úterý 23. května 2017

Erotické čtení - poradíte?

Zjistila jsem, že jsem už hodně dlouhou dobu nečetla něco, z čeho bych si vážně sedla na zadek. Vlastně abych pravdu řekla, nemůžu najít nic, co by vůbec stálo za to u knížky vydržet a číst ji. Vyrazila jsem proto včera do knihovny pro něco erotického a prolistovala jsem hned několik románů. U řady z nich mě odradila už obálka, u dalších pak styl psaní a u těch, které prošly dál mě nakonec odradil neskutečně "plochý" příběh. Já nevím jak vy, ale mě se úplně protiví story o tom, jak ušlápnutá, chudinka, studentka a panna v jedné osobě potká bohatého, úžasného, nadrženého chlapa. Nebaví mě ani klasika o čtyřech kamarádkách, které poznávají velkoměsto a podobná dobrodružství. Dnes bych proto vcelku netradičně požádala o radu vás. Máte nějakou erotickou knihu, která na vás udělala vážně dojem? Klidně lehce šmrncnutou napětím, psychologií nebo "jen" s nějakým širším příběhem? 
Mě docela láká Tampa.  Podle recenzí by si měla opravdu pohrávat s morálkou, nahlížet do hlavy zvrácené učitelky a ještě otevřeně popisovat sex se žáky. Tampa prý vzbudila velké pobouření a její autorka tak chtěla upozornit na problematiku, kdy na mužské sexuální oběti je pohlíženo jinak, než je tomu v případě žen. Že by konečně něco, co splní moje očekávání?


18 komentářů:

  1. Co Lolita od Nabokova? :-)
    Jinak co mi hodil internet: Vášnivý lhář (ono to má vysoké hodnocení, ale vždy mě trochu odradí, že je to pro ženy a erotika, takže si nejsem jistá, nakolik jde věřit hodnocení...), Příběhy z parní lázně (to mi podle popisu přijde docela zajímavé a neobvyklé), Poprvé a pak pořád znovu (biografie prostitutky), Venuše v kožichu (klasické dílo), pro hodně otrlé je prý Obratník Raka (naše češtinářka to prý nezvládla, ale minimálně to pro tebe může být výzva, tehdy to ve společnosti způsobilo obrovský poprask), Snuff, Černá kniha. Všechno je z databazeknih.cz, snažila jsem se vyřadit to, co považuješ za již ohrané :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tampu jsem četla, je to takova Lolita naruby :D jen Humbert Lolitu miloval.. tady je to jinak, ale mně se to líbilo. Jinak erotarny jako knihy jsou na jedno brdo, ale líbil se mi Božský Bastard. Jinak se taky přimlouvám za klasiku Lolitu. A co miluju je lady Fuckingham!

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě mě napadlo, Tvé překrásné Já, je to takový erotický sci-fy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krvavá komnata od Angely Carter - klasické pohádky hned dostanou nový rozměr!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj. Knihu Ti poradit neviem. Ale skus www.rabindiaries.com a verim ze sa dostavi efekt padu na zadok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heej tak to je naprosto super, miluju takové čtení :)

      Vymazat
    2. Také erotické knihy s nadpřirozenem píše Alexandra Ivyová..Ale je to zas taková slaďárna trochu a pokaždé ten samý příběh až na měnící se postavy - vlkodlaci, upíři, atd...

      Vymazat
  6. Fucking Berlin - dokumentární, příběh studentky, co si vydělává prostitucí... čtu znovu a znovu... prostě skvělá!

    OdpovědětVymazat
  7. František Kotleta, PŘÍLIŠ DLOUHÁ SWINGERS PARTY
    Tahle kniha není žádná selanka. Tahle kniha je literární swingers party plná démonů, prastaré magie, zombií, čarodějek, sukub, děsivých artefaktů, mocných sil z počátku věků a sexu. Spousty sexu. Ale taky akce a humoru.
    Erotika zabalená do sci-fi. Opravdu oddechovka, která se ale velmi dobře četla, ale určitě nic pro zapřísáhlé puritány. Hromada sexu obalené magií a démony, je opravdu zajímavé téma, které ale dobře funguje.
    Doporučuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě čtu! Je to opravdu super, perfektně se to čte a pokud by Vanilopka chtěla zkusit něco trochu jiného a nevadí jí nadpřirozené věci, tak určitě doporučuji!!! :)

      Vymazat
  8. L. Marie Adeline- T. A. J. N. O. S. T. I.

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem Tampu četla a mám jí doma. Luxor 50 kč. Popsaný je to dobře, sex, ale neni to blblina. Zajímavý přběh. Každopádně jsem nedočetla.

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám v merku toto - http://www.databazeknih.cz/knihy/uz-budu-286882
    Se známou jsem byla na besedě s autorkou a vypadá to jako dobrá kritika toho, jak pošahaně občas ženy nahlíží na sexualitu a vlastní orgasmus. Známá už i přečetla a vřele mi to doporučuje, že se u toho nasmála.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, mám podnět, co zase zopakovat galerii prsou a hlavně, co udělat taky galerii penisů, až můžeme my chlapi porovnat, co je normál?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak dotazy na galerie penisů tady už byly několikrát a já bych se tomu určitě nebránila, proč ne. Jen úplně nevím, kolik "dobrovolníků" by se našlo.

      Vymazat
  12. Všem děkuji za doporučení! Jdu z knihovny a nesu první tři knížky, tak uvidíme ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, zkus Richardovy živé hračky od Kristiny Haidingerove ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, ještě zkus Tři dcery a matka. Když jsme to četla poprvé, docela mi zůstávál rozum stat. Navíc je to prý podle skutečné udalosti a jako bonus navíc se naučís terminologii z 19.století.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, V. ♥