pondělí 24. dubna 2017

Jak jsem (ne)dokázala ocenit nahá mužská těla


Lístky na Dream Men Show jsem měla na nástěnce vystavené už od ledna, protože přesně v lednu jsem propadla panice, že než se na sto procent rozhodneme, tak už určitě nebudou a pro jistotu jsem je koupila s pořádným předstihem. Od té doby jsem průběžně sledovala facebook, kde se objevovaly fotky hlavních hrdinů, kteří nám měli zpříjemnit blížící se večer, a těšila jsem se, jak si to užijeme. Tohle měla být moje premiéra! Nikdy před tím žádný pořádný pánský striptýz neviděla, teda když nepočítám jeden hodně žalostný, ale o tom se nebudu radši rozepisovat. Moje očekávání od naší dámské jízdy? Pokud znáte film Magic Mike, tak si asi dovede představit, co přesně jsem chtěla vidět!


Abych to zbytečně neprotahovala, protože tenhle článek jsem chtěla vzít v rychlosti, i když byla moje očekávání vysoká, zklamaná jsem vůbec nebyla! Perfektní těla, výborné choreografie, svůdné pohledy, zkrátka to, proč jsme přišly, tady bylo a bylo to pořádně sexy. Jenže pozor, horší to začalo být ve chvíli, kdy jsem zjistila, že striptýz jako takový asi vůbec není nic pro mě. Můj pocit z toho můžu vysvětlit na konkrétním případu a bude mě zajímat, jestli to máte stejně. Já mám vážnou slabost pro policajty! Zbožňuju uniformy, zbraně, imponuje mi "pomáhat a chránit" a hlavně, když jen trochu atraktivního policajta v reálném životě potkám, většinou pracuje moje fantazie na plné obrátky. Představuji si vášnivý sex, poutání, obušek, trest za porušení pravidel... Dobře takže na základě toho jsem čekala, že policista bude sázka na jistotu a to nejlepší, co ten večer uvidím. Jenže pak to přišlo a nebylo to ono. Jo, on měl sice ukázkové svaly a naprosto dokonalý zadek a prostě vypadal rozhodně líp, než všichni ti reální policisté, ale něco tomu chybělo. Víte co? Prostě to nebylo skutečné a mě vůbec nerajcovala umělá bouchačka. Takže jsem o sobě zjistila další užitečnou věc. Kromě toho, že ženský striptýz by mě pravděpodobně vzrušoval daleko víc, tak tenhle program mě sice bavil, ale kalhotky jsem vlhké neměla. Nedokázala jsem svůj mozek přesvědčit o tom, že tohle prostě nemá být skutečné, ale má to být "jen jako". Závěr? Překvapení! Průměrný policista pan Novák, který nemá vyrýsované břišáky a potetovaná široká ramena, je pro mě nakonec rajcovnější, než perfektní Felipe s pistolkou na vodu. Každopádně s drinkem v ruce a s nejlepší kamarádkou po boku stála tahle akce rozhodně za to. No a jak to máte s pánským striptýzem vy? Přijde vám sexy, vzrušuje vás nebo vás dokáže spíš rozesmát? V okamžiku, kdy mezi nás seskočil a začal nám svou chloubou točit před obličeji a oklepávat o rameno, jsem se neudržela a začala jsem se smát (a nebyla jsem sama).


5 komentářů:

  1. A to probíhá tak, že se pánové svléknout úplně do naha? :D nedokážu si to úplně představit..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svlékli se do naha, ale v devadesáti procentech stáli na konci zády nebo si zakryli rozkrok ručníkem, rukou atd.. No a pak tady byl zbytek, kdy jsme viděly všechno :D

      Vymazat
  2. super článok, veľmi rada si prečítam niečo takéto iné :D no a poviem ti, že zrovna túto sobotu môj chlap oslavoval 30tku a kamoška nás zobrala na babský striptíz. Bola som na tom prvý krát v živote, som rada, že som to videla, ale po chvíli sme sa aj tak začali nudiť. Baby skrátka robili dokola to isté, nebola to show, nebolo to veľmi rajcovné. A keď si vyzliekali top, urobili to šup šup, že som ani nezaregistrovala a boli hore bez. Skrátka žiadne ladné zvodné pohyby neboli. Avšak, na moju rozlúčku sa chystáme do Prahy a máme kúpené lístky na pražskú Burlesque a to si myslím,že bude pecka :) lebo to už bude show, budú tam perfektné tanečné kreácie, mám od toho vysoké očakávania, tak uvidím :)
    Drew's beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Smutnou pravdou je, že tito "muži" nemají zájem o ženy, ale o jiné muže.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥