neděle 18. prosince 2016

poslední adventní recenze - masážní olej

Miluju masáže! Zvlášť v zimním období, kdy přijdu domů promrzlá a mám chuť jen na vanu plnou horké vody, mě masáž dokáže dobře naladit i na další pokračování večera. Když jsem vybírala, o čem budou letošní adventní recenze, jasně jsem věděla, že masážní olej nemůže chybět. Jednak pro to, že mi přijde jako skvělý dárek a také z toho důvodu, že s masážními oleji je to vždy trošku složité. Zvlášť tedy s oleji, které slibují sladkou chuť, úžasnou vůni, třpytky, zahřívání, nevysychání a další vlastnosti, které nás lákají. Můžou to pak vůbec splnit?


Masážních olejů jsem vyzkoušela už spoustu a musím říct, že ne vždy jsem byla spokojená. Chci od oleje především to, aby klouzal, což se zdá jako docela malé přání, ale věřte, že je to často problém. Některé oleje zasychají, žmolkovatí a nepříjemně drhnou, další zase vůbec nevoní nebo naopak narušují silnou vůní celý zážitek a pak jsou tady samozřejmě oleje, které vůbec nemůžete použít na intimní masáž, protože neskutečně drážní a pálí.
Půjdu ale rovnou k věci a tou je třpytivý masážní olej Sunset Glow s vůní karamelu a soli. Značku Bijoux jsem objevila docela nedávno a hned si mě získala, takže bylo jasné, že ji budu chtít poznávat dál a dál. Zlatý karamelový olej ve skleněné lahvičce s černou mašlí působí luxusně a jako dárek by mi určitě udělal radost.

Můj první dojem? Opravdu krásná originální vůně, která ale rozhodně nesedne každému. Není to sladký karamel, taková ta umělá sladká vůně, kterou si ale s karamelem spojujeme. Olej voní jemně nasládle, ale zároveň v něm cítím něco jako arašídy a hořkost, což mi ale kupodivu vážně sedí. Obsahuje opravdu drobné zlaté části, které pokožku krásně prozáří a vypadá skvěle, na samotnou masáž jsem se proto dost těšila!

Konzistence oleje není úplně řídká, připomíná spíš gel. Nakonec to není úplně špatná vlastnost, protože se tak s olejem při masírování dobře pracuje a nikde nestéká. Bohužel na můj vkus ho spotřebujete až příliš mnoho. Nelepí, ale spíš se rychle vsakuje do kůže. Pokožka je pak krásně hladká, třpytivá, ale olej musíte často přidávat, aby masáž byla příjemná. Po první masáži ubyla asi tak čtvrtka lahvičky.


Díky tomu, že je olej slíbatelný, ho můžete bez obav použít na všechny části těla, které pak můžete navíc opečovávat ještě svým jazykem. Orální sex s tímhle voňavým a navíc opravdu chutným olejem nemá chybu! S tou chutí jsem opravdu hodně spokojená! Je to zatím nejlepší masážní olej, který jsem kdy ochutnala. Sladký, vůbec ne chemický, bez nějaké výrazné chuti, ale zároveň opravdu dobrý. Na konci masáže vás čeká nejen příjemný pocit (možná i po právě prožitém orgasmu), ale i krásně jemná hydratovaná pokožka bez lepení.  Moje citlivá pokožka na něj reaguje víc než pozitivně a po důkladné masáži spojené se sexem jsem nezaznamenala žádné podráždění. Rozhodně to tedy není poslední olej od Bijoux, který jsem zkusila a chci si pořídit minimálně ještě s příchutí jahod a medu.


Olej neobsahuje parabeny, živočišné produkty, lepek ani cukr a můžete ho pořídit za 549,- TADY

4 komentáře:

  1. Při čtení jsem se tak rozněžnila, že už mi před očima běžela scéna jak drahému olizuju naolejovaného ptáka. No po přečtení ceny mi zaskočilo i v té myšlence. Slaný karamel mám ráda ale tohle je teda pálka. Neměla bys tip na jiný jedlý olej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z těch, co jsem zkusila mi vyhovuje ještě olej WarmUp, mám s příchutí bílá čokoláda, ale je i karamelový a cena je okolo 200 Kč. Krásně voní, nelepí, chuť dobrá, ale taková na můj vkus dost umělá.

      Vymazat
  2. Olej jsem koupila priteli jako vanocni darek...hrejivy s citrusy a cokoladou :) Verim, ze Vanilopka jich vyzkousela mnohem vic nez ja a podle jejiho popisu za tu cenu stoji, prestoze se mi zda stejne jako Tt celkem vysoka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥