pondělí 17. dubna 2017

Náboženské motivy

Velikonoční pondělí je skvělou příležitostí pro další nepochopené erotické pomůcky, protože dnes to bude i trošku tématické. Vybrala jsem pár opravdu zajímavých a kontroverzních hraček, které vás možná donutí k zamyšlení ve stylu :"Kdo sakra tohle může vůbec používat?". Tyhle pomůcky ukazují, jak může být spojení náboženství a sexu vzrušující a někoho možná spíš vyděsí nebo pobaví, to už nechám na vás.
Anální kolík malý Ježíšek
Tenhle společník byl vytvořen doslova pro chvíli, kdy se ráno probudíš a zjistíš, že ti něco v životě chybí. Máš přítelkyni, auto, práci, nic z toho ti tedy nechybí, tak co to teda je? Anální kolík ve tvaru miminka Ježíše!


Panna Maria dildo
Nutno říct, že tvarově je tahle hračka docela lákavá, ale nesmíte myslet na to, že má obličej a co představuje.


Kříž dildo i s Ježíšem
Tak jo, teď už jsem připravená vidět všechno. To jsem si říkala po shlédnutí análního kolíku a pustila jsem se do hledání. Tenhle devatenácti centimetrový kříž mi přijde asi nejvíc v kategorii "nepochopených".


Lubrikant svěcená voda
Když už si podobnou hračku pořídíte, přeci ji neznehodnotíte obyčejným lubrikačním gelem! I na to výrobci mysleli a na nočním stolku tak můžete mít speciální lubrikant, který byl požehnán knězem.



Zajímalo by mě, kdo vlastně tyhle erotické hračky nakupuje, pravděpodobně nějaký "náboženský fetišista", ale podle zpráv v návštěvní knize své kupce zaručeně mají. Ručně vyráběné a barvené pomůcky s náboženskou tématikou najdete na stránkách http://divine-interventions.com



1 komentář:

  1. Tak teď jsem se celkem pobavila :D :D Nejdřív jsem teda koukala na ten kříž a uvažovala, jestli se tam strká tou stranou s rameny, ale nakonec jsem si všimla i druhého konce a pak mi to došlo :D
    No, nikdy se nepřestanu divit, co lidi všechno nevymyslí :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥