben dvěma zlatými zvonečky, jejichž výšku si můžete snadno nastavit a připoutat tak pozornost kam chcete.


Podle obrázku jsem čekala, že je body alespoň lehce vyztužené, tedy alespoň přes prsa, ale nakonec tomu tak není.. Já mám radši pevnější oblečky a to jednoduše proto, že pokud nemáte dokonalou postavu, lesklé body nekompromisně ukáže každý nedostatek. Kostým Jinglebell zkrátka nezvedne velká prsa (i když má kostice), nestáhne bříško, nic takového. No, takže upřímně, protože pro skvělý sex je tohle dost důležité, nevím, zda kostýmem někoho nakonec neobdaruji.

Korzet má na zádech šněrování, spíš dekorační, než aby mělo nějakou funkci, ale vypadá moc hezky. Sám o sobě korzet tím, že není vůbec pevný se postavě přizpůsobí asi jako když oblékáte plavky v celku. Také ramínka se nechají sice posouvat, ale jak jsem už říkala, větší prsa neudrží a čím víc je stahujete, tím výš se dostává zadní část a nevypadá to úplně hezky. V dolní části je zajímavě vykrojený a nechají se k němu rovnou připnout punčochy. Celkově se mi kostým moc líbí, je to příjemná změna mezi všemi nazdobenými někdy až kýčovitými kousky obalené chmýřím. Tohle je taková jednoduchá a zároveň sexy romantika, která není určená nutně jen pod vánoční stromeček. Na modelce vypadá báječně, takže věřím tomu, že hubeným slečnám s pevnou postavou bude určitě lichotit. Pro ostatní bude určitě jistější kostýmek Jinglebell chemise, který je úplně stejný jen s tím rozdílem, že se jedná o košilku.

Kostým je z Luxusnipradlo.cz

2 komentáře:

  1. Neváže se k tomuhle článku, ale stejně to chci někam napsat (ale ne do věřejných komentářů na FB pod status :) ) Děkuji za nápad na Pinterest, už dlouho si dělám sbírku sex-gifů a animací jen do počítače. Na tuhle myšlenku jsi mě vlastně přivedla ty, jak dáváš třeba do povídek sem tam nějaký obrázek. Přišlo mi to zajímavé, že je často důležitá, vášnivá, žhavá jen chvilička, stačí pár vteřin a hned je člověk v náladě. Ruku na srdce, kdo v pornu nepřeskakuje scény a pak se nevrací k určitým chviličkám, třeba k momentu svlečení kalhotek? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti nápad s Pinterestem líbí! (a souhlasím, taky se ráda vracím;))

      Vymazat

Děkuji za komentář, V. ♥