středa 3. května 2017

-


8. 2. 2010
Hmm, bezva pocit vysmrkat se do kapesníku, do kterýho si ráno vyhonil. Ještě se tomu smál jako praštěnej.

15. 2. 2010
Vlezla jsem mu do počítače (dobře, nebylo to nechtěně) a odhalila jsem v historii porno s názvem - Kamarádi mu brutálně znásilňují přítelkyni a on se musí dívat. Neřekla jsem mu nic, ale asi už s ním a s jeho kamarádama nikam nepůjdu. Sbohem společenský živote.

18. 2. 2010
Bolí mě nohy že jsem sotva vylezla schody. Dělala jsem mu to totiž chodidly a fakt mě to odrovnalo (každopádně jeho taky, takže to stálo za to).

28. 2. 2010
Po osmi dnech jsme měli sex! Jako čekala jsem, že se na mě vrhne jako zvíře, ale pokud tohle mělo být zvíře tak to byla asi želva. Nestálo to za nic a ani se nemohl udělat, že prej stres. Vystreslá malá želvička.

16. 3. 2010
Romantika vysokej level. Hned po sexu se zvednul a šel se dívat na zapadlej kamion u nich v ulici. Ležím v posteli, nohy od sebe, koukám do stropu a přemýšlím, co budu dělat já.

28. 3. 2010
Ohlašuji ztrátu dalších kalhotek. Po tom, co už dva měsíce pátrám po růžových tangách s knoflíčkama se ztratil další kousek. Vůbec netuším, kde jsou a lehce mě to znervózňuje.


květen 2010
Četla jsem v diskuzi, že anální sex je mnohem snesitelnější s alkoholem. Takže jsem se rozhodla pořádně se připravit než přijede. Horší je to, že se zpozdil v práci a než pro mě přijel, ani jsem nevěděla, kde mám zadek a kde předek. Flaška prázdná, z análního sexu sešlo.

6. června 2010
Pořídila jsem si depilační krém Opilca. Čekala jsem následující - na rozkrok si nanesu voňavý krémík, setřu ho růžovou stěrkou a budu krásně hebká a bez podráždění (a ještě u toho stihnu zanotovat nějakou optimistickou melodii z reklamy). Dopadlo to tak - celá koupelna smrdí jako chemická laboratoř, všechny chlupy jsou stále na svém místě, kůže je rudá a stěrka je v koši. Jsem na nervy!




8 komentářů:

  1. Koukám, že výsledek aplikace epilačního krému jsme měly podobný :D

    OdpovědětVymazat
  2. Poslyš neplanuješ to jednou vydat knižně? To bude mít zaručenej úspěch��

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle jsou moje oblíbené články. Zábavné, čtivé, opravdové!
    Při čtení mě napadla otázka: Jaký byl tvůj dosavadní nejlepší sex?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkusím do příštího "deníčkového" článku najít zápisky s nejlepším sexem :D Já mám takovou nevýhodu, že si vůbec nic nepamatuji, obdivuji toho, kdo dokáže vzpomínat na svoje poprvé a pamatuje si nejlepší sex a nejhorší atak..

      Vymazat
  4. Vystreslá malá želvička :DDD

    OdpovědětVymazat
  5. A co zápisky ze současnosti? :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥